Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

d.k hapı bırakıp hemen hamile kalanlarda cok ama doktorlar kafadan 3ay veriyorlar ama inşl hamilesindirde bu hafta sevndirirsin bizleri

d.k hapı bırakıp hemen hamile kalanlarda cok ama doktorlar kafadan 3ay veriyorlar ama inşl hamilesindirde bu hafta sevndirirsin bizleri

cnm bende oğlumdan sonra 4yıl doğum kontrol hapı kullandım,sonra tatile giderken yanıma yedek kutu alayım dedim bulamadım meğersem o aralar belkide duymuşsunuzdur kalkmıştı piyasadan o hap,sonrasında bende elimdeki ilaç bitince ve korunuyodukta güya kazayla hamile kaldım hemde ilk ayımda,tabi sonrası kürtajla son buldu ama,yinede hamile kalınıyo yani cnm benim onu demek istiyorum,inş hamilesindirde sağlıkla kucağına alırsın..

inşallah öyledir canım çok istiyorum birden hapı bırakır bırakmaz heveslendim vallaha

14aydır beklediğim için pişmanlık duyuyorm insanlar yıllarca isteyip bulamazken bizler belkide bize verilecek lütfu kendi dilimizle istemiyorm dediğim için cok pişmanım

ve şunuda söyliyim hemen,ben hamile kaldığımı öğrendikten sonra da piyasaya hap geri sürüldüğünü duydum arkadaşlada aynı ilacı kullanıyorduk,hatta onların şöyle bide sözü vardı,bak gördünmü allah bu çocuğu sana nasip etti bu ilaçda vesile oldu diyolardı ama .....neyse inş cnm hamişsindir sağlıcakla inş.

cnm benim bende kızıma ilk geceden hamile kaldım,ve çok mutlu olduk hatta öğrendiğimdede kızım karnımda 2 aylık olmuştu.....herşeyin hayırlısı inş...kızım şimdi 10 yaşında.

cnm benim bende kızıma ilk geceden hamile kaldım,ve çok mutlu olduk hatta öğrendiğimdede kızım karnımda 2 aylık olmuştu.....herşeyin hayırlısı inş...kızım şimdi 10 yaşında.

Allah analı babalı büyütsün canım
inşallah dedikleriniz çıkar kızlar bakalım beklemedeyim

olsun cnm herşerde bir hayır vardır,üzülme artık bence,belkide yiceği içeceği zaten yokdu dünyada,sende onu aldırmakla vesile oldu belkide,demekki dünyaya gelipde rızkını alan başka bir bebişin olacak o yönünden düşün,veren allahhhh alan yine allahh,sende vesile oldun galiba,artık bundan sonrası için dua et cnm hakkında herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını diliyorum cnm.

amin cnm amin bugun önmli bir gün bnm için o pembe renkli sıvının devamı gelip regl olcm mı yoksa gercekten o yerlesme kanamasıydı olmııcm mı? bide cok garip hani insanın gözü segrir ya göbeğimin sağ tarafı segriyorbilmiyorumkismile

o zaman şimdiden dikkat etmeye başlıyım bakalım belkide hamileyimdir ve belirtilerde olur hayırlısı bakalım dualarınızı esirgemezseniz sevinirim...

canım dişlerine hiç takma kafayı normal eskiden böyle şeyler yoktu dişler inci gibi diziliydi ama artık var ne yazıkki benimde dişlerim çok öne doğruydu 21 yaşıma gelmiştim doktor zorla kanca taktı rezillik diyordum ozaman ama şimdi iyiki takmışım düzeldi diyorum çaresi olmayan bişe değil sonuçta
hadi kolay gelsin görüşürüz sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…