Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz inşallah en kısa zamanda bebişleriniz gelir

ya kızlar ben buradayım ama sürekli yazamıyorum ama sizin yazdıklarınızı takip ediyorum iş yerindeyim çalışıyorum o yüzden yazamaya bilirim

tatlımm ozaman ben yumurtlama dönemimdeyim,çünkü akıntım var kontrolde ettim yapışka..kaydirigubbakcemile5

ayyyy canım ozaman hemen çalışmalara tam gaz devam inşallah canım tutarda sevinçten 40 gün 40 gece halay çekeriz hep birlikte

ayyyy canım ozaman hemen çalışmalara tam gaz devam inşallah canım tutarda sevinçten 40 gün 40 gece halay çekeriz hep birlikte

inş canım ya hayırlısı lütfen dua edn banaaaaa,arkadaşa çıkıcaktım,yemeklerimi yapıyimde öyle gideyim dedim,o arada da baktım akıntım başlamış kontrol ettim yazılanlardaki gibi..olumunekankayizsmile

tamam canım nedemek yazamasanda aramızdasın bunu bilmekte çok güzel canım benim

teşekkür ederim inş hepimiz tez zamanda çok uğraşmadan ve yıpranmadan kavuşuruz meleklerimize:Saruboceq:...

teşekürler hb ben arada sırada giriyom hemen seni buluyom sen hatırlamasanda ben seni tanıyom

doktor sorun yok diyor filim cekindim ii çıktı eşimde ii çıktı klomen verdi bu ay onu kullandım bilmiyorum işte ya sorun yok ama bebişte nazlanıyor oda yok

doktor sorun yok diyor filim cekindim ii çıktı eşimde ii çıktı klomen verdi bu ay onu kullandım bilmiyorum işte ya sorun yok ama bebişte nazlanıyor oda yok
ne güsel inş. tez zamanda gelir bebişin.ben ameliyat oldum tek tüpümü açtılar.tek tüplede aşılma yaptılar.10. günümdeyim dediğim gbi pazartesi test yaptırıcam ama gerek kalmayada bilir.adetim haftasonu gelir belki.ama tek tarafımda sağ tarafımda var ağrım arada bir ortalıyo amannnn ne bileyim işte...

cnm yzılarını okudumda birazda duygulandım açıkcası,allah yardımcın olsun cnm,sende bol bol dua et olurmu senin için dua edicem allahım yüzüne gülsün inş.senağlama

kızlar bugün burası çok sessiz ya yoksunuz diye canım sıkıldı çok ya heyyyyyyy canlarım canım arkadaşlarım nerdesiniz hu hu huuuuuu kimse yokmu ?????????????????

kızlar kan sonuçlarımı aldım,

B-hcg 1463

keseciğimide gördüm vajinal ultrasonla sositososito

canım çok güzel ya değerler de güzel çok sevindim gerçekten ayyyyyyy ALLAH SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH AMİNNNNN :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…