evet canım korunmasız olunca ve zamanı gelince Rabbim sevgisini artırıyo bebişin demekki vakti geldi seninkinin yolda mı yoksa?
umarım yoldadır , umarım benimledir. bu ay olmazsa da kısmet değilmiş diyerek denemelere devam edeceğim elbette ama belirtiler aklımı çeliiyor işte. ilk denemenin verdiği heyecana verelim bunu :)
iyide canım senin bi suçun yokki olmadı sende ona benzer bi çicek alırsın özür mayetinde
umarım yoldadır , umarım benimledir. bu ay olmazsa da kısmet değilmiş diyerek denemelere devam edeceğim elbette ama belirtiler aklımı çeliiyor işte. ilk denemenin verdiği heyecana verelim bunu :)
canım yumurtlama günüde eşinle çalışma yapmışmıydın yumurtlama tarihini istersen hesaplayayım senin
kızlar bu ara benimde adetime 4 gün kaldı bakalım bende var mı bişi yanlışlıkla kaçmışsa hani çünkü hesapladım tam yumurtlama günümde çalışmadaymışız-tatlicadiarzu-
ama korkuyorum fitil kullanıyorumya endişem ondan olmasını beklediğim için değil valla
evet canım eşimde aynısını dedi
alırız dimi zaten çiçeği çok önemseseydi onuda götürürdü dimi
evet canım eşimde aynısını dedi
alırız dimi zaten çiçeği çok önemseseydi onuda götürürdü dimi
KIZLAR BU ARADA ATEŞİMİ ÖLÇTÜM BENDE 36.8 ÇIKTI ŞİMDİ KOCİŞİNKİ ÖLÇÜYOM BAKALIM O NE ÇIKACAK Bİ KIYASLAMA YAPMAK BAĞABINDA:)kaydirigubbakcemile3
canım yumurtlama günüde eşinle çalışma yapmışmıydın yumurtlama tarihini istersen hesaplayayım senin
internette hesaplamıştım verilen tarih aralığında da günaşırı çalışmalarım oldu :) 27 mayıs sat. 35 günde bir oluyorum. 11 haziran-17 haziran arası gün aşırı denedik. bi de sen hesapla istersen. doğru mu değil mi sağlama yapalım
tehlikeli dönemlerini nasıl hesapladıncanım.yada hesaplıyosun.ayrıca ne için fitil kullandınki?
bence de bir çiçek alırsın sende ona. gör bak fazla üstünde durmayacaktır bile.
bencede canım ya çok sevseydi onuda götürürdü boşver şöyle güzel bi çicek alırsınız bide süsletirsiniz süper olur işte gönlü olur hem
kızlar bu ara benimde adetime 4 gün kaldı bakalım bende var mı bişi yanlışlıkla kaçmışsa hani çünkü hesapladım tam yumurtlama günümde çalışmadaymışız-tatlicadiarzu-
ama korkuyorum fitil kullanıyorumya endişem ondan olmasını beklediğim için değil valla
internette hesaplamıştım verilen tarih aralığında da günaşırı çalışmalarım oldu :) 27 mayıs sat. 35 günde bir oluyorum. 11 haziran-17 haziran arası gün aşırı denedik. bi de sen hesapla istersen. doğru mu değil mi sağlama yapalım
vallaha biz buay devamlı bebek olsun diye yaptık hep içime ..2 günde bir yaptık.benim adet tarihim en son 3 hazırancanım .
kızlar ikinizinde yumurtlama tarihi aynı çünkü ikinizinde beklenen adet tarihi aynı tarihler 12 ve 16 haziran arası eğer bu aralıkta çalışma yaptıysanız tutma olasılığı yüksek
fitil kullanıyorsan bile bebiş varsa henüz bir aylık olacak, fitil'in bir zararı olur mu ki?
Kızlar benİmkİ 36.8 eŞİmİnkİ 36.5 Çıktı
fitil kullanıyorsan bile bebiş varsa henüz bir aylık olacak, fitil'in bir zararı olur mu ki?
tam da o aralıkta gün aşırı çalışmalarımız oldu :) artık tuttu mu tutmadı mı hep bi,rlikte öğreneceğiz
fitilin zararı olmaz .şurdan biliyorum 8-9 aylık hamile bir arkadaşım vardı mantar oluşmuş vajinada fitil vermiş doktor
.hiçbişisi yokçmerak etmeyin canım..bebek doğru hatta 2 aylık .sapasağlam.:)