ay sorma ya bende tedirgin oldum gelmezse ve hamile değilsem adetim şaşacak ve bunu hiç istemiyorum
2 yıl önce d.k. hapı kullandığım halde adetim kesilmişti bi süre hiç bişe kullanmamıştım korunmak için ama bi işe yaramamıştı adetim gelmemişti, hormonlarda ise bi sorun yoktu, sonra yasmin kullanmaya başladım hep düzenliydi bu ay ilk korunmasız ayım ama adetim düzensiz olursa sinir olurum vallaha
hiç ağrın sızın varmı leyuze benim karnım biraz ağrıyor ama ikidebir wc ye gidip bakıyorum bişe yok
allahım hayırlara çıkartsın
gerçekten gecengün hamileyim sanırım diyodu dr a gidecekti belli olmuş demek ayyyy çok sevindim ya demek azra yağmurla bir doğuracaklar ALLAH kısmet ederse tabi:teytey::teytey:
leyuze ateşini ölçtünmü?
kızlar ben ölçtüm 36,6 ama hiç bi fikrim yok ilk defa burada duydum ateş olayını
bide nereden ölçüyorsun ben kol altımdan ölçtüm doğrumu yaptım?
benım adetımde 30 günde bir olurdu su an 35 gün oldu
zaten hepimiz temmuzda peş peşe hergün birimizin günü hergün halay çekicez inşallah :Saruboceq:
kızlar adetime 8 gün var kan testi yapsam çıkar mı sizce? yarın yaptırmayı düşünüyorum yani 7 gün varken belli olur mu acaba?
zaten hepimiz temmuzda peş peşe hergün birimizin günü hergün halay çekicez inşallah :saruboceq:
Adet günleriniz ne zamanlar kızlar?
Benimki 7 temmuz.Eşimle korunmuyoruz bizde.
Ama aslında ağustosta başlayacaktık korunmamaya da şimdiden başladık.
İnş tayinide gelirde bebişte öyle gelir.
inşallah canım seninde perşembe bitiyodu sanırım perşembe devam çalışmalara temmuzda ki listeye bak
meleğim yıldız 3 temmuz
miss teacher 4 temmuz
hümeyra 7 temmuz
sbr 9 temmuz
afr 10 temmuz
reyyannnn 11 temmuz
carmenn 15 temmuz
evhan 15 temmuz
melisax 18 temmuz
gnl06 19 temmuz
bsbirkin 20 temmuz
kızlar adetime 8 gün var kan testi yapsam çıkar mı sizce? yarın yaptırmayı düşünüyorum yani 7 gün varken belli olur mu acaba?