huhuuuuu kızlar kayboldunuz neyse ya fazla kurcalamayım gece gece iş çıkarttım başınıza yinede ilginiz için çok çok tşkler artık cuma sabah hastaneye gider kan aldırırım bakalım orada ne çıkacak
evet canım 30 haziran.inşallah hepinizde alırsınız kucağınıza bebeklerinizi. ben birincisinde yaşadım o heyecanı ikincisindede yaşamak istiyorum .belli bir zamandan sonra insanın canı bebek sevmek büyütmek istiyor..:)))
huhuuuuu kızlar kayboldunuz neyse ya fazla kurcalamayım gece gece iş çıkarttım başınıza yinede ilginiz için çok çok tşkler artık cuma sabah hastaneye gider kan aldırırım bakalım orada ne çıkacak
tamam canım öle yaparım sizin durumlarınız nedir bebiş varmı gelen günmü bekliyonuz?
neyse kızlar benim internet kopuyor ikidebir çok sağolun gerçekten hayırlara yoralım dua edin benim için hadi öptüm sizi iyi geceler kendinize iyi bakın
neyse kızlar benim internet kopuyor ikidebir çok sağolun gerçekten hayırlara yoralım dua edin benim için hadi öptüm sizi iyi geceler kendinize iyi bakın
benim ilk olucak ilkim düşük oldu 1 ay önce canım şuan korunuyorum günümün gelmesini bekliyorum ama burdaki bazı arkadaşların 2. ve 3. bebişleri için çalışma yaptıklarını biliorum
senin ilk korunmasız ayın mı?
duayı okudum ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH
evhan canım nasılsın düzeldin mi biraz
kmehtap umarım hamilesindir, dilerim güzel haberlerini alırız..
bu arada eşim geldiğinde ateşimi ölçtürdüm 37.2 çıktı bu seferde. grip olmayasın diyor yaw te allam :sinifsinif:
anladım hayıurlısı.evet ilk korunmasız ayım benim.
bu arada eşim geldiğinde ateşimi ölçtürdüm 37.2 çıktı bu seferde. grip olmayasın diyor yaw te allam :sinifsinif:
birazdaha iyiyim canım ya kociş de biraz önce geldi oturuyoruz bizde
inşallah hamilesindri ilk bebişmi olucak.sanırım senle aynı gün bekliyoruz hamileliğimizi?
benim 30 haziranda gelmesi lazım gelmezse hamileyim:)
aysena canım ilk korunmasız ayın mı senin
inşallah hamilesindri ilk bebişmi olucak.sanırım senle aynı gün bekliyoruz hamileliğimizi?
benim 30 haziranda gelmesi lazım gelmezse hamileyim:)