Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ben çıkıyorum kızlar sabah misafirlerim gelicek erken kalkıcam yarın görüşürüz

ayrıca bebiş için düzenli uyku çok önemliymiş int te bi sitede okudum

kızlaaaar dün yazamadım cvp kusura bakmayın. annemler hamileliğimin kesinleştiğini :CüvCüv: ve hatta 4 haftalık olduğunu duyunca na yapacaklarını şaşırdılar. bi kutlamadır gidiyo bakalım sürekli yedirip içiriyolar zor kaçtım ellerindende dün gece dönebildik evimize kocişimle. bu arada tuhaf bi duygu karmaşası yaşamaya başladım ağlama gelio durduk yerde. bide öksürürken bi kramp giriyo anlatamam. ters bi durum değildir dimi???

:teytey::teytey::teytey:
ohh ya sonunda çatlattın bizi burda canım gözün aydın çok sevindim darısı başımıza allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayıda nasip etsin kendine dikkat et
:teytey::teytey::teytey:

dünden beri halay çekmek için bekliyoruz ya :teytey::teytey::teytey:
hadi bakalım bugünün müjdesi senden bugün çok kişi var bakalım onlarda inşallah bize halay çektirir
canım şimdi sen hamişsin ya tüm duaları kabul olur senden topiğimizdeki tüm isteyenler ve benim için dua etmeni istiyorum

tebrikler şüpheci
bizde her ay bekliyoruz ama hep hayal kırıklığı inşallah bir an önce bzide bebek sehibi oluruz Allah seninkinide tamamına erdirsin inşallah....

tebrikler canım allah tamamına erdirsin ben seni tebrik etmek için geldin ve gidiyorum artık öğlen görüşürüz burda olursan okuldan sonra burdayım ben kendine ve bebeğimize iyi bak hihoyyythihoyyythihoyyyt

tebrikler şüpheci
bizde her ay bekliyoruz ama hep hayal kırıklığı inşallah bir an önce bzide bebek sehibi oluruz Allah seninkinide tamamına erdirsin inşallah....

canım sende hiç ımutsuzluğa kapılma bebişin geleceği zamanı bekliyordur sen sabret elbet gelecek opuyorumnanaktan

cnm yaaaa çok teşekkür ederim. inşallah en yakın zamanda hepinizin güzel haberlerini alıp mutluluğumuza mutluluk katarız

hepiniz için dua edicem rabbim hepinize bu mutluluğu yaşatsın tüm güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar. beni hiç yalnız bırakmadınız. dualarım hep sizlerle olacak...

gnl06
teşekkürler inaşşallah yok umutsuzluğua kapılmamaya çalışıyorum ama elde değil hayırlısı inaşşallah Allahım en kısa zamanda nasip eder...

ay maşallah cnm benim allah tamamını erdirsin inş,çok sevindim cnm benim ohh ne güzel şimdi kesin olarak hamilesin darısı benim başıma inş,bende bugün adetim bitti,akşama çalışmalara başlıyoruz tekrardan,önerileriniz varsa alabilirim yani cicimmmolumunekankayizsmile

kızlar ben geldim şekerler efnanim tahlillerinin temiz çıkmasına çok sevindim canım zemuszemus şüphecii darısı bizim başımıza artık hadi inşallah kızlar bu ay gün aşırı çalışmalara devam :kedi: şüpheci allah sağ salim kucağına almak nasip etsin bebişini canım :teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…