Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Ayyyy ınŞallah canım ya gelınce yada gelmeden Önce haber ver bana tanıŞırız bıde dedıĞın gıbı ıkımızde bıde hamıle oluyomuŞuzzz dedıĞın gıbı yaaaa ne gÜzel olur gerÇektennnnnn

ayy evet evet kızlar kesin yolumuz düşerse birbirimize haber verelim görüşelim süper olur valla

ben geçen görmüştüm sahilde 3 tane hamile kadın 3ününde karnı aynı şekilde büyümüş aylarıda aynıydı galiba tekrar tekrar baktım arkalarından:):):):) güzel bir görüntüydü vallaa

kızlar ben geldim yemek yaptımda mantı falan okudum aaayyy canım çekti valla bayılırım mantıya cokacimcoook

arkadaşlar gelelim görüşelim diyoruz ama daha adımızı bile tam bilmiyoruz ben kendimi tanıtmak istiyorum ben hatice 24 yaşındayım üniv son sınıfa geçtim anaokulu öğret. okuyorum mesleğim bu aslan burcuyum:):):):1hug:

bende mehtap 28 yaşında almanyada doğdum büyüdüm 3,5 yıldır evliyim ve evlilik dolayısıyla samsuna yerleştim almanyada avukat yardımcısıydım burada çağrı merkezinde çalışıyorum
yakutcuğum merak etmişsin durum hala aynı bi gelişme yok bakalım adet olcammı olmayacammı yoksa hapı bıraktığım için günlerimi şaşacak ihtimaller değişik :))))

kızlar ben geldim yemek yaptımda mantı falan okudum aaayyy canım çekti valla bayılırım mantıya cokacimcoook
ayyy canım yaa kusura bakmayın keşke demeseydim sonuçta hamile adaylarımız var: bende dahil şimdik boğazımdan geçmez hee tülll dilimi eşşek arısı....

hakikaten birbirimizin asıl adını bile bilmiyoruz
kızlar malumunuz benim adım gönül iktisat mezunuyum ama tabi işimizi yapamıyoruz son bi umut kpss bakalım
burdan fırsat bulsam çalışıcam ama olmuyo

hepinize çok çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.evet dünkü künye kaybından sonra :) çok çok güzel duygular.ilk olması çok farklı bişey.ağlayasım geliyor.daha dün gibiydi geçen sene bugün:) ...sürekli giremiyorum o yüzden yazamadım.birazdan dışarıya çıkacağız BUGÜN BıZıM GÜNÜMÜÜÜÜÜZ...kordonda falan dolaşacaz biraz bakalım sonra da yemeğe inşaallah...benim ona süprizlerim var.neyse sonra yarın falan sorarsanız anlatırımkaydirigubbakcemile3

saol canım perşembeye kadar bitsin işim dedim malum yaa kaydirigubbakcemile3

canım mantı çekmiş canın yoksam sende mi hamişsin hıııı ne güzel olur ama :CüvCüv:

ay bilmem ki daha erken değil mi belirtiler için gerçi saat 11:30 da kahvaltı yapmıştım 15:00de açlıktan elim ayağım titredi resmen normalde sabah kahvaltı yaparım bide akşam 7-8 gibi yemek yerim neden böyle oldum bilmem bilmiyorumkismile

memnun oldum canım alışabildinmi samsuna bende aslen giresunluyum ama doğma büyüme ist..benim eşimde avukat...canım güzel haberlerini bekliyoruz yarın valla olmazsa 1 gün daha bekleriz haberini:)

yazmayı unuttum 26yaşındayım Ankara da doğdum büyüdüm
ağustos 12 de 3 yıl olacak evleneli
hala Ankarada yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…