evt melisaxım canım benim bu ay güzel bi haber beklioruz artık ; )))
kızlar regl oldum galiba aslında daha 4 gun var ama oldum işte tek farkı cok cok pembe pembe gelmesi ama kendimi kandırmama ümitlenmeme gerek yok regl oldum işte ilk ay falso verdik
kızlar regl oldum galiba aslında daha 4 gun var ama oldum işte tek farkı cok cok pembe pembe gelmesi ama kendimi kandırmama ümitlenmeme gerek yok regl oldum işte ilk ay falso verdik
humeyracım saol canım
bu ay calışmada zor benm sehir dışında oluam kocayı cok görmicem ki off kocam cok üzüldü bişi sorcam klomen mi kullansam diyorum
bu ay calışmada zor benm sehir dışında oluam kocayı cok görmicem ki off kocam cok üzüldü bişi sorcam klomen mi kullansam diyorum
meraba arkadaşlar bende yeni üye oldum benide aranıza alırmısınız:)
meraba arkadaşlar bende yeni üye oldum benide aranıza alırmısınız:)
ben bu ay yani 16sında çatlama iğnemi oldum 02/07 test yaptırıcam umarım hamişimdir.
hadi arkadaslar yazın bişiler biliyoruum ilk ayım sabırsızlık yapıorm ama psikolojim bozuldu vbe 3kilo aldım 1 ayda gram gram vermiştim ben o kiloları