Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

kızlar bugün burası çok sessiz ya yoksunuz diye canım sıkıldı çok ya heyyyyyyy canlarım canım arkadaşlarım nerdesiniz hu hu huuuuuu kimse yokmu ?????????????????

canım ben geldim kociş sabah işten geldi birazda onla yattım uyudum
kalktım yememk hazır kocişin uyanmasını bekliyorum

ne var ne yok topikte

canım ben geldim kociş sabah işten geldi birazda onla yattım uyudum
kalktım yememk hazır kocişin uyanmasını bekliyorum

ne var ne yok topikte

vallaha bugün topik çok sessizdi canımya keyfi yoksu sanırım pek 2 arkadaş katıldı aramıza
1)littleangel -------------28 haziran
2)nurrr-------------------------5 temmuz

canım kürtaj varmıydı yoksa kendi mi düştü
bidaha bişi sorayım doktor sana belirli bi süreyle kısıtlamışmıydı yksa kendiniz mi karar verdiniz 2 adet bitimi diyee
ya benim doktor 3 ay diye tutturduda

kürtaj oldu canım,ilk 1 ay ilişkiyi yasakladı,sonrası için bişey demedi,ama gerçekten çok özenle yaptılar kanamam bile 1 haftada bitti,bi sıkıntı çekmedim.2 adetten sonrada yeniden denedik tuttu çok şükür

hış geldin canım nereye gitmiştin ki?
bende yeni geldim tabii kaçırdım olanı biteni

hayatım ben beslenme danısmanlığı yapıorum kilo problemi olan bi hastam vardı onunla konusmaya görüşmeye gittim vücut yağ analizi yaptık fln anca kendisinin 27kilo fazlası var beslenme ürünlerine basladı inşl 6ayda vericek ve bu bnm memnun 21. müşt olacak :hooray::Saruboceq::Saruboceq:

çok sanslısın cnm dua et bizim içinde bizimde bebişlerimiz olsun peki tekrar ikiz istermisin

inşallah canım mazeretin varmış önemli değil sen hayırlı haberlerle gel biz bekleriz seni

kızlar sabah dereceler ölçüldümü bakayım ? bi yoklama yapayım bakayım

benim 35.8 çıktı

inşallah sağ salim eline alırsın bebişini sen kafanı takma sters yapma yeter

BENCEDE BEN ıKıZ ıSTERıM SAHSEN BAKMASI ZOR DOĞUMU ZOR AMA DÜŞÜNSENE Bı KERE KURTULUOSUN 3-4 YASINA GELDıMı AYNI ANDA TELASESı BıTıO HELE Bı KIZ Bı ERKEKSE OHHHHkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…