Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

kürtaj oldu canım,ilk 1 ay ilişkiyi yasakladı,sonrası için bişey demedi,ama gerçekten çok özenle yaptılar kanamam bile 1 haftada bitti,bi sıkıntı çekmedim.2 adetten sonrada yeniden denedik tuttu çok şükür

canım bana bi yoru yap bilgin varsa ben 1.5 ay oldu düşük yapalı kendinden düştü kürtaj olmadın yani ama benim doktor 3 ay folik asit kullan ondan sonra korunma diyo ama ben 2. adetten sonra korunmayı bırakmak istiyorum
ve benimde adet düzenim değişmedi kanamam normal adet gibi oldu ve ağrımda normal adet olurken olduğum gibi oldu
beklesem mi senin bi fikrin var mı?

hayatım ben beslenme danısmanlığı yapıorum kilo problemi olan bi hastam vardı onunla konusmaya görüşmeye gittim vücut yağ analizi yaptık fln anca kendisinin 27kilo fazlası var beslenme ürünlerine basladı inşl 6ayda vericek ve bu bnm memnun 21. müşt olacak :hooray::Saruboceq::Saruboceq:

anladım canım Allah arttırsınmüşterini

vallaha bugün topik çok sessizdi canımya keyfi yoksu sanırım pek 2 arkadaş katıldı aramıza
1)littleangel -------------28 haziran
2)nurrr-------------------------5 temmuz

canım sen ekle bunları listeye takıldığın yerde sor ok mi böylelikle öğren miş ol

edit-gelişmiş düzen den hepsi halloluyo

Kızlar bende doktora gıttım buarada kanamam cok fazla oluyor normalde bu kadar olmazdı ve adetım 3 gunde bıterdı uyuyamıyorum kanamam fazla olduĞu ıÇınde doktor yumurtalıĞın bÜyÜmÜŞ dedı 16mm. Olmus sanırım catlma fln dedı ama adetlıyken nasıl olucak ? 10gun ılıŞkı yasagı koydu anlamadm hıÇ bıŞı

masalcığım tebrik ederim canım çoook sevindim senin adına allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar bende doktora gİttİm buarada kanamam cok fazla oluyor normalde bu kadar olmazdı ve adetİm 3 gunde bİterdİ uyuyamıyorum kanamam fazla olduĞu İÇİnde doktor yumurtalıĞın bÜyÜmÜŞ dedİ 16mm. Olmus sanırım catlma fln dedİ ama adetlİyken nasıl olucak ? 10gun İlİŞkİ yasagı koydu anlamadm hİÇ bİŞİ

he yaa bu dokyorlar napmaya çalışıo banada fitil vermişi yaa 12 yasaktı 3 tane kaldı ondan sonrada adet oluyom zaten yazık ama benim kocişee

masalcığım tebrik ederim canım çoook sevindim senin adına allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

kıs mehtap nasılsın bugün o testten sonra:roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
Canım ya ben beceremedİm edİt yokkİ basayım offfffffffffffffffff

canım sen önce alıntı yap sonra edit ve gelişmiş düzen den devam et
ismi gir alttaki gülümsemelerden ekle sonra eklediğin kişiyi işaretle ve üstte A VAR oradan renklendir

aman vallaha her doktora güven olmuyor beni ilk evliyken çok hırpaladılar o doktordan o doktara git sonuç rahim ağzında yara oldu doğru dürüst ilgilenmediler diye
çok şükür şimdiki doktoruma gözüm kapalı güvene biliyorum
ama sana şunu diyeyim bana doktorum 5 gün boyunca adetliyken tam kan gelmesi en sağlıklısıymış

kızlar ilk evliyken dediysem yeni evlendiğim zamanları kast ediyorum şimdi kendim okuyunca fark ettim yanlış anlaşıla bilir :)))

bide bi ilaç verdiler dediki 10gun ilişki yok dedi sonra prospektüsü okudum çoğul gebelik riski yazıo yan etkilerde

yok ilk defa böle bişi oluyor korunmayı bıraktık yumurtalıklarım sasırdı artık spermleri düşman mı sanıo ne oluo:KK70:

sabah ateşimi ölçmeden kalktım kapı açtımmm :KK43: snrada 36.5 çıktı dün 37 dydi gıcık oldumÇok üzgünüm çoook

