Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ya canım ne diycem bu hamilelik testi gibi yumurtlama gününü gösteren testler varmış eczanelerde satılıyormuş testi yaptıında gülen bebiş resmi çıkarsa o gün senin yumurtlama gününmüş bence bi araştır derim
bende bakıcam düzen bozuldu kaçırmayalım demi kaydirigubbakcemile3

26 nisan....21 mayıs.....18 haziran ....canım not almıştım...olumunekankayizsmile

ahh cnmm benim ,böyle söyleyenlere ne derler bilirmisin ,gece bebişmi sallladın denir...naptın ayol geçmi yattın,bende bütünnn işimi bitirdim saat 10 da,kızımı bekliyorum şimdi..kaydirigubbakcemile3

nerdeeeee keşke olsda bütün gece sallamaya razıyım arkadaşa gitmiştim akşam oturmaya 00:30 da geldik eşimlede oturduk falan derken 2:30 yattık ondan yani daha kahvaltı yapmadım bide güne gidicem bugün kaydirigubbakcemile3

Girmiş verilere göre sikluslarınız yaklaşık 27 gün sürüyor
Bir sonraki adetiniz tahminen 14/07 /2010 tarihinde başlayacak.

--------------------------------------------------------------------------------

Hamile kalmanız için şansınızın en yüksek olduğu günler: 25/06/2010

ile 30/06/2010tarihleri arasıdır

yaa benimkinide hesaplayın ben nette yaptım hepsi farklı tarih veriyor
benimde 19 haziran.....24mayıs.....26nisan

canım 25/06/2010 ile 30/06/2010tarihleri arasın yumurtlama günlerin bu günlerde çalışmaları aksatma

amann gerçektenmi ay,ne tesadüf yaa,benim evlilik yıl dönümün haziran 25,biliyormusunuz kızımada ilk günden hamile kalmıştım,mart doğumlu kızım desenize buda tutarsa 10 yıla geri gidiyormuş gibi olucam.yani uğraşsam denk getiremezdim:sm_cool:

aa e şimdi ben 18 yerine 14ümü beklicem yani adet olmak için yani olmamak için tummuz için diyorumm.:uhm:

güzel bir tasedüf olmuş ozaman blkide aynı gün doğralar ikisinin doğum gününü beraber kutlarsınızkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…