Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

vallahi ateş ölçer ile tam arkasından koşmaya niyetleniyordum ki yatmaya gitti. sabah kalkar kalkmaz kaçarı yok onunkini de ölçücem. inş canım ya inş positiftir.

kızlar bugün gece yarısını geçti 9 kişiden haber bekliyoruz hadi hayırlısı ama hala neden bekletiyorlar
valla beklemekten gıcık oluyorum yav ben burda meraktan çatlarken kendileri neden haber vermiyolar vermiceklerse neden listeye adlarını yazdırıyolar valla ben bilmem kul hakkınada giriyolar bence çünkü ben valla bayaaa merak ediyorum çünküklava:klava:klava:

Son düzenleme:

Bencede canım ya Çok haklısın bende sİnİr oluyorum bu duruma

sinir olmamak elde değilki ha bir iki kişi olsa anlıcam baksana kaç kişi hedi 3 kişi24 haziran mehtap söyledi ama diğerleri hala bişi demiyoo çok kızıyıorum çokkkklava:

Dur bakalım canım ya yarın olsun hayır olsun ınŞallah yarında kımse haber vermezse sende ona bıŞey bulursun canım

vallahi ateş ölçer ile tam arkasından koşmaya niyetleniyordum ki yatmaya gitti. sabah kalkar kalkmaz kaçarı yok onunkini de ölçücem. inş canım ya inş positiftir.

en iyi kıys kocişlerler olur nasılsa hamiş olma ihtimalleri yok

Dur bakalım canım ya yarın olsun hayır olsun İnŞallah yarında kİmse haber vermezse sende ona bİŞey bulursun canım

evhan canım sana bikaçkez yazdım ama cevap vermedin diyorumki listeyi sana devretsem
istemiyo musun ki yoksa yazdıklarımı görmedin mi ki
sen yenilerle benden çok rastlaşıyosun o yüzden

kızlar bu ara size bi sorunumdan bahsedeyim konuyla alakasız ama
sanırım bu ay ev sahibim aynı zamanda karşı komşum bizi evden çıkarıcak neden mi?
o şimdi evde değil yazlığına gitti giderken bana 2 çiçek bıraktı ben yokken bak diye ama dün gece bunun 1 tanesi 4. kattan aşağı düşmüş daha doğrusu fırtına vardı gece çiçeği fırlatmış hala gidip bakmadık noldu diye çünkü ağaçlık bi bahçe aşağısı kimse girmiyo nolur dua edin biş olmasın çok mahcub olucam yoksa

evhan canım sana bikaçkez yazdım ama cevap vermedin diyorumki listeyi sana devretsem
istemiyo musun ki yoksa yazdıklarımı görmedin mi ki
sen yenilerle benden çok rastlaşıyosun o yüzden

GÖRMEDİM CANIM YA GÖRSEM MUTLAKA YAZARDIM BUAY BAKALIM HAMİLE KALMAZSAM YAPABİLİRİM BELKİ AMA HAMİLE KALRSAM YAPAMAYABİLİRİM CANIM YA BENİM GEÇEN SEFER AĞIR GEÇMİŞTİ 5 HAFTA ONDAN CANIM AMA YİEDE SANA HER ZAMAN YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞICAM TABİ SENDE İSTERSEN YARDIMCIN OLURUM YADA SEN YARIN Bİ ARA BANADA ÖĞRETİRSİN SEN YOKKEN BENDE YAPARIM OKa.s

sevindim valla çünkü yetişemiyorum ben iki gün baya baktım misafir gelince çöktüm bilion zor toparladım
evet hamiş kalana kadar sonra başkasına devrederiz mesela sbr yada gönül onlarda bayaa netteler
bende burdayım ama bazen zorlanıyorum bakıorum sen genelde bilgin oluyo gelenden adet tarihi değişenlerden
sana ben yarın anlatırım

iyide canım senin bi suçun yokki olmadı sende ona benzer bi çicek alırsın özür mayetinde

tamam canım ozaman yarın bunu daha detaylı konuşuruz sen yokken yapabildiğim sürece yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…