Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

cnm kpssde son günler ya iiice arttırdım çalışmaları artık ne kadar çalışabilirsem o kadar ii olacak

aaa öle mi hayırlı olsun dileklerimi ilet. valla bebişi bilmiorumki hep bi evham var üstümde bişi mi oldu fln die. daha doktorada gitmedim ya belki ondandır. şimdi kızlara onu sordum hani bilen varsa ne zaman gidilmesi gerektiğini bi yorum yaparlar die. kan tahlilini yaptırınca 6. hafta git fln die söylediler ama bilemiorum daha erken mi gitsem?

GÜlÜm daha erken gıt ben ım arkadaŞlarım ÇoĞu ÖĞrenır ÖĞrenmez gıttıler ıhmal etme derım ben canım

dimi cnm yaaaa. şimdi ben hemen gidiyim dedim ama bana 6 haftadan önce hiç bişey göremeyeceğimi fln söylediler aklım karmakarışık oldu ama bi problem fln varsa allah esirgesin onuda böyle anlyamam ki. en iisi pazartesi ye kadar bekleyim. 5 haftalık olmuş olacak pazartesi gidiyim

cnm ya ama 6. haftada kalp atısı duyulur dediler bnm üst komsm hamile 4haftası yeni bitmiş ama hemen gözktü ultrasyonda

bende çift çizgi görmek istiyorum kocacığıma süprizler yapıp onu sevindirmek doktora gidip kalp atışlarını duymak offf ya cok sabırsızım biliorm ama

kızlaaaarrrr ben geldim hihoyyythihoyyyt nasılsınız bakalım geçmişi okumadım bugün ne var ne yok benim kaçırdığım önemli bi gelişme var mı hamiş haberi falan

bende çift çizgi görmek istiyorum kocacığıma süprizler yapıp onu sevindirmek doktora gidip kalp atışlarını duymak offf ya cok sabırsızım biliorm ama

cnmmm inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini önce kocişinle sonrada bizimle paylaşırsın mutluluğumuza mutluluk katarsın.

bu arada teşekkür ederim kızlar benim için ii oldu bunlar. demekki en kısa zamanda gitmek gerekiomuş. hayırlısıla bide ii haberini alsaydım süper olacak:CüvCüv:

X