- 15 Haziran 2010
- 1.225
- 0
hihoyyyt
hoşbulduk canım.nasılsınız.biliyomusunuz bugün bizim ilk evlilik yıldönümüz.çok farklı bir duygu yaa
ayy cnm benim çoook tebrik ediyorum rabbim nice mutlu senelere çocuklarınla beraber geçirmeyi nasip etsin inş.....benimde cuma günü 11 .yılıma giriyorum canım benim.hihoyyyt:teytey:
bişey soracam
hamilelliğin ilk haftsaında belirtiler başlarmı?
11yıl süper ya allahım bizlerede nasip etsin
bişey soracam
hamilelliğin ilk haftsaında belirtiler başlarmı?
hihoyyyt
hoşbulduk canım.nasılsınız.biliyomusunuz bugün bizim ilk evlilik yıldönümüz.çok farklı bir duygu yaa
ayy cnm benim çoook tebrik ediyorum rabbim nice mutlu senelere çocuklarınla beraber geçirmeyi nasip etsin inş.....benimde cuma günü 11 .yılıma giriyorum canım benim.hihoyyyt:teytey:
kendini çok iyi takip edersen mutlaka ilk haftalarda farklılıklar hissedersin. aniden kasığa giren kramp, adete bir hafta varken bel ağrısı kasık ağrısı, ağız içindeki farklı tat, reglye yaklaşırken turuncu kahverengi akıntı gibi bunlar benim belirtilerimdi canım
maşallah maşallah maşallah
peki cnm bende sana birsey sormak istiyorum okudunmu bilmioyorum adetime 5gun var normalde ama bu sabah siddetli bi kasık ağrısıyla akıntım geldi ve cok cok acık pembe renkte sence bu belirtimi? CADIARZUCADIARZU
buyrunnnnnnnnn cnbm benim çok tşk,senin kaç yıllık evliliğin var cnm
mehtapcım senn regl gunun yrndı demi ne durumdasın heyecn var mı
seninle aynı şeyi yaşadım ve hamileyim kesin dedim. çünkü hiçbir adet belirtim böyle gelmemişti. benimde turuncu akıntım vardı inşallah benimki gibi bir belirtidir canım