Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım daha öncede dua ederken buraya üye olmadan önce hep bebek isteyipte olmayan herkese bana nasip et allahım diye dua ederdim şimdi tek tek isimlerinizi söylüyorum rabbim inşallah kabul eder hepimizin dualarını :Saruboceq::Saruboceq:
kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmm:)
kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmm:)
cnm vallahi çok iyi kalplisin sen,allah razı olsun senden,başkada bişi diyemiyorum ..olumunekankayizsmile
hoşgeldinnnnnn geç kaldın nerdesin sennnn olumunekankayizsmile
meraba evhan benyeni katıldım eda ben
canım yaa saol bende tam şimdi düşünüyordum iyi insanlar hala varmış diye bu devirde kardeş kardeşe düşmanken biz hiç görmediğimiz birileri için dua ediyoruz ne kadar güzel birşey değil mi sonuçta hepimiz kardeş değilmiyiz olumunekankayizsmile
sormacanım ya dedim sabah acile kaldırmışlar ambulansla dedemde kalp yetmezliği var bide astım yani koah olunca nefes alamıyo hiç sabah8de telefon geldi oraya gittim şimdi geldim ALLAH TAN şimdi iyi ama pek ümitli değil kızlar ya ondan canım sııkkın biraz:çok üzgünüm:
sormacanım ya dedim sabah acile kaldırmışlar ambulansla dedemde kalp yetmezliği var bide astım yani koah olunca nefes alamıyo hiç sabah8de telefon geldi oraya gittim şimdi geldim ALLAH TAN şimdi iyi ama pek ümitli değil kızlar ya ondan canım sııkkın biraz:çok üzgünüm:
pelincim ya benim adımıda söylemeyi unutma olurmu dua ederken
unuturmuyum hiç arkadaşım olumunekankayizsmile
pelincim ne oldu bu arada daha yok demi gelen giden inşallah görmezsin kırmızılarıda müjdeli haberi alırız seninle beraber