Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

leyuze ateşini ölçtünmü?
kızlar ben ölçtüm 36,6 ama hiç bi fikrim yok ilk defa burada duydum ateş olayını
bide nereden ölçüyorsun ben kol altımdan ölçtüm doğrumu yaptım?

canım çok hafif kasık ağrım var göğüslerimde de biraz ağrı var dün kasıklarım çok ağrıdı inş gelmez bizim kırmızılar

gerçekten gecengün hamileyim sanırım diyodu dr a gidecekti belli olmuş demek ayyyy çok sevindim ya demek azra yağmurla bir doğuracaklar ALLAH kısmet ederse tabi:teytey::teytey:

kızlar darısı başımıza hepimiz peş peşe hamiş kalıp doğururuz inşallahkaydirigubbakcemile3

leyuze ateşini ölçtünmü?
kızlar ben ölçtüm 36,6 ama hiç bi fikrim yok ilk defa burada duydum ateş olayını
bide nereden ölçüyorsun ben kol altımdan ölçtüm doğrumu yaptım?

ben annemdeyim canım derece yok burda ama bende koltuk altından ölçüyordum 37 üstü hamile demekmiş sanırım

Bızde cumartesı adetım bıttı pazar baŞladık 2 gÜn oldu ÇalıŞmalara bakalım hayırlısı kızlar ya kısmetse bu dÜnyada yıcek lokması varsa olur

zaten hepimiz temmuzda peş peşe hergün birimizin günü hergün halay çekicez inşallah :Saruboceq:

kızlar adetime 8 gün var kan testi yapsam çıkar mı sizce? yarın yaptırmayı düşünüyorum yani 7 gün varken belli olur mu acaba?

Adet günleriniz ne zamanlar kızlar?
Benimki 7 temmuz.Eşimle korunmuyoruz bizde.
Ama aslında ağustosta başlayacaktık korunmamaya da şimdiden başladık.
ınş tayinide gelirde bebişte öyle gelir.

zaten hepimiz temmuzda peş peşe hergün birimizin günü hergün halay çekicez inşallah :saruboceq:

inşallah canım seninde perşembe bitiyodu sanırım perşembe devam çalışmalara temmuzda ki listeye bak
meleğim yıldız 3 temmuz
miss teacher 4 temmuz
hümeyra 7 temmuz
sbr 9 temmuz
afr 10 temmuz
reyyannnn 11 temmuz
carmenn 15 temmuz
evhan 15 temmuz
melisax 18 temmuz
gnl06 19 temmuz
bsbirkin 20 temmuz

ay kızlar hepimizin kide 1 gün 2 gün ara ile inşallah hepimiz arka arkaya bomba haberleri patlatırız :sm_cool:

benide ekleyin nolur uğur getiririz birbirimize inş 02 temmuz:):ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…