Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ayyy allah korusun bayan doktordan bak hepimiz aynı düşünüyoruz ya kızlar allah başımızdan eksik etmesin ama yinede işte sevmiyorum napayım

canım kesinlikle haklısın o konuda ben de sevmiyorum bayan drları kadın kadının halinden anlamı gerekirken çok hor davranıyolar

kessinllikle bende bir kere gtmiştim.erkek doktoru tercih ettim bu sebebden dolayı.sağolsun çok nazik davrandı.zaten vajinusmusu yeni atlatmıştı bide o ara çok korkuyordum.çok rahatladım ..

burdaki bazı kızların hamile olmadıkları halde stresten günleri geçmiş bizimde gecikirse boş yere olmaz inş

mrb kızlar nasılsınız
benım bebegım 18 mayısta alındı ve hala adet olmadım benım durumumda olan var mı yada kaç gün sonra adet oldunuz

mrb kızlar nasılsınız
benım bebegım 18 mayısta alındı ve hala adet olmadım benım durumumda olan var mı yada kaç gün sonra adet oldunuz

meraba canım merak etme kürtajdan sonra gecikme olabiliyor bende 26 şubatta kürtaj olmuştum 5 nisanda adet olmuştum stres yapma canım

yerimseniben

hadi hayırlısı canım.güzel haberleri bekliyoruz sırası gelen herkesten..

bugünki listemizde şüpheci
melekzuzum
kmehtap
leyuze var bakalım neler olacak o kırmızılar gelmesin diye hep birliklte bi fatiha okuyalım kızlar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kız onu kaçırmışım ben ya doğru diyon o hamileyd demi listeye eklemiştik saol canım hatırlattığın için

mrb kızlar nasılsınız

canım bu birazda senin adet döngünle ilgili diye biliyorum ben kürtajdan 28 gün sonra adet oldum ve kürtaj öncesi adet döngün 28 gündü ama kişiden kişiye değişebilir tabi hecikme yaşanabilir sonuçta insan çooook etkileniyo

burdaki bazı kızların hamile olmadıkları halde stresten günleri geçmiş bizimde gecikirse boş yere olmaz inş

ay sorma ya bende tedirgin oldum gelmezse ve hamile değilsem adetim şaşacak ve bunu hiç istemiyorum
2 yıl önce d.k. hapı kullandığım halde adetim kesilmişti bi süre hiç bişe kullanmamıştım korunmak için ama bi işe yaramamıştı adetim gelmemişti, hormonlarda ise bi sorun yoktu, sonra yasmin kullanmaya başladım hep düzenliydi bu ay ilk korunmasız ayım ama adetim düzensiz olursa sinir olurum vallaha
hiç ağrın sızın varmı leyuze benim karnım biraz ağrıyor ama ikidebir wc ye gidip bakıyorum bişe yok
allahım hayırlara çıkartsın

canım şüphecinin kesinleşti 4haftalık hamiş

gerçekten gecengün hamileyim sanırım diyodu dr a gidecekti belli olmuş demek ayyyy çok sevindim ya demek azra yağmurla bir doğuracaklar ALLAH kısmet ederse tabi:teytey::teytey:

canım hepsini okuyamadım epeyce bir sayfa vardı.
Anladım canım, uyarın için sağol.
Haklısın çünkü ben sadece test yaptırmaya gittiğimde kadun bana çocuğun olmayabilir muamelesi yaptı.
Ben devlet hastanesine gitcem.Orda ultrasonu çeke dr. ayrı, ilaç yazan dr. ayrı.
Sanırjm ultrasoncular pratisyen.Devlet olunca karmaşık birşey oluyor işler :)
hoşgeldin canım
Hoşbuldum canım nasılsın?
canım kesinlikle haklısın o konuda ben de sevmiyorum bayan drları kadın kadının halinden anlamı gerekirken çok hor davranıyolar
bencede.
Canım dedene Allah şifalar versin inş
canım benim doktorumda erkek ben hiç bayan doktora gitmedim zaten normal doğum olursa ben güvenemiyorum erkekler daha güçlü kuvvetli oluyorlar ya kaydirigubbakcemile3
Bende katılıyorum bu düşüncene :)
bu günü bekleyenlerden haber varmı bende bugün olucam ama daha gelmedi
İnş gelmezde canım :) Bebiş gelsin kırmız yerine :)
mrb kızlar nasılsınız

Hoşgeldin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…