teşekkür ederim hümeyracııım. sende varmı bişiler?
valla şimdi bişe söylimmi ben düzensiz olmaya başladım demiştimya son 1 yıldır,o yüzden yumurtlama günümü nasıl hesaplicam kızlar bana akıl verin,çünkü bugün çalışmalara başlicam,adetim bugün bitti...süprizzzzz
valla arkadaşlar bugün bol bol halay çekicez gibi geliyor
kimse kırmızıları görmesin hemen bizi teyze yapın nolur kaydirigubbakcemile3
bence bi dr a görünmende fayda var anladığım kadarıyla doktor yumurtlama gününü net bi şekilde hesaplayabiliyo ki insanlara şu günler ilişkide bulunun die söyleyebiliyo. kaç günde bi adet gördüğünü biliyo olsan bi şekilde hesaplanırdı. gerçi son 3 ayınkini not aldıysan bi köşeye yaz onu hesaplattıralım internetten
ahh cnmm benim ,böyle söyleyenlere ne derler bilirmisin ,gece bebişmi sallladın denir...naptın ayol geçmi yattın,bende bütünnn işimi bitirdim saat 10 da,kızımı bekliyorum şimdi..kaydirigubbakcemile3
26 nisan....21 mayıs.....18 haziran ....canım not almıştım...olumunekankayizsmile
canım 25/06/2010 ile 30/06/2010tarihleri arasın yumurtlama günlerin bu günlerde çalışmaları aksatma
Girmiş verilere göre sikluslarınız yaklaşık 27 gün sürüyor
Bir sonraki adetiniz tahminen 14/07 /2010 tarihinde başlayacak.
--------------------------------------------------------------------------------
Hamile kalmanız için şansınızın en yüksek olduğu günler: 25/06/2010
ile 30/06/2010tarihleri arasıdır
ayy ne hoş ayol bende pek hoşlaşırım bu gün muhabbetinden.
yaa benimkinide hesaplayın ben nette yaptım hepsi farklı tarih veriyor
benimde 19 haziran.....24mayıs.....26nisan
yaa benimkinide hesaplayın ben nette yaptım hepsi farklı tarih veriyor
benimde 19 haziran.....24mayıs.....26nisan
tatlım seninde 27 gün sürüyomuş beklenen adet tarihi 16 temmuz ve yumurtlama tarihin 27 si ile 2 si arası.
amann gerçektenmi ay,ne tesadüf yaa,benim evlilik yıl dönümün haziran 25,biliyormusunuz kızımada ilk günden hamile kalmıştım,mart doğumlu kızım desenize buda tutarsa 10 yıla geri gidiyormuş gibi olucam.yani uğraşsam denk getiremezdim:sm_cool:
canım arkadaşlarım çok teşekkür edrim ilginiz için uğraştırdım sizide hakkını helal edin...