Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler.insan böyle zamanlarda destek arıyor ne bileyim konuşmak istiyor yani.28 haziran test günüm o zaman belli olacak.ama hiç umudum yok.
tatlımm ozaman ben yumurtlama dönemimdeyim,çünkü akıntım var kontrolde ettim yapışka..kaydirigubbakcemile5
ayyyy canım ozaman hemen çalışmalara tam gaz devam inşallah canım tutarda sevinçten 40 gün 40 gece halay çekeriz hep birlikte
tabi iğneleri olurken bal çörek otu tarçın kullananda var.bende denicem önümüzdeki ay.olumsuz düşünmiyim diorum ama karnıma ağrı girdikçe olumlu düşünemiyorum ki.ben tedavi oluyomda kürdemi yapıyorlarmış
yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz inşallah en kısa zamanda bebişleriniz gelir
ya kızlar ben buradayım ama sürekli yazamıyorum ama sizin yazdıklarınızı takip ediyorum iş yerindeyim çalışıyorum o yüzden yazamaya bilirim
teşekkür ederim inş hepimiz tez zamanda çok uğraşmadan ve yıpranmadan kavuşuruz meleklerimize:Saruboceq:...yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz inşallah en kısa zamanda bebişleriniz gelir
ya kızlar ben buradayım ama sürekli yazamıyorum ama sizin yazdıklarınızı takip ediyorum iş yerindeyim çalışıyorum o yüzden yazamaya bilirim
yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz inşallah en kısa zamanda bebişleriniz gelir
ne güsel inş. tez zamanda gelir bebişin.ben ameliyat oldum tek tüpümü açtılar.tek tüplede aşılma yaptılar.10. günümdeyim dediğim gbi pazartesi test yaptırıcam ama gerek kalmayada bilir.adetim haftasonu gelir belki.ama tek tarafımda sağ tarafımda var ağrım arada bir ortalıyo amannnn ne bileyim işte...doktor sorun yok diyor filim cekindim ii çıktı eşimde ii çıktı klomen verdi bu ay onu kullandım bilmiyorum işte ya sorun yok ama bebişte nazlanıyor oda yok
ne güsel inş. tez zamanda gelir bebişin.ben ameliyat oldum tek tüpümü açtılar.tek tüplede aşılma yaptılar.10. günümdeyim dediğim gbi pazartesi test yaptırıcam ama gerek kalmayada bilir.adetim haftasonu gelir belki.ama tek tarafımda sağ tarafımda var ağrım arada bir ortalıyo amannnn ne bileyim işte...
kızlar bugün burası çok sessiz ya yoksunuz diye canım sıkıldı çok ya heyyyyyyy canlarım canım arkadaşlarım nerdesiniz hu hu huuuuuu kimse yokmu ?????????????????
kızlar kan sonuçlarımı aldım,
B-hcg 1463
keseciğimide gördüm vajinal ultrasonla sositososito
kızlar kan sonuçlarımı aldım,
B-hcg 1463
keseciğimide gördüm vajinal ultrasonla sositososito