canım ya nevrim döndü senin daha vardı demi 9 temmuzdu bak kafam gitmiş ya resmen
kızlar daha hazırlanıp güne gidicem ben yaaa ama ayrılamıyorum sizlerden evde bütün gün yalnızdım ben şimdi sizlerle çok kalabalık olduk evimde çok saolun olumunekankayizsmile yakında ameliyatla ayırcaklar bilgisayarın başından beni herhalde kaydirigubbakcemile3
bence bizi ameliyatla bile ayıramazlar gibi geliyo kaydirigubbakcemile3
Canım merhaba :)canım kanda belli olur ama hamile bile olsan yine gireceksin ultrasona o yüzden çekinme gir iyi olur.
ben hamile kalmaya karar verdikten sonra hiç gitmedim doktora korkuyorum çok kötü bir tecrübe yaşadım o yüzden şimdi seni korkutmayayım ama sen git iyi olur canım ama benden tavsiye doktorun erkek olsun
evhancım canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inş,insan yaşlanınca dakikaları uymuyo işte,benim dedmde öyle geçen sene felç geçirdi öylee otuyo sadece beni hiç hatırlamıyo bile,,,gerçi benim dedem için etme bulma dünyası demek gerekiyo ama işte dede sonuçta yine de üzülüyosun...rabbim elden ayaktan kimseyi düşürmesin inş.
merhaba kızlar ben geldimm...son iki geçmişiokudum da geçmiş olsun evhan cım rabbim daha ömrü varsa acil şifa versin inşaallah,yoksa da son nefeste imandan ayırmasın.hem dedeni hem bizleri..
merhaba kızlar ben geldimm...son iki geçmişiokudum da geçmiş olsun evhan cım rabbim daha ömrü varsa acil şifa versin inşaallah,yoksa da son nefeste imandan ayırmasın.hem dedeni hem bizleri..
çok çok geçmiş olsun evhancığım allah acil şifalar versin
Arkadaşlar merhaba a.s.
Nasılsınız ?
Umarım güzel haberler vardır :)
Canım merhaba :)
Ultrasonda neden erkek dr. olsun dedin ?
Cumadan beri giremedim.
Ancak fırsat buldum :)
Arkadaşlar merhaba a.s.
Nasılsınız ?
Umarım güzel haberler vardır :)
Canım merhaba :)
Ultrasonda neden erkek dr. olsun dedin ?
Cumadan beri giremedim.
Ancak fırsat buldum :)
tatlım sayfaları devamını okumadın sanırım çok kötü bir tecrübe yaşadım bayan doktorlar çok sert oluyorlar halinden anlaması gerekirken daha kötü davranıyorlar erkek doktorlar daha anlayışlı
tabi herkes için geçerli olmayabilir ama ben yaşadım çevremdekilerde öyle söyledi o yüzden canım
tatlım sayfaları devamını okumadın sanırım çok kötü bir tecrübe yaşadım bayan doktorlar çok sert oluyorlar halinden anlaması gerekirken daha kötü davranıyorlar erkek doktorlar daha anlayışlı
tabi herkes için geçerli olmayabilir ama ben yaşadım çevremdekilerde öyle söyledi o yüzden canım