Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

evt melisaxım canım benim bu ay güzel bi haber beklioruz artık ; )))

ayy canım ya inş,dualarınıza ihtiyacım var,artık bakıyorumda çocuklar çok istemeye başladı kardeş diye,az öncede arkadaşımın küçük kızı var 10 aylık onu getirdim sevsinler diye anne ya bizede kardeş al nolur ama erkek al diyo oğlum bu çok ağlıyo yaa istemem bundan diyo oğlum,gitmiş oyuncak sepetindeki yumuşak oyuncakları ve hayvan maketlerini toparlayıp dolaba saklamış onu gösterdi kardeşim oynicak anne kırılmasınlar diyo

kızlar regl oldum galiba aslında daha 4 gun var ama oldum işte tek farkı cok cok pembe pembe gelmesi ama kendimi kandırmama ümitlenmeme gerek yok regl oldum işte ilk ay falso verdik :KK43:

kızlar regl oldum galiba aslında daha 4 gun var ama oldum işte tek farkı cok cok pembe pembe gelmesi ama kendimi kandırmama ümitlenmeme gerek yok regl oldum işte ilk ay falso verdik :KK43:

canım sıkma canını bende öyle hissettim önce ama bak olur merak etme takma kafana hemen bitince başlarsın çalışmalara bak ben üzüldüm ama şimdi perşembeyi iple çekiyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

üzülme canımm,hayırlısı böyleymiş demek,adetini bitir devam et çalışmalara,bu ay eminimki vericez mutlu haberi :Saruboceq:

bu ay calışmada zor benm sehir dışında oluam kocayı cok görmicem ki off kocam cok üzüldü bişi sorcam klomen mi kullansam diyorum

hadi arkadaslar yazın bişiler biliyoruum ilk ayım sabırsızlık yapıorm ama psikolojim bozuldu vbe 3kilo aldım 1 ayda gram gram vermiştim ben o kiloları

bu ay calışmada zor benm sehir dışında oluam kocayı cok görmicem ki off kocam cok üzüldü bişi sorcam klomen mi kullansam diyorum

canım doktora gidip baktırdın mı ki yumurtlamana eğer yumurtaların çatlamıyorsa kullan derim doktoruna bi danış eğer çatlıyorsa kendiliğinden bence kullanma hayırlısı ne zamansa o zaman olur canım

hadi arkadaslar yazın bişiler biliyoruum ilk ayım sabırsızlık yapıorm ama psikolojim bozuldu vbe 3kilo aldım 1 ayda gram gram vermiştim ben o kiloları

canım zaten ilk seferde hamile kalma olasığı %20 sen niye hemin klomene başvuruyorsun ki daha erken hem doktora git önce gerçi doktorda sana vermez erken diye bence stres yapma

X