:Saruboceq: HAMİLE KALMAYI BEKLEYENLER :Saruboceq:

defesen-----------------------21 HAZİRANhihoyyyt
kmehtap - ------------------22 haziranhihoyyyt
happines---------------------23 HAZİRANhihoyyyt
tusemm----------------------23 HAZİRANhihoyyyt
dejavu_one------------------24 HAZİRANhihoyyyt
asu20-------------------------25 HAZİRAN hihoyyyt
tırtılkurabiye ----------------26 HAZİRAN hihoyyyt
dozturk--------------------------27 HAZİRANhihoyyyt
melisa87---------------- ---28 HAZİRAN hihoyyyt
Little angel------------------28 HAZİRANhihoyyyt
tenz----------------------------28 HAZİRANhihoyyyt
mzuhal-----------------------29 HAZİRAN hihoyyyt
Love-honey------------------29 HAZİRAN hihoyyyt
bethesna---------------------30 HAZİRANhihoyyyt
aysena2004-----------------30 HAZİRANhihoyyyt
ymr el--------------------------1 TEMMUZhihoyyyt
edaeee-------------------------2 TEMMUZhihoyyyt
meleğim_yildiz---------------3 TEMMUZ hihoyyyt
miss_teacher ----------------4 TEMMUZhihoyyyt
nurrr------------------------------5 TEMMUZhihoyyyt
humeyraa----------------------7 TEMMUZhihoyyyt
candas--------------------------7 TEMMUZhihoyyyt
Sbr ----------------------------- 9 TEMMUZ hihoyyyt
humeyraa----------------------10 TEMMUZ hihoyyyt
afr-------------------------------10 TEMMUZhihoyyyt
eylem sevcan --------------10 TEMMUZhihoyyyt
reyyann-----------------------11 TEMMUZhihoyyyt
carmenn----------------------15 TEMMUZhihoyyyt
evhan -------------------------15 TEMMUZhihoyyyt
leyuze ------------------------15 TEMMUZhihoyyyt
melisax------------------------18 TEMMUZhihoyyyt
ebisen-------------------------18 TEMMUZhihoyyyt
eflalim--------------------------19 TEMMUZhihoyyyt
gnl06---------------------------19 TEMMUZhihoyyyt
seabird67---------------------19 TEMMUZhihoyyyt
bsbirkin------------------------20 TEMMUZhihoyyyt
Bebeg------------------------- 22 TEMMUZhihoyyyt
masum_pisi06---------------22 TEMMUZhihoyyyt
miniCİİK----------------------23 TEMMUZhihoyyyt
sweet_drop ------------------- 9 AĞUSTOS hihoyyyt

HAMİLE KALMAYI TEKRAR DENEMEK İÇİN BEKLEYENLER hihoyyyt

efnanim ---------------- AĞUSTOS hihoyyyt
tosti----------------------AĞUSTOShihoyyyt
jbys---------------------- EN KISA ZAMANDA hihoyyyt

:CüvCüv: BEN ARTIK HAMİLEYİM DİYENLER :CüvCüv:
Manik ------------------------- 7 MAYIS İLK HAMİŞİMİZZZZZZ TEBRİKLERRR :dance: :dance::nazar::nazar:
ceylinaz ---------------------- 10 MAYIS İLK SÜPRİZİMİZ TEBRİKLERR :dance: :dance::nazar::nazar:
azrayağmur--------------------18 HAZİRAN İLK ÜÇE GİREN SÜPRİZİMİZ TEBRİKLER:dance::dance::nazar::nazar:
bitanem16---------------------18 HAZİRAN ÇİFT SÜPRİZİMİZ TEBRİKLERRR:dance::dance::nazar:
masallal-------------------------18 HAZİRAN TEBRİKLERRR:dance::dance::nazar::nazar:
şüpheci--------------------------20 HAZİRAN:TEBRİKLERRR::::dance::dance::nazar::nazar:
as108760 ----------------- ----22 HAZİRAN TEBRİKLERRR :dance::dance::nazar::nazar:
yakutummm-------------------24 HAZİRAN TEBRİKLERRR:dance::dance::nazar::nazar:
yavrumu------------------------24 HAZİRAN TEBRİKLERRR:dance::dance::nazar::nazar:
eceirem nur-------------------26 HAZİRAN TEBRİKLERRR:dance::dance::nazar::nazar:
missteacher------------------29 HAZİRAN TEBRİKLERRR:dance::dance::nazar::nazar:
aysena2004--------------- 30 HAZİRAN TEBRİKLERRRR:dance::dance::nazar::nazar:
bethesna----------------------28 HAZİRAN TEBRİKLERRRR:dance::dance::nazar::nazar:

Son düzenleme:
kızlar ben bugun cok kötüüym ya halsizim midem bulanıo sol yumurtalığım ağrıo basım dönüo gözüm kararı hasta olmasam hamileym dicem amaaa o da deil

geçen ay yumurtlama günlerimde hissetmiştim,çok aşırı gazım vardı şişkinlik vardı midemde..şimdi bi ses yok bakalım ya.acaba yumurtlama olmadığını mı gösterir sence evhancım

X