Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

mrb kızlar yumurtlama kaç derecede oluyor ne zaman ölçmeye başlamam lazım adetten sonra mı? bilemedim bilgilendirir misiniz.

adetten sonra başla hergün sabah uyanınca yatakta dil altından ölç ve bunu hergün tekrarla yumurtlama gününde değer 37 ve üssü çıkar sonra bu değer düşerse bebek tutmamış eğer tutarsa bu değer yumurtlamadan sonrada aynı devam eder canım

kızlar bende çıkıorum ateş basıyo beni çok nemli hava var burda sonra yine gelirim hoşçakalın öptümmm

slm evhancım naber,nolmuş ya arkadaşım amaneyyyy vallahi bensiz sayfaları bitirmişsiniz yani,sadece göz gezdirdim sayfalara ayol okumaya kalksam sabah olur,ara ara baktım,nolmuş ya öyle şüphecinin morali bozuk sanki eşiyle problemmi yaşıyo acaba ona canım sıkıldı biraz....

kızlar bende çıkıorum ateş basıyo beni çok nemli hava var burda sonra yine gelirim hoşçakalın öptümmm

slm canım msjına burdan cvp veriyorum diğer arkadaşlarda görsün diye,daha önce adet oldum diye yazmıştım ama farketmemişsiniz sanırım,15 haziranda olmam gerekiyo du bir hafta öne geldi 9 haziranda hastalandım canım ben hatta erken geldiği için dirrek topiğe yazmıştım

iş çıkışı açık ezcane buldum test aldım yine dayanamadım aslında cumaya kadar beklemek istiyordum ama test bi acayip oldu ya ilk çizgi kontrol çizgisi yani belirgin ama çok koyu değil ondan sonraki yerde baya pes pembe yani ikinci çizgi yokta o bölüm olduğu gibi pembe
bi anlam veremedim vallaha anlamadım

geçmişi okudum biraz göz attım daha doğrusu yakut girmiş ondada daha belli değilmiş bişe idrar testi yaptımı acaba
işin garip tarafı karnım ağrıyor ama adet ağrısı değil aynı yakut taki gibi gaz var taş gibi oldu

test temi bi tuhaflık var benim idrardamı anlamadım :)

kısss mehtap şansına nediyim valla resmen karnım ağrıdı bula bula seni mi buldu işe bak

valla heralde pozitif demek oluyo testte örnekler yok mu kutunun üzerinde ona bak orda nasıl?

kısss mehtap şansına nediyim valla resmen karnım ağrıdı bula bula seni mi buldu işe bak

ay sorma ya bula bula terslik hep beni bulur hiç bir işimde rayında gitmez yok yok var bende bi tuhaflık
eşimde merakta kaldı :) ver dedim pcyi bi internette araştırayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…