- 5 Mayıs 2010
- 3.609
- 1
tam da o aralıkta gün aşırı çalışmalarımız oldu :) artık tuttu mu tutmadı mı hep bi,rlikte öğreneceğiz
inşallah tutmuştur canım ama tavsiye edilen ilişki sıklığı 2günde 1 sperm verimliliği için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tam da o aralıkta gün aşırı çalışmalarımız oldu :) artık tuttu mu tutmadı mı hep bi,rlikte öğreneceğiz
canım internetteki sonuçlar farkettin mi 1 er gün daha önce ve sonra demekki arlığı onlar geniş tutuyo
evet yumurtlama günümü 16 sı olarak belirtti. hamile kalma olasılığımın en yüksek olduğu tarihi de 11-16 arası olarak belirtti. ben işimi sağlama alıp 9 undan başladım çalımalara :asigim:
BENCEDE DEMİ ADETİM CUMARTESİ BİTTİ PAZAR GİRDİK PAZARTESİ GİRDİK DÜN ARA VERDİK BUGÜN DEVAM GÜN AŞIRI YA 28 İNE KADAR BÖYLE ARTIK HADİ BAKALIM İNŞALLAH hakkımda HAYIRLISINI VERSİN ALLAHIM BUAY
evet canım ilacın içinde zaten lk 3 aylık gebeler için sakncalı yazıyoo
gerçekten bu denli heyecan yapacağımı düşünmüordum. normalde soğukkanlıyımdır ortalığı havaya kaldırmam ama şimdi acaba hamile miyim diye herkese sorasım var. biri beni durdursun:sm_cool:ayy kızlar ne güzel yaa valla heyecanını doya doya yaşayın bebiş heyecanı yanlış anlamayın tuttu mu tutmadınmı diyerek çok heyecanlı valla
4 gün sonra mı demiştin canım adet günün için? belirti var mı?
kızlaarr ben hastalandıım maleseef senağlama (bir sonraki bekleyiişş 23 temmuz)
kızlaarr ben hastalandıım maleseef senağlama (bir sonraki bekleyiişş 23 temmuz)
valla normalde adet olucam zaman hepgöğüslerim ağrırdı ama bebişim düştükten sonraki ay hiç ağrım olmadı göğüslerimde şimdide yok
sadece bu ay 13 hazirandan beri sağ kasığımda batma var onuda doktora sordum baktı normal mantar yukarı kadar çıkmış dedi şimdi acayip karnım gurulduya onuda son iki gündür meyve çok yedim ona bağlıyorum
normalde son 3 günde kahvelekem gelir adetten önce bakalım yarın nolucak yazarım sonucu
ama hala sağ ksıkta batma var oda ayrı mesele
evhan canım senin beklenen adet tarihin 15 temmuz yazıyo ona göre hespladım
ama verdiğin tarihlere göre 13 temmuzda adet olman gerek (olmazsın inş.)
13 temmuza göre hesplarsam da 24 ve 29 temmuz arası çıkıo anladınmı şimdi
sağ kasıktaki batmayı mantara bağlamış demek doktor. Sen gene de haber et leke gelirse. Gönlünden geçen neyse o olsun canım.
Prospektüste yazan elbette doğrudur ama ne kadınlar var hamile olduğunun farkında olmadan ilk aylarında ne ilaçlar içen..