Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

benm esim korunuyordu ama bide söle bi durum var ben ewlendiğim ilk gece hamile kaldım aldırdım :: çok erken olduğu için bu ay karar verddik bebeğe pişmanlık var bende cok ya olmazsa korkusu korunmayı bırakınca doktora gittim kontrol amaclı hiç sorunumun olmadığını hamile kalmak için uygun olduğunu söyledi ama şu sucluluk psikolojisi ve sabırsızlık yok mu

teşekkür ederim canım bugün kimin günü diye bakıyım demiştim defesenin günüymüş micikle masallaldan haber yok herhalde

canım üzülme sakın demekki hamile kalabiliyorsun böyle düşün bi sorun yok yani umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın canım

canım bu demek oluyor ki bir sorun yok merak etme ama stres çok etkiler sakin olmaya çalış

canım üzülme sakın demekki hamile kalabiliyorsun böyle düşün bi sorun yok yani umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın canım

tsk ederim cnm inşl öle olur burdan size regl olup olmadığımı yazarım ne guzel bi site ya insan kendini yanlız hissetmiyor iiki varsınız:enbuyukkk:

kızlar ben çıkıyorum temizliği yarıda bıraktım takıldım kaldım sizden ayrılamıyorum bir türlü işimi bitirip hemen gelirim yine kendinize iyi bakın öptüm kocaman zemuszemus

kızlar ben çıkıyorum temizliği yarıda bıraktım takıldım kaldım sizden ayrılamıyorum bir türlü işimi bitirip hemen gelirim yine kendinize iyi bakın öptüm kocaman zemuszemus

kolay gelsin canım görüşürüz kendini fazla yorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…