kızlar ben bugun cok kötüüym ya halsizim midem bulanıo sol yumurtalığım ağrıo basım dönüo gözüm kararı hasta olmasam hamileym dicem amaaa o da deil
kızlar ben bugun cok kötüüym ya halsizim midem bulanıo sol yumurtalığım ağrıo basım dönüo gözüm kararı hasta olmasam hamileym dicem amaaa o da deil
cnm adetmisin
Ya canım benimde adetim bittikten sonraki 2 gün çok gazım vardı şişkinlik ateşimde vardı bugün ateşimi ölçtüm 36.2 ozamanlarda 36.8 37 idi şimdi o belirtiler geçti ozaman acaba benim yumurtlama günlerimmiydi ozaman bekle canım biraz ya hesaplamışmıydın peki yumurtlama günlerini
slm kızlaaaar. nasılsınız?
slm kızlaaaar. nasılsınız?
bide şu ateş ölçme işini bana bi anlatınsana.eczaneden alıyorsunuz herhalde.ölçümü falan nasıl oluyor.
hamilelik şimdilik iyi gibi ama ben sanırım biraz fazla kuruntuluyum sanki bişi olmuş gibi gelio sonra allah esirgsin fln diorum başka şeyler düşünmeye başlıorum ama sonra yine aynı düşünce. hep bişi olacakmış gibi gelio. neden bu kadar vhamlandım onuda anlamıyorum.
canım okadar üstüne düşme sakınan göze batar diye bi söz var bırak akışına tadını çıkart
hamilelik şimdilik iyi gibi ama ben sanırım biraz fazla kuruntuluyum sanki bişi olmuş gibi gelio sonra allah esirgsin fln diorum başka şeyler düşünmeye başlıorum ama sonra yine aynı düşünce. hep bişi olacakmış gibi gelio. neden bu kadar vhamlandım onuda anlamıyorum.
masum pisi neden halsizsin hamilelik durumun varmı?
bide şu ateş ölçme işini bana bi anlatınsana.eczaneden alıyorsunuz herhalde.ölçümü falan nasıl oluyor.
masum üstüne fln görüyo olmayasın sakın? Bi farklılık varmı adet durumunda hani miktarı rengi vs.
Kızlar bide bişi daha sorcam ben sadece kan tahlili yaptırdım ya şimdi, doktora ne zaman gitsem kontrol vs için. Bi bilgisi olan varmı?
masum üstüne fln görüyo olmayasın sakın? bi farklılık varmı adet durumunda hani miktarı rengi vs.
kızlar bide bişi daha sorcam ben sadece kan tahlili yaptırdım ya şimdi, doktora ne zaman gitsem kontrol vs için. bi bilgisi olan varmı?