- 15 Haziran 2010
- 1.225
- 0
evet canım yarın olacak diye hesapladım önceleri hep d.k. hapı kullandığım için heyecan var ama sanki hamilelik yokmuş gibi geliyor bana ne hamilelik belirtileri var nede adet belirtileri demin baktım sapsarı katı akıntım gelmiş hap kullanırken olmazdı böyle bişe bide acayip gaz var karnımda ama wc ye gidince bişe gelmiyor şaşırdım vallaha
korkarım hapı bıraktığım için adetimde şaşacak
neyse ama hemen yelkenleri suya indirmeyeyim
dün test yaptım deneyeyim dedim ikinci çizgiden eser bile yoktuuuu
benm için hatta bu sitedeki herkes için cok dua et hamişssin sen duan kabul olur inşl yerleşme kanamasıdır:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
d.k hapı bırakıp hemen hamile kalanlarda cok ama doktorlar kafadan 3ay veriyorlar ama inşl hamilesindirde bu hafta sevndirirsin bizleri
d.k hapı bırakıp hemen hamile kalanlarda cok ama doktorlar kafadan 3ay veriyorlar ama inşl hamilesindirde bu hafta sevndirirsin bizleri
inşallah öyledir canım çok istiyorum birden hapı bırakır bırakmaz heveslendim vallaha
cnm benim bende kızıma ilk geceden hamile kaldım,ve çok mutlu olduk hatta öğrendiğimdede kızım karnımda 2 aylık olmuştu.....herşeyin hayırlısı inş...kızım şimdi 10 yaşında.
Allah analı babalı büyütsün canım
inşallah dedikleriniz çıkar kızlar bakalım beklemedeyim[/QUOTEçok tşk cnm benim darısı inş sizlerin başına vallahi bişe söyliyimmi,onlarsız evde hiçç tad olmuyo,evimin neşesi onlar ya şimdide dışarda oynuyolar abla kardeş,ama dertlerini sorarsanız hiç bitmez,babasını yolladım dr randevu için ya kızlar çocukların 2 sindede bu köpek dişi dediğimiz dişleri biraz ön dişlerinden ayrık büyüdü ve buda benim canımı çok fena sıkıyo,neden olabilir acaba,bende teyzesine çektiklerini düşünüyorum bizde yok çünkü,ablamın oğlununda öyle çünkü.:1no2:
olsun cnm herşerde bir hayır vardır,üzülme artık bence,belkide yiceği içeceği zaten yokdu dünyada,sende onu aldırmakla vesile oldu belkide,demekki dünyaya gelipde rızkını alan başka bir bebişin olacak o yönünden düşün,veren allahhhh alan yine allahh,sende vesile oldun galiba,artık bundan sonrası için dua et cnm hakkında herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını diliyorum cnm.
Allah analı babalı büyütsün canım
inşallah dedikleriniz çıkar kızlar bakalım beklemedeyim[/QUOTEçok tşk cnm benim darısı inş sizlerin başına vallahi bişe söyliyimmi,onlarsız evde hiçç tad olmuyo,evimin neşesi onlar ya şimdide dışarda oynuyolar abla kardeş,ama dertlerini sorarsanız hiç bitmez,babasını yolladım dr randevu için ya kızlar çocukların 2 sindede bu köpek dişi dediğimiz dişleri biraz ön dişlerinden ayrık büyüdü ve buda benim canımı çok fena sıkıyo,neden olabilir acaba,bende teyzesine çektiklerini düşünüyorum bizde yok çünkü,ablamın oğlununda öyle çünkü.:1no2:
cnm genetik olma yüzdesi cok ve zaten 7yasndan sonra doktorlar düzenli göz ve diş muaynesi yaptırın diorlar