Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

kızlar bu arada kahvaltı mı yeni yaptım kaydirigubbakcemile3 şimdi çay içiyorum :içelim:

canım cvp yazıyoruz ama listeyi bi ileri bi geri yap öyle okursun ozaman çıkıyo yeni yazılanlar

ben 2.5 senelik evliyim korunmadığım hlde olmuyor.o kadar zor günler yaşıyorumki herşey normal doktor aşılama yapalım dedi ama ben hap tedavisi istedim yumurtam büyüdü 18mm civarında sonrada çatlatma iğnesini oldum şimdi RABBıME yalvarıyorum herkese versin banada versin diye beklemek çok zor 02/07de test yap dedi kalsanda kalmasanda çıkacaktır dedi hayırlısı bakalım

selam arkadaşlar naber iyimisiniz
ben çok fazla giremiyorum iş yerindeyim bütün gün işlerimiz pek yolunda olmadığı için patronlar sıkı denetimde saat 15te tekrar geleceğim
benim beklenen tarih bugündü henüz bişe yok bilmiyorum bekleyeceğim ama hemen test yapmak istemiyorum 2 gün önce yapmıştım zaten
fazla regl ağrım yok gibi ama hafif ağrılarım var

allah gönlüne göre versin canım allah kimseye aratmasın acısını göstermesin çok zor:Saruboceq:

hadi hayırlısı inş canım hayırlı haberlerle gel bekliyoruz

cnm ozaman hakkında hayırlısı inş,kızlar edaee için uygun olanlar bir fatiha okusun lütfennolumunekankayizsmile

amin canım inşş rüyalarımdan çıkmıyor mesela dün gece erkek bebek gördüm nasıl sevdim nasıl sarıldım benimmiş gibi hep kokladım ama uyandım tabisi

bu arada bugün unutmadım sabah ateş ölçer aldım ölçtüm 36,6
nasıl olması gerekiyor hiç bi fikrim yok vallaha ateş ölçmeyi burada duydum bi araştırmam lazım

kızlar dün gece hepimiz için okudum allah kabul etsin inşallah canlarım bu gece yine okurum her gece okuyorum kızlar inşallah en kısa zamanda hepimiz hamiş kalırız

amin canım inşş rüyalarımdan çıkmıyor mesela dün gece erkek bebek gördüm nasıl sevdim nasıl sarıldım benimmiş gibi hep kokladım ama uyandım tabisi

rüyalar genelde çıkar rabbim hayra çıkar inş rüyanda bir evlat nasip eder sana,gönlüne göre versin mevlam cnm.bol dua et..gerisi allahtanyerimseniben

kızlar dün gece hepimiz için okudum allah kabul etsin inşallah canlarım bu gece yine okurum her gece okuyorum kızlar inşallah en kısa zamanda hepimiz hamiş kalırız

cnm ağzına ve yüreğina sağlık allah razı olsun senden,bende bugün yıkanıcam ozaman okurum bende inş..allahım güzel dualarımızı kabul etsin inş.hayırlısıyla.

hepimize canım benim valla iyi geldi konuşmak anlatmak allah razı olsun birde bu yanı var herkesle konuşamıyosun sana bebek sormasınlar diye dua ediyosun

cnm ağzına ve yüreğina sağlık allah razı olsun senden,bende bugün yıkanıcam ozaman okurum bende inş..allahım güzel dualarımızı kabul etsin inş.hayırlısıyla.

canım daha öncede dua ederken buraya üye olmadan önce hep bebek isteyipte olmayan herkese bana nasip et allahım diye dua ederdim şimdi tek tek isimlerinizi söylüyorum rabbim inşallah kabul eder hepimizin dualarını :Saruboceq::Saruboceq:

:Saruboceq: amin canım:Saruboceq: ağzına yüreğine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…