hoşgeldin evhancığım naber iyimisin
ben geçen görmüştüm sahilde 3 tane hamile kadın 3ününde karnı aynı şekilde büyümüş aylarıda aynıydı galiba tekrar tekrar baktım arkalarından:):):):) güzel bir görüntüydü vallaaAyyyy İnŞallah canım ya gelİnce yada gelmeden Önce haber ver bana tanıŞırız bİde dedİĞİn gİbİ İkİmİzde bİde hamİle oluyomuŞuzzz dedİĞİn gİbİ yaaaa ne gÜzel olur gerÇektennnnnn
gnl cüm temizliği bitirmişsin güle güle kirlen
ayyy canım yaa kusura bakmayın keşke demeseydim sonuçta hamile adaylarımız var: bende dahil şimdik boğazımdan geçmez hee tülll dilimi eşşek arısı....kızlar ben geldim yemek yaptımdamantı falan okudum aaayyy canım çekti valla bayılırım mantıya cokacimcoook
arkadaşlar gelelim görüşelim diyoruz ama daha adımızı bile tam bilmiyoruz ben kendimi tanıtmak istiyorum ben hatice 24 yaşındayım üniv son sınıfa geçtim anaokulu öğret. okuyorum mesleğim bu aslan burcuyum:):):):1hug:
saol canım perşembeye kadar bitsin işim dedim malum yaa kaydirigubbakcemile3
canım mantı çekmiş canın yoksam sende mi hamişsin hıııı ne güzel olur ama :CüvCüv:
bende mehtap 28 yaşında almanyada doğdum büyüdüm 3,5 yıldır evliyim ve evlilik dolayısıyla samsuna yerleştim almanyada avukat yardımcısıydım burada çağrı merkezinde çalışıyorum
yakutcuğum merak etmişsin durum hala aynı bi gelişme yok bakalım adet olcammı olmayacammı yoksa hapı bıraktığım için günlerimi şaşacak ihtimaller değişik :))))