Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gnl canım işlerini bitirip gelmişsin ohhh hamarat hanım yaa ben çok tembelim halen bitiremedim uyuşuk uyuşuk yapıyorum ama mantı açtım eşime akşam için bu yüzden avutuyorum yoksa biterdi galibaaa....delikafaduldenevhancım nasılsın kimse kalmamış burdakaydirigubbakcemile3
gnl canım işlerini bitirip gelmişsin ohhh hamarat hanım yaa ben çok tembelim halen bitiremedim uyuşuk uyuşuk yapıyorum ama mantı açtım eşime akşam için bu yüzden avutuyorum yoksa biterdi galibaaa....delikafadulden
oooo diyene bak mantıyı aç uyuşuğum de maşallah boşver temizliği o zaman yarın yaparsın bende mıy mıy yaptım ayy tek başına temizlikte bitmiyo yoruldum ki nasılkaydirigubbakcemile3
canım buyrun sizede yaparım zaten evlendim iyice yalnız kaldım bekar arkadaşlarla takılamıyorum artık naleseff onların saatleri belli değil benim koca geliyo saat 5 de evde oturduğum semttede kimseyi tanımıyorum kolu komşu 7 aylık evliyim merhaba merhaba okadar...insan istiyor muhabbet etmeye :enbuyukkk:yKUTUM SANADA KOLAY GELSİN CANIM SENDE HAMARATMIŞIN MAŞALLAH MANTI FALAN OOOOOOOO AFİYET OLSUN ŞİMDİDENcokacimcoook
bu arada sende benim gibisin bizde adetim cumartesi bitti dün başladık çalışmalara bende olur bu hafat belki tutar diye cumartesi dip bucak temizledim evi bidaha okadar yapamam belki diye ilki düşünce buay sanki bebek varmış gibi hiç işlenmicem canım ya
canım buyrun sizede yaparım zaten evlendim iyice yalnız kaldım bekar arkadaşlarla takılamıyorum artık naleseff onların saatleri belli değil benim koca geliyo saat 5 de evde oturduğum semttede kimseyi tanımıyorum kolu komşu 7 aylık evliyim merhaba merhaba okadar...insan istiyor muhabbet etmeye :enbuyukkk:
OZAMAN SANA BİR YORGUNLUK KAHVESİ GÖNDERİYORUM CANIM AFİYETLE İÇ
canım buyrun sizede yaparım zaten evlendim iyice yalnız kaldım bekar arkadaşlarla takılamıyorum artık naleseff onların saatleri belli değil benim koca geliyo saat 5 de evde oturduğum semttede kimseyi tanımıyorum kolu komşu 7 aylık evliyim merhaba merhaba okadar...insan istiyor muhabbet etmeye
GÖnÜlcÜm senİnde yolun İzmİre dÜŞerse bende beklerİm mutlaka