Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

sizlerin sayesinde bu neşem kızlar eskiden negatif uyanırken şimdi pozitif uyanıyorum bunun için kemdiniz, ödüllendirmelisiniz bence çünkü etrafınıza güneş saçıyorsunuz bunu herkes yapamaz

sizlerin sayesinde bu neşem kızlar eskiden negatif uyanırken şimdi pozitif uyanıyorum bunun için kemdiniz, ödüllendirmelisiniz bence çünkü etrafınıza güneş saçıyorsunuz bunu herkes yapamaz

gercekten harikasınız önceleri hem cok gec kalkıodum hemde negatiftim sonra herbalifela tanısıp pozitiflestim güzelleştim ama yalnızdım enerjim kendi kendime yetiodu simdi her sabah bir grup arkadasımla bulucakmısın gibi uyanıp hem pc koşup kahvemi elime alıormm harikasınız kızlar ya seviyorum sizizemuszemus

kızlar sabah dereceler ölçüldümü bakayım ? bi yoklama yapayım bakayım

yok yok kesin ben geldim diye sustular canım neyse çıkayım ozaman bari bende demi ama

mehtapcım test yapmadın mı daha yafff

ay yok ya test falan yapmam daha dün akşam moralim bozuldu sabah baktım teste komple pembe olan yerde şimdi koyu yatay çizgi var :)))
ama adet olmazsam bugün yarın sabah kesin devlette kan aldırcam artık sonuca göre kendi özel doktoruma gidecem
hala gülüyorum o teste
telefona resim çektim ekleyecektim buraya ama iş yerindeyim usb kablo evde kaldı akşam fırsat bulursam eklerim gülersiniz şirkettede kızlar baktı güle güle bi hal olduk
kırmızılar henüz görünmedi ama kasıklarımda sancı biraz arttı ve söylemesi ayıp kabızlık var 2 gündür acayip gaz var karnımda
ateşimi dün sabah ve dün akşam ölçmüştüm 36 yani yükseliş yok malesef ama 2 gün önce sürekli ölçmüştüm 36,6

kızlar ya yok sizden değil olur mu hiç ben ütü yapıyorum arada bakıp cevap yazıyorum
buraya geldiğimden beri çıkıp ütü yapmadım hepsi birikti artık yapıp kurtulayım dedim
siz devam edin ben katılırım arada

selam kızlar nasılsınızzz,

sabah doktora gittim kan verdim 2 buçukta sonuçları almaya gitcem bide ultrasona gircem bakalım kesecik görünüyomu :CüvCüv:

ya canım bugün çok garibiz sanki hepimiz

herkes bi silkelensin kendine gelsin ama
bakın ben 1 gömlek ütülüyorum 1size msj yazıyorum olmaz ama hadi gelin kendinize

sabah doktora gittim kan verdim 2 buçukta sonuçları almaya gitcem bide ultrasona gircem bakalım kesecik görünüyomu :CüvCüv:

ahh canım hadi inşallah bizede haber ver gelince bizi merakta bırakma olur muolumunekankayizsmile

slmm kızlar sabah yazdım sizlere cevaplayan varmı diye baktım ama,elektrikler yoktu burda şimdi geldi....

kızlar sabah bunu yazdım bide eklama yapıyim,iç çamaşırımı deiştirdim wc ye gidip geldim peçeteyle sildim bişey yoktu sonra 2 saniye sonra iç çamaşırıma yine busefer çok az akmtı,ve daha sonra bu saate kadarda bişey olmadıı...nedir sizce canlarımmm..bekliyorum cevaplarınızıboshayallersmile

canım benim çok sevindim ya gerçekten kaç haftalık benim arkadaşımın da 14 haziranda gittiğinde 3hafta 4 günlükken gözükmüştü ufacık bi nokta onlarda bugün gidecekler kontrole bakalım canım ya ne büyük bi heyecan

sende durum nedir canım 2 yıl daha olmayan nedir?
Canım yazamadm özür dilerim.
Eşim memur ben ise işçiyim.Tayin bekliyoruz 19 aydır.
29 ay daha tayin alamayacakmışız (
Bende gidemiyorum ((
candaşcım üzüldüm canım ya hayırlısı peki sen gidemiyor musun sen git
Yok canım gidemiyorum maalesef
Çalıştığım kurum özelleşme aşamasında.
Sadece istanbula tayin isteyebilirim.
Onada eşimin geçici görev yaptırması gerk.
Yada özelleşme ihtimelini düşünerek gidebilirim oda 20 gün içinde olması gerek.

ay çok sevindim adına allah kucağına almayı nasip etsin bende önümüzdeki salı gidicem kalp atısı için allaha yalvarıyorum ben de bir duyabilsem bir oh çekicem ama düşük tehditi var bende zaten daha once 2 düşük oldu ama şu an göbekten iğne oluyorum her hafta şu an kanamam yok ama şükür zaman geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…