Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

cnm allahım cok ama cok uzun yıllar yasamayı nasip etsin bu duyguyu biliyorum insan cok tahaf oluo ilk yılında kocacığına süpriz yapacakmısn?

hihoyyyt

hoşbulduk canım.nasılsınız.biliyomusunuz bugün bizim ilk evlilik yıldönümüz.çok farklı bir duygu yaa

ayy cnm benim çoook tebrik ediyorum rabbim nice mutlu senelere çocuklarınla beraber geçirmeyi nasip etsin inş.....benimde cuma günü 11 .yılıma giriyorum canım benim.hihoyyyt:teytey:

bişey soracam
hamilelliğin ilk haftsaında belirtiler başlarmı?

kendini çok iyi takip edersen mutlaka ilk haftalarda farklılıklar hissedersin. aniden kasığa giren kramp, adete bir hafta varken bel ağrısı kasık ağrısı, ağız içindeki farklı tat, reglye yaklaşırken turuncu kahverengi akıntı gibi bunlar benim belirtilerimdi canım

kendini çok iyi takip edersen mutlaka ilk haftalarda farklılıklar hissedersin. aniden kasığa giren kramp, adete bir hafta varken bel ağrısı kasık ağrısı, ağız içindeki farklı tat, reglye yaklaşırken turuncu kahverengi akıntı gibi bunlar benim belirtilerimdi canım

peki cnm bende sana birsey sormak istiyorum okudunmu bilmioyorum adetime 5gun var normalde ama bu sabah siddetli bi kasık ağrısıyla akıntım geldi ve cok cok acık pembe renkte sence bu belirtimi? CADIARZUCADIARZU

peki cnm bende sana birsey sormak istiyorum okudunmu bilmioyorum adetime 5gun var normalde ama bu sabah siddetli bi kasık ağrısıyla akıntım geldi ve cok cok acık pembe renkte sence bu belirtimi? CADIARZUCADIARZU

seninle aynı şeyi yaşadım ve hamileyim kesin dedim. çünkü hiçbir adet belirtim böyle gelmemişti. benimde turuncu akıntım vardı inşallah benimki gibi bir belirtidir canım

ayy cnm benim çoook tebrik ediyorum rabbim nice mutlu senelere çocuklarınla beraber geçirmeyi nasip etsin inş.....benimde cuma günü 11 .yılıma giriyorum canım benim.hihoyyyt:teytey:

aaayy ne güzel inşallah 21.31. yıldönümlerinizi kutlarsınız :Saruboceq::Saruboceq:

mehtapcım senn regl gunun yrndı demi ne durumdasın heyecn var mı

evet canım yarın olacak diye hesapladım önceleri hep d.k. hapı kullandığım için heyecan var ama sanki hamilelik yokmuş gibi geliyor bana ne hamilelik belirtileri var nede adet belirtileri demin baktım sapsarı katı akıntım gelmiş hap kullanırken olmazdı böyle bişe bide acayip gaz var karnımda ama wc ye gidince bişe gelmiyor şaşırdım vallaha
korkarım hapı bıraktığım için adetimde şaşacak
neyse ama hemen yelkenleri suya indirmeyeyim
dün test yaptım deneyeyim dedim ikinci çizgiden eser bile yoktuuuu

seninle aynı şeyi yaşadım ve hamileyim kesin dedim. çünkü hiçbir adet belirtim böyle gelmemişti. benimde turuncu akıntım vardı inşallah benimki gibi bir belirtidir canım

benm için hatta bu sitedeki herkes için cok dua et hamişssin sen duan kabul olur inşl yerleşme kanamasıdır:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

X