Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canım tebrik ederim. bebişlerimiz aynı zamanda dünyaya gelecek inşallah :ecrin_bebek:

cnm benim çok teşekkür ederim. gerçekten aynı zamanlarda anne olucaz inşallah. içinden ne geço cinsiyet olarak? şöyle söyleyimki ilk zamanlarda elin neye ne renge giderse aslında ona göre belli edermiş kendini

ayy kızlar bugün noldu bize birimiz gidiyoruz birimiz geliyoruz yaa dünkü gibi hadi toplanalım artık sizi çoook özledim olumunekankayizsmile

cnm benim çok teşekkür ederim. gerçekten aynı zamanlarda anne olucaz inşallah. içinden ne geço cinsiyet olarak? şöyle söyleyimki ilk zamanlarda elin neye ne renge giderse aslında ona göre belli edermiş kendini

peki senin elin neye gidiyor canım kaydirigubbakcemile3

şüpheci;
senin ilk bebeğinmi olacak birde ne kadar beklemeden sonra?

evt cnm benim ilk bebeğim olacak. valla şöyle söyleyim bizim ilk denememizdi ama öyle gün aşırı fln oldu diyemem sadece yumurtlama gününden 2 gün önce ye yumurtlama günü ilişkiye girdik onun haricinde öle çok bişi olmadı eşim sehir dışındaydı zaten ama tuttu çok şükür. darısı tüm isteyenlerin başına

evet bende arada bakıyorum kimse yok diye geri kapatıyorum valla,napıyosunuz kızlar anlatın bakiym ne var ne yok.

bende bol bol heyecan ve napıcam şimdi düşüncesi var. düzensiz beslenen biri olarak ne ypmam gerekir fln die araştırıyorum netten

evt cnm benim ilk bebeğim olacak. valla şöyle söyleyim bizim ilk denememizdi ama öyle gün aşırı fln oldu diyemem sadece yumurtlama gününden 2 gün önce ye yumurtlama günü ilişkiye girdik onun haricinde öle çok bişi olmadı eşim sehir dışındaydı zaten ama tuttu çok şükür. darısı tüm isteyenlerin başına

valla şimdi bişe söylimmi ben düzensiz olmaya başladım demiştimya son 1 yıldır,o yüzden yumurtlama günümü nasıl hesaplicam kızlar bana akıl verin,çünkü bugün çalışmalara başlicam,adetim bugün bitti...süprizzzzz

ay kızlar yeni kalktım yaa daha ayılamadım kahvaltıda yapmadan buraya bi bakim dedim ne alemim ama kaydirigubbakcemile3

kızlar gönlünüzden ne geçiyorsa o tutuyor genelde ben size söyliyim yani,benim çünkü çocuklarım hep gönlüme göre oldu çok şükür....

valla şimdi bişe söylimmi ben düzensiz olmaya başladım demiştimya son 1 yıldır,o yüzden yumurtlama günümü nasıl hesaplicam kızlar bana akıl verin,çünkü bugün çalışmalara başlicam,adetim bugün bitti...süprizzzzz

bence bi dr a görünmende fayda var anladığım kadarıyla doktor yumurtlama gününü net bi şekilde hesaplayabiliyo ki insanlara şu günler ilişkide bulunun die söyleyebiliyo. kaç günde bi adet gördüğünü biliyo olsan bi şekilde hesaplanırdı. gerçi son 3 ayınkini not aldıysan bi köşeye yaz onu hesaplattıralım internetten

valla arkadaşlar bugün bol bol halay çekicez gibi geliyor
kimse kırmızıları görmesin hemen bizi teyze yapın nolur kaydirigubbakcemile3

aaayyy inşallah sağlıklı sıhhatli olsunlarda hayırlı evlat olsunlar sonrada gönlümüze göre olsalar...... boshayallersmile

ay kızlar yeni kalktım yaa daha ayılamadım kahvaltıda yapmadan buraya bi bakim dedim ne alemim ama kaydirigubbakcemile3

ahh cnmm benim ,böyle söyleyenlere ne derler bilirmisin ,gece bebişmi sallladın denir...naptın ayol geçmi yattın,bende bütünnn işimi bitirdim saat 10 da,kızımı bekliyorum şimdi..kaydirigubbakcemile3

X