- 5 Mayıs 2010
- 3.609
- 1
evet efnancım ilk korunmasız ayım benim.
evet canım anladım da sende vücut ısını ölçsenen bizede yaz bi kaç çıkıcak hamişlik belirtisi var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet efnancım ilk korunmasız ayım benim.
hadi bakalım belirtin var mı peki?????????
canım bide eşini ateşini ölçseydin nasılsa oda hamiş değildir yaa kıyaslardın
ama sonuç pozitif gibime geliyo valla hadi hayırlısı
maşallah oturun canım benim kociş yok yine yalnızım bu gece
:Saruboceq: HAMİLE KALMAYI BEKLEYENLER :Saruboceq:
huysuzoğlum-------------- ?????????hihoyyyt
miniCİİK----------------------20 HAZİRANhihoyyyt
defesen-----------------------21 HAZİRANhihoyyyt
Melekzuzum---------------- 22 HAZİRAN hihoyyyt
kmehtap - ------------------22 haziranhihoyyyt
happines---------------------23 HAZİRANhihoyyyt
tusemm----------------------23 HAZİRANhihoyyyt
dejavu_one------------------24 HAZİRANhihoyyyt
yakutummm----------------24 HAZİRANhihoyyyt
ududub-----------------------24 HAZİRANhihoyyyt
tırtılkurabiye ----------------26 HAZİRAN hihoyyyt
melisa87---------------- ---28 HAZİRAN hihoyyyt
tenz----------------------------28 HAZİRANhihoyyyt
Love-honey------------------29 HAZİRAN hihoyyyt
bethesna---------------------30 HAZİRANhihoyyyt
aysena2004-----------------30 HAZİRANhihoyyyt
ymr el--------------------------1 TEMMUZhihoyyyt
edaeee-------------------------2 TEMMUZhihoyyyt
meleğim_yildiz---------------3 TEMMUZ hihoyyyt
miss_teacher ----------------4 TEMMUZhihoyyyt
humeyraa----------------------7 TEMMUZhihoyyyt
candas--------------------------7 TEMMUZhihoyyyt
Sbr ----------------------------- 9 TEMMUZ hihoyyyt
afr-------------------------------10 TEMMUZhihoyyyt
eylem sevcan --------------10 TEMMUZhihoyyyt
reyyann-----------------------11 TEMMUZhihoyyyt
carmenn----------------------15 TEMMUZhihoyyyt
evhan -------------------------15 TEMMUZhihoyyyt
leyuze ------------------------15 TEMMUZhihoyyyt
melisax------------------------18 TEMMUZhihoyyyt
ebisen-------------------------18 TEMMUZhihoyyyt
gnl06---------------------------19 TEMMUZhihoyyyt
seabird67---------------------19 TEMMUZhihoyyyt
bsbirkin------------------------20 TEMMUZhihoyyyt
Bebeg------------------------- 22 TEMMUZhihoyyyt
masum_pisi06---------------22 TEMMUZhihoyyyt
sweet_drop ------------------- 9 AĞUSTOS hihoyyyt
HAMİLE KALMAYI TEKRAR DENEMEK İÇİN BEKLEYENLER hihoyyyt
efnanim ---------------- AĞUSTOS hihoyyyt
tosti----------------------AĞUSTOShihoyyyt
jbys---------------------- EN KISA ZAMANDA hihoyyyt
:CüvCüv: BEN ARTIK HAMİLEYİM DİYENLER :CüvCüv:
Manik ------------------------- 7 MAYIS İLK HAMİŞİMİZZZZZZ TEBRİKLERRR :dance: :dance:
ceylinaz ---------------------- 10 MAYIS İLK SÜPRİZİMİZ TEBRİKLERR :dance: :dance:
azrayağmur--------------------18 HAZİRAN İLK ÜÇE GİREN SÜPRİZİMİZ TEBRİKLER:dance::dance:
bitanem16---------------------18 HAZİRAN ÇİFT SÜPRİZİMİZ TEBRİKLERRR:dance::dance:
masallal-------------------------18 HAZİRAN TEBRİKLERRR:dance::dance:
şüpheci--------------------------20 HAZİRAN:TEBRİKLERRR::::dance::dance:
as108760 ----------------- ----22 HAZİRAN TEBRİKLERRR :dance::dance:
canım senin vücut ısın kaç ölçsene???????eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile[/Q
ya benim bildiğim kadarıyla sabahleyin her sabah yataktan kalkmadan ölçülür öle akşam vakti ölçülmezki arkadaşlar:)
canım senin vücut ısın kaç ölçsene???????eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile[/Q
ya benim bildiğim kadarıyla sabahleyin her sabah yataktan kalkmadan ölçülür öle akşam vakti ölçülmezki arkadaşlar:)
evet canım bizimde bilgimiz var ama yinede hamiş olmayan birine göre farklı çıkıyo benim mesela 36.3 falan çünkü korunuyorum hamiş değilim
evet kabul ediorum biraz abartmış olabilirim. akşam 9dan beri mütemadiyen ölçüorum:kedi:
benim ilk bebiş olacak, bu da ilk denememdi :) aynen benim de adet günüm ayın 30'u. dilerim ikimizde o gün regl olmayız :)[/
inşallah öle olur canım hayırlısı bakalım merak ediyorum şimdiden
Bencede canım ya Çok haklısın bende sİnİr oluyorum bu duruma
vallahi ateş ölçer ile tam arkasından koşmaya niyetleniyordum ki yatmaya gitti. sabah kalkar kalkmaz kaçarı yok onunkini de ölçücem. inş canım ya inş positiftir.
evet kabul ediorum biraz abartmış olabilirim. akşam 9dan beri mütemadiyen ölçüorum:kedi:
hele bak benim korunmasız günlerim gelsin ozman neler yapıcam valla keyfini çıkarıcam ben hep
Dur bakalım canım ya yarın olsun hayır olsun İnŞallah yarında kİmse haber vermezse sende ona bİŞey bulursun canım
en iyi kıys kocişlerler olur nasılsa hamiş olma ihtimalleri yok
hele bak benim korunmasız günlerim gelsin ozman neler yapıcam valla keyfini çıkarıcam ben hep
sonuna kadar çıkar keyifini. bu bekleyişlerin sefasını süreceğiz elbet :)
kocam da şaşkın. 4 yıl boyunca bebek demeyen ben, son iki aydır bebekten başka bir şey konuşmayınca adama da fenalık geldiboshayallersmile
evhan canım sana bikaçkez yazdım ama cevap vermedin diyorumki listeyi sana devretsem
istemiyo musun ki yoksa yazdıklarımı görmedin mi ki
sen yenilerle benden çok rastlaşıyosun o yüzden
en iyi kıys kocişlerler olur nasılsa hamiş olma ihtimalleri yok
sonuna kadar çıkar keyifini. bu bekleyişlerin sefasını süreceğiz elbet :)
kocam da şaşkın. 4 yıl boyunca bebek demeyen ben, son iki aydır bebekten başka bir şey konuşmayınca adama da fenalık geldiboshayallersmile
evet canım korunmasız olunca ve zamanı gelince Rabbim sevgisini artırıyo bebişin demekki vakti geldi seninkinin yolda mı yoksa?
GÖRMEDİM CANIM YA GÖRSEM MUTLAKA YAZARDIM BUAY BAKALIM HAMİLE KALMAZSAM YAPABİLİRİM BELKİ AMA HAMİLE KALRSAM YAPAMAYABİLİRİM CANIM YA BENİM GEÇEN SEFER AĞIR GEÇMİŞTİ 5 HAFTA ONDAN CANIM AMA YİEDE SANA HER ZAMAN YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞICAM TABİ SENDE İSTERSEN YARDIMCIN OLURUM YADA SEN YARIN Bİ ARA BANADA ÖĞRETİRSİN SEN YOKKEN BENDE YAPARIM OKa.s
kızlar bu ara size bi sorunumdan bahsedeyim konuyla alakasız ama
sanırım bu ay ev sahibim aynı zamanda karşı komşum bizi evden çıkarıcak neden mi?
O şimdi evde değil yazlığına gitti giderken bana 2 çiçek bıraktı ben yokken bak diye ama dün gece bunun 1 tanesi 4. Kattan aşağı düşmüş daha doğrusu fırtına vardı gece çiçeği fırlatmış hala gidip bakmadık noldu diye çünkü ağaçlık bi bahçe aşağısı kimse girmiyo nolur dua edin biş olmasın çok mahcub olucam yoksa
sevindim valla çünkü yetişemiyorum ben iki gün baya baktım misafir gelince çöktüm bilion zor toparladım
evet hamiş kalana kadar sonra başkasına devrederiz mesela sbr yada gönül onlarda bayaa netteler
bende burdayım ama bazen zorlanıyorum bakıorum sen genelde bilgin oluyo gelenden adet tarihi değişenlerden
sana ben yarın anlatırım