inşallah canım biliosun ya ben 1 hafta hamiş olduğumu bilerek yaşadım o zaman hep doğum resimlerine bakardım bebek isimlerine bakardım
o zaman bebişimin adına ya elif yada efnan olsun diye karar vermiştim
ama bebişin düşüceğinide hissetmiştim kahverengi lekelerim vardı çünkü
bigün eşimle alış verişe çıktık bebek mağazası gördüm dedim eşime hadi girelim diye yok erken demişti Allahtan hiç bişi almamışım daha çok üzülürdüm
evet canım o yüzden artık almayı düşünmem bile
düşünsen ben bebek doğarmış hala almazmışım
canım en çokta canımı acıtan bebek atıklarını gömdükparka 1 hafta sonra oraları eşmişler
ama dediğin gibi inşallah 2.de ayn olacak değilya hem ilki düşük olunca daha sıkı tutunurmuş karında yer açılırmış büyükler hep öyle diyodu bana
ay canım sen sağlıklı dünyaya getirdi ben alırım ne gerekiyorsa
hıhıhı benim bebişimin teyzesi ona kıyafet mi alacakmış bakalım
evet canımherkes öyle diyor bence bu sefer seni hiç bırakmaz bebişin sen sadece kafanı rahat tut olumsuz düşünme ben pozitif düşünceye inanıyorum
efnanımm yedinmi karpuzunu
valla yedim eşime vermedim bile
bende inanıyorum canım eskiden korkardım ya bebişimiz hiç olmazsa diye daha karamsardım en azından şimdi ümidim varr
yaa düşük yapınca etraftakiler sormaz bebiş yokmu daha diye sanıyodum geçenlerde bikaç kişi daha sordu öyle olmuyomuş gene soruyolar
kızlar bi uykum geldiki çıkıp yatam diyorum yarın yine misfirim gelecek bilionuz ama ara ara kaçar girerim ben mutfakta iş yapıyomuş gibi ok mi sizee iii geceler öptüm
canım herkes konuşacak konu arıyo kendine sorarlar bak doğum yap o zamanda 2. ne zaman diye başlarlar ne gereksiz insanlar var yaa olumunekankayizsmile
iii geceler kızlar byee