Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

kızlarrrrrrrrr günaydın ve tüm babaların babalar günü kutlu olsun

günaydın kızlarrrrr nasılsınız bakalım
ben sabah test yaptım sinir oldum vallaha boşu boşuna yaptım ikinci çizgiden eser bile yok
ben ümidi iyice kestim hamile falan değilim galiba belirti falanda kalmadı vallaha karnımdaki gazdan ve ara ara ateş basmadan başka bişeyim yok neyse bakalım salı günü ne olacak
bizim kaçaklar hala haber vermemiş geçmişi okudum

kızlarrrrrrrrr günaydın ve tüm babaların babalar günü kutlu olsun

günaydın canım evet ya babalar günü ne ümitlenmiştim bugün hem benim doğum günüm hem babalar günü belki test yapınca bişeler çıkar diye
ayyy ne güzel tesadüf olurdu vallaha

olsun canım ya günü belki güzel olurdu ama başka bigün olsa yine çok sevineceksin çünki o bebişinin günü olacak tek onun yani:)

sorma ya gece geç saatlere kadar aslında ben girerdimde kociş pc başındaydın neyse dedim keyfini bozmayayım zaten işten gelmiştim yorgundum bugünde temizlik yapıyorum ara ara yine gözümü buraya çevirip bakıyorum
senden ne var ne yok canım

ne olsun ya aynı kalktık kahvaltı ettik derken merak ettim bi bakayım dedim ne var ne yok diye malum babalar günü ya dolaşıcaz bi babaları akşama müsait olursam gelicem siteye ama bakalım kısmet nasip sana kolay gelsin canım ben çıkıyorum giyinec öptüm çok

kızlaaaaar günaydııııın. sabah testi yaptımmmmm çift çizgi çıktı. daha 2 gün var adetime. sizce doğru mudur inanmalı mıyım? 3 gün önce dr a gittiğimde dr mantar var dedi. acaba onun yüzünden fln mı çıktı çift çizgi. yaaa ben saçmalıyo muyum yoksa. ne diyeceğim bilemiyorum

aaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy şupheciiiiiiiiiiiiii cnmmm benim gerçektenmi çooooooooooook sevindim yaaaaaaaaaaaa allahım çok şükür,canım benim tabikide hamilesinnnnnnnnnn keyfini çıkart yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiolumunekankayizsmile:teytey:

şupheciiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cnm gerçektenmi ollleyyyyyyyyy çok sevindim yaaaaaaaaaaa yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

gözün aydın cn çook tebrik ediyorum allahım inş,sağlıklı bir hamilelik geçirirsin,hayırlısıylada kucağına alırsın,rabbim tamamını getirsin inş.canım benim

cnm yaaaa elim ayağım birbirine dolandı ne yapacağımı bilemiyorum oturduğum yerden kalkamadım. gerçek mi rüyamı bu hep rüya görüyodum sabah kalkıp offf yine mi diyodum. ben yine uyanmak istemiorum umarım gerçektir. çok teşekkür ederim cnm güzel dileklerin için. çizginin biri tam diğeri çok az silik yani öyle büyüteçle bakıp görünecek gibi değil baya baya görünüyooo ayyyyçok heyecalıyım karnıma ağrılar giriyoooooooo

cnm çok iyi anlıyorum seni,bende de aynı duygular olmuştu,evvvveeeeeet gerçekten hamilesin cnm,bu duyguyu çok içten yaşamanı dilerim,sakın ağır işler yapma çook dikkat et kendine cnm benim,kalkk şimdi eşine ve ailene herkeze bu güzel haberi ver bence sonunda geldi heh bebişin vayyyy beeeeee çok şükür rabbime,ollleyyyolumunekankayizsmile

annemi aradım biraz önce çok şaşırdı ve bir o kadarda sevindi birazdan gitcem hem babamın babalar gününü kutlucam hemde güzel haberi ailenin geri kalanına da vericem. mutluluğumu paylaştığın ve desteğin için çok çok çok teşekkür ederim melisaxım canım benim. umarım en kısa zamanda seninde güzel haberini alır mutluluğumuzu ikiye katlarız:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3

inş.cnm benim,ama inan kendim kadar çoook sevindim senin adına,daha çok oturup yazardım seninle ama çıkmam lazım cnm malum bugün pazar dışarı çıkıcaz hazırlanıyorduk arada bakıyorum sana daha sonra uzunnn uzun yazışırı çok öpüyorum cnm beninm,,,,tekrar tebrik ediyorum seni,bu haberide ilk benimle paylaştığın içinde ayrıca çook tşk edrim...bu bir anı olucak 2miz içinde inş.kaydirigubbakcemile5

inşallah cnmmmmm sana iyi gezmeler. daha konuşacağımız paylaşacağımız çok şeyimiz olur. görüşmek üzere cnmmmmm kendine çok iyi bakolumunekankayizsmile

çok sevndim cnm ya darısı bizlere ltf bu sevncinle hepimiