Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canım internetteki sonuçlar farkettin mi 1 er gün daha önce ve sonra demekki arlığı onlar geniş tutuyo

evet yumurtlama günümü 16 sı olarak belirtti. hamile kalma olasılığımın en yüksek olduğu tarihi de 11-16 arası olarak belirtti. ben işimi sağlama alıp 9 undan başladım çalımalara :asigim:

BENCEDE DEMı ADETıM CUMARTESı BıTTı PAZAR GıRDıK PAZARTESı GıRDıK DÜN ARA VERDıK BUGÜN DEVAM GÜN AŞIRI YA 28 ıNE KADAR BÖYLE ARTIK HADı BAKALIM ıNŞALLAH hakkımda HAYIRLISINI VERSıN ALLAHIM BUAY

evet yumurtlama günümü 16 sı olarak belirtti. hamile kalma olasılığımın en yüksek olduğu tarihi de 11-16 arası olarak belirtti. ben işimi sağlama alıp 9 undan başladım çalımalara :asigim:

BENCEDE DEMİ ADETİM CUMARTESİ BİTTİ PAZAR GİRDİK PAZARTESİ GİRDİK DÜN ARA VERDİK BUGÜN DEVAM GÜN AŞIRI YA 28 İNE KADAR BÖYLE ARTIK HADİ BAKALIM İNŞALLAH hakkımda HAYIRLISINI VERSİN ALLAHIM BUAY

ayy kızlar ne güzel yaa valla heyecanını doya doya yaşayın bebiş heyecanı yanlış anlamayın tuttu mu tutmadınmı diyerek çok heyecanlı valla

Bencede canım ya allah sanada yaŞatsın bu heyecanı bu ay olmazsa ÖbÜr ay

ayy kızlar ne güzel yaa valla heyecanını doya doya yaşayın bebiş heyecanı yanlış anlamayın tuttu mu tutmadınmı diyerek çok heyecanlı valla
gerçekten bu denli heyecan yapacağımı düşünmüordum. normalde soğukkanlıyımdır ortalığı havaya kaldırmam ama şimdi acaba hamile miyim diye herkese sorasım var. biri beni durdursun:sm_cool:

Emınmısın canım ya 15 hazıranda hastalandım 28 gÜnde bır gÖrÜyorum bı daha baksan bı zahmet olmazsa

4 gün sonra mı demiştin canım adet günün için? belirti var mı?

valla normalde adet olucam zaman hepgöğüslerim ağrırdı ama bebişim düştükten sonraki ay hiç ağrım olmadı göğüslerimde şimdide yok
sadece bu ay 13 hazirandan beri sağ kasığımda batma var onuda doktora sordum baktı normal mantar yukarı kadar çıkmış dedi şimdi acayip karnım gurulduya onuda son iki gündür meyve çok yedim ona bağlıyorum
normalde son 3 günde kahvelekem gelir adetten önce bakalım yarın nolucak yazarım sonucu
ama hala sağ ksıkta batma var oda ayrı mesele

evhan canım senin beklenen adet tarihin 15 temmuz yazıyo ona göre hespladım
ama verdiğin tarihlere göre 13 temmuzda adet olman gerek (olmazsın inş.)
13 temmuza göre hesplarsam da 24 ve 29 temmuz arası çıkıo anladınmı şimdi

valla normalde adet olucam zaman hepgöğüslerim ağrırdı ama bebişim düştükten sonraki ay hiç ağrım olmadı göğüslerimde şimdide yok
sadece bu ay 13 hazirandan beri sağ kasığımda batma var onuda doktora sordum baktı normal mantar yukarı kadar çıkmış dedi şimdi acayip karnım gurulduya onuda son iki gündür meyve çok yedim ona bağlıyorum
normalde son 3 günde kahvelekem gelir adetten önce bakalım yarın nolucak yazarım sonucu
ama hala sağ ksıkta batma var oda ayrı mesele

sağ kasıktaki batmayı mantara bağlamış demek doktor. sen gene de haber et leke gelirse. gönlünden geçen neyse o olsun canım.

prospektüste yazan elbette doğrudur ama ne kadınlar var hamile olduğunun farkında olmadan ilk aylarında ne ilaçlar içen..

yaa çokta umutlanmıştıımm ne zaman tutacaak gelsin artıık bebikiimm yaaa... çalışmalaraa devaaam yapacak bişey yook

evhan canım senin beklenen adet tarihin 15 temmuz yazıyo ona göre hespladım
ama verdiğin tarihlere göre 13 temmuzda adet olman gerek (olmazsın inş.)
13 temmuza göre hesplarsam da 24 ve 29 temmuz arası çıkıo anladınmı şimdi

tamam canım anladım ok olsun çalışmalara tam gaz

sağ kasıktaki batmayı mantara bağlamış demek doktor. Sen gene de haber et leke gelirse. Gönlünden geçen neyse o olsun canım.

Prospektüste yazan elbette doğrudur ama ne kadınlar var hamile olduğunun farkında olmadan ilk aylarında ne ilaçlar içen..

gönlümden geçeçn eğer bebek zarar görmüyosa hamiş olayım ama görecekse olmayayım valla

tabii haber ederim lekem gelirse

inşallah varsada bişi olmaz

X