- 14 Haziran 2010
- 2.810
- 1
evhan geçmiş olsun canım allah şifalar versin inş
çok saol canım benim iyiki varsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evhan geçmiş olsun canım allah şifalar versin inş
leyuze sende bugünü bekliyordun varmı bişeler durumun ne
bende hala bişe yok bekliyorum
canım kesinlikle haklısın o konuda ben de sevmiyorum bayan drları kadın kadının halinden anlamı gerekirken çok hor davranıyolar
bu günü bekleyenlerden haber varmı bende bugün olucam ama daha gelmedi
yerimseniben
hadi hayırlısı canım.güzel haberleri bekliyoruz sırası gelen herkesten..
mrb kızlar nasılsınız
benım bebegım 18 mayısta alındı ve hala adet olmadım benım durumumda olan var mı yada kaç gün sonra adet oldunuz
mrb kızlar nasılsınız
benım bebegım 18 mayısta alındı ve hala adet olmadım benım durumumda olan var mı yada kaç gün sonra adet oldunuz
yerimseniben
hadi hayırlısı canım.güzel haberleri bekliyoruz sırası gelen herkesten..
bugünki listemizde şüpheci
melekzuzum
kmehtap
leyuze var bakalım neler olacak o kırmızılar gelmesin diye hep birliklte bi fatiha okuyalım kızlar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
mrb kızlar nasılsınız
burdaki bazı kızların hamile olmadıkları halde stresten günleri geçmiş bizimde gecikirse boş yere olmaz inş
canım şüphecinin kesinleşti 4haftalık hamiş
eda hoşgeldin aramıza canım
canım hepsini okuyamadım epeyce bir sayfa vardı.tatlım sayfaları devamını okumadın sanırım çok kötü bir tecrübe yaşadım bayan doktorlar çok sert oluyorlar halinden anlaması gerekirken daha kötü davranıyorlar erkek doktorlar daha anlayışlı
tabi herkes için geçerli olmayabilir ama ben yaşadım çevremdekilerde öyle söyledi o yüzden canım
Hoşbuldum canım nasılsın?hoşgeldin canım
bencede.canım kesinlikle haklısın o konuda ben de sevmiyorum bayan drları kadın kadının halinden anlamı gerekirken çok hor davranıyolar
Bende katılıyorum bu düşüncene :)canım benim doktorumda erkek ben hiç bayan doktora gitmedim zaten normal doğum olursa ben güvenemiyorum erkekler daha güçlü kuvvetli oluyorlar ya kaydirigubbakcemile3
İnş gelmezde canım :) Bebiş gelsin kırmız yerine :)bu günü bekleyenlerden haber varmı bende bugün olucam ama daha gelmedi
mrb kızlar nasılsınız