Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●• ●•●•●•

--------------------------------------------------------------------------------

bende alman sitelerinde bakıyorum
allah bilir sadece benim başıma gelmiştir ilk defa daha kimsede olmamıştır :)))

kızlar google ye pozitif idrar tesi örnekleri yazın hemen çıkıyo ilk sırada yanında kadınlarklubu var zaten basın sizde örnekleri görün

bende alman sitelerinde bakıyorum
allah bilir sadece benim başıma gelmiştir ilk defa daha kimsede olmamıştır :)))

canım artık tarihte bir ilke imza attın helal sanasırnaşık şey
ama valla kalbim pozitifte o yüzden öyle çıktı diyo çünkü hatalı testlerde kontrol çizgiside çıkmaz diğeride demedi deme

kızlar google ye pozitif idrar tesi örnekleri yazın hemen çıkıyo ilk sırada yanında kadınlarklubu var zaten basın sizde örnekleri görün

bende baktım amam mehtabınkinde farklı hep

bu arada bir hamilelik belirtisi daha öğrendim hamilelikte vajinanın etrafı renk değiştire biliyormuş koyu oluyormuş

mehabalar ben yeniyim arkadaşlar ikinci bebeğimi düşünüyoruz.6 yaşında kızım var.hayırlısı bir hafta bekliycem bakalım .....

hoşgeldin canım allah hayırlısını versin inşallah en kısa zamanda alırsın ikinci bebişini kucağına

mehtap baktımda bulamadım anladım senşnki ilk yada pozitif ondan merak etme yarın yine yap başka marka al bu sefer

mehtapcım deli olcam şimdi bende bişey bulamadım ya belki vardır bir hayır inşallah hamilesindir de bebğin sana sürpriz yapar kan tahlilinde belki onu bekliyordur nedersin

aysena mesajlarımızı hemen okuman için sayfayı bi geri bi ileri yap yoksa biş yazmadık sanırsın canımm

huhuuuuu kızlar kayboldunuz neyse ya fazla kurcalamayım gece gece iş çıkarttım başınıza yinede ilginiz için çok çok tşkler artık cuma sabah hastaneye gider kan aldırırım bakalım orada ne çıkacak

X