Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Kızlarr benımde ÇıkŞ saatım geldı ÇÜnkÜ fıtıl uygulama saatım 01 30 ınŞallah yarın gÖrÜŞÜrÜz sabah kocıŞ gelıo ıŞten o uyuyunca gırerım ben

Tamam canım sanada ıyı geceler bende Çıkıyorum hepınıze ıyı gecelr tatlı rÜyalar ve aŞk dolu geceler sızınle olsun

yok cnm yaa 5. temmuzda da tutmazsa doktor yolu görünecek bizee

canım inşallah tutar sen stres yapma ama doktor eminim dicekki 1 seneye kadarolmazsa o zaman gel ama sen iste bakın yumurtama de eşin sperm analizi yaptırsın çünkü 1 yıl sonrada olsa bunlar zaman ister siz o zamana göre fikir almış olursunuz

neyse ben kaçtımmm iii geceler

saol cnm yorumun için ii gcler sonra ayrıntılı konuşuruuzz bekleyelim temmuzu bakalıım ne olacaak

yavrumu adetine 1 hafta varmış 2 haftadırda göğüslerimde ağrı var diye yazmışsın canım adet belirtisi desem 3 hafta önceden başlamazki hamile olabilirsin canım

inşallah canım ya eşimde internetten baktı hamilelik belirtisi olabilir dedi Allah herkese versin inşallah

sinir olmamak elde değilki ha bir iki kişi olsa anlıcam baksana kaç kişi hedi 3 kişi24 haziran mehtap söyledi ama diğerleri hala bişi demiyoo çok kızıyıorum çokkkklava:

Kusura bakma efnanim, bugun final sinavim vardi pek ugrayamadim siteye, haklisin..a.s.
Benim 21 hazirandi adet bekledigim gun, hala olmadim. Fakat dunden beri adet sancim var dogum kontrol hapini kullanmayi haziranda biraktigim icin belki de adet tarihim degisecek, bekliyorum hala..
Amma eger bu kadar cabuk hamis kalirsam, ogrendigim anda burada sizlerle hemen paylasacagim:))))

kızzlar günaydın hepinize nasılsınızz bakalım,bakın size bişey yazıcam ama lütfen okuduğunuzda cevaplayın,benim dün çok çok açık renkte kahvenengi gibi akıntım geldi ne demek acaba kızzlarr..ben bunu ilk defa gördüm hiç böyle olmazdım ne demek acaba,kızlar cevaplarınızı bekliyorumm

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
hepinizi çok özledim inşallah çabuk gelirsiniz opuyorumnanaktan

canım benimde bu ay ilk defa olmuştu kızlar belki yerleşme kanamasıdır demişlerdi ama 1 - 2 saat sonra adet oldum ama sen olmayabilirsin tabi herkesin farklı olabilir

inşallah sen olmazsın hamişlerden gelen olursa onlara soralım olumunekankayizsmile

günaydın gönülcüğüm naber nasıl gidiyor
dün akşam çok güldük kızlarla test yaptım bi acayip oldu
belki geçmişi okumuşsundur
moralim bozuldu bugün yapmayacam test falan yarın kan aldırcam adet olmazsam

Arkadaşlar günadın.
Dünden bugüne umutlarımın bu kadar yıkılacağını tahmin bile edemezdim.
Dilerimki bu ay hamileler arasında olmayayım (

biraz sancılarım arttı sanki adet olacakmışım gibi ama hafif inşallah olmam bugünde bekleyeceğim yarın kan aldıracağım kırmızılar görünmezse
size testin resmini çektim bu sabah dahada değişik bi hal aldı ikinci çizgi var ama dikey değil yatay bi çizgi ama telefonun usb kablosunu evde unutmuşum artık akşam eklerim göründe bi gülün kopun vallaha dünyada ne kadar terslik varsa beni buluyor arkadaş anlamadım gitti

canım okudum sabah erkenden bende gülmekten kırıldım gerçekten ne senin çektiğin testlerden kaydirigubbakcemile3 ya tatlım belki test bozuk çıkmıştır keşke tekrar denesen en azından erkenden öğrenirsin yarına kadar nasıl bekliyceksin allah iyi sabır vermiş sana ben olsam çatlamıştım şimdiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…