Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

aman kızlar bişi söylimmi sinir tepemde bugünde neyse,hadi ben çıktım,arkadaşa gidicem öpüyorum hepinizi,yardımınız için tşk,hakkınızı helal edin gönülcüm byby tatlımm.

bugün kızlar pek keyifler yok galiba kimse konuşmuyo pek ses soluk çıkmıyo eee napayım bende çıkayım bari

kızlar slm birşey soracam sizlere haz 9 adet günümdü klomen ve sütü kesen bir ilaç kullandım nette ovulasyon dünü hesapladım 21 de son çıktı buradan bir ovulasyon hesaplamaa falan diye bir program indirdim 25e kadar hamiş kalabilirsin diyo ben çok anlamadım kafamda çok karıştı birde adetime 11 gün var yani 05/07 olacam test yaptım çok meraklıyımdır yapmazsam çatlardım kesin negatif çıktı test içinde erken demikaydirigubbakcemile

daha erken canım adet gününün geçmesini beklersen kesin sonuca varırsın

kıslar merhaba bn 27 yaşındayım ve 6 senelik evliyim.tek tüpüm kapalı başka hiçbir sorunumuz yok.14 hazıranda ilk aşılamamı yaptıdım.bugün 10. günüm ve karın ağrılarım başladı.oysa ki çok ümitlenmiştim.diğer topiclere kimse uğramıyor.yada ço eskiden tanıştıkları için cevap bile yazmıyorlar.çok canım sıkkın mafoldumben

canım test için çok erken yapmışsın bekle derim kaç adet döngün nedir peki

öncelikle hoşgeldin canım aramıza burda öyle bişey yok yeni gelen tüm arkadaşlarımıza her zaman kapımız açık ayrıca canım hiç belli olmaz bizim bir listemiz var istersen söyle son adet tarihini ekleyelim listeye

ay canım hiç ümidini kesme canını sıkma niye mahvolacaksınki bak bizde bebiş için ugraşıyoz

teşekkürler.insan böyle zamanlarda destek arıyor ne bileyim konuşmak istiyor yani.28 haziran test günüm o zaman belli olacak.ama hiç umudum yok.

teşekkürler.insan böyle zamanlarda destek arıyor ne bileyim konuşmak istiyor yani.28 haziran test günüm o zaman belli olacak.ama hiç umudum yok.

ne demek canım her zaman yazabilirsin konuşabilirsin dertleşebilirsin bizimle burdaki arkadaşlarım çok iyidir onlarıda zamanla burda oldukça sana her konuda yardımcı oluruz canım senide ekliyoruz listeye ozaman yalnız bizi haberdar et olurmu sonuçtan sonra merak ediyoruz çok listemiz 347 de bu arada

tabiki haber veririm.şimdiden rahatladı için.peki sizler neler yapıyorsunuz kür falan mı deniyorsunuz?tedavi olan var mı aranızda?

YaĞMuuuuuuuuuuR
YaĞMuuuuuuuuuuR
YaĞMuuuuuuuuuuR
YaĞMuuuuuuuuuuR

YaĞMuuuuuuuuuuR
Geri verecek buharlaşan sevgimizi
YaĞMuuuuuuuuuuR
Sessizce silecek kibirimizi

tatlımm ozaman ben yumurtlama dönemimdeyim,çünkü akıntım var kontrolde ettim yapışka..kaydirigubbakcemile5

tabiki haber veririm.şimdiden rahatladı için.peki sizler neler yapıyorsunuz kür falan mı deniyorsunuz?tedavi olan var mı aranızda?

canım biz her türlü konudan bahsediyoruz burda zaten diğer arkadaşlarda gelirler birazdan pek kür falan deneyen yok sanırım tedavi olanlar var arada canım sıkma kendini ALLAH HAKKIMIZDA NEYSE HAYIRLISI ONU VERSİN HER ZAMAN BUNUN İÇİN DUA EDİYORUM BEN HEPİMİZ İÇİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…