Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canım daha öncede dua ederken buraya üye olmadan önce hep bebek isteyipte olmayan herkese bana nasip et allahım diye dua ederdim şimdi tek tek isimlerinizi söylüyorum rabbim inşallah kabul eder hepimizin dualarını :Saruboceq::Saruboceq:

cnm vallahi çok iyi kalplisin sen,allah razı olsun senden,başkada bişi diyemiyorum ..olumunekankayizsmile

cnm vallahi çok iyi kalplisin sen,allah razı olsun senden,başkada bişi diyemiyorum ..olumunekankayizsmile

canım yaa saol bende tam şimdi düşünüyordum iyi insanlar hala varmış diye bu devirde kardeş kardeşe düşmanken biz hiç görmediğimiz birileri için dua ediyoruz ne kadar güzel birşey değil mi sonuçta hepimiz kardeş değilmiyiz olumunekankayizsmile

hoşgeldinnnnnn geç kaldın nerdesin sennnn olumunekankayizsmile

sormacanım ya dedim sabah acile kaldırmışlar ambulansla dedemde kalp yetmezliği var bide astım yani koah olunca nefes alamıyo hiç sabah8de telefon geldi oraya gittim şimdi geldim ALLAH TAN şimdi iyi ama pek ümitli değil kızlar ya ondan canım sııkkın biraz:çok üzgünüm:

canım yaa saol bende tam şimdi düşünüyordum iyi insanlar hala varmış diye bu devirde kardeş kardeşe düşmanken biz hiç görmediğimiz birileri için dua ediyoruz ne kadar güzel birşey değil mi sonuçta hepimiz kardeş değilmiyiz olumunekankayizsmile

pelincim ya benim adımıda söylemeyi unutma olurmu dua ederken :KK43:

sormacanım ya dedim sabah acile kaldırmışlar ambulansla dedemde kalp yetmezliği var bide astım yani koah olunca nefes alamıyo hiç sabah8de telefon geldi oraya gittim şimdi geldim ALLAH TAN şimdi iyi ama pek ümitli değil kızlar ya ondan canım sııkkın biraz:çok üzgünüm:

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm yaşlılara hiç kıyamıyorum ben yaaa senağlama allah acil şifalar versin :Saruboceq:

ahh canım çok çok geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşir tatlım allahtan ümit kesilmez sakın öyle kötü şeyler düşünme tatlım :teselli::teselli:

saolun kızlar ALLAH razı olsun sizden o güzel dualınız için eee yaşlılık tabi ama konduramıyon işte bende duramadım anneannemlerde eve geldim sizinle konuşunca iyi oluyorum diye

pelincim ne oldu bu arada daha yok demi gelen giden inşallah görmezsin kırmızılarıda müjdeli haberi alırız seninle beraber

kızlar daha hazırlanıp güne gidicem ben yaaa ama ayrılamıyorum sizlerden evde bütün gün yalnızdım ben şimdi sizlerle çok kalabalık olduk evimde çok saolun olumunekankayizsmile yakında ameliyatla ayırcaklar bilgisayarın başından beni herhalde kaydirigubbakcemile3

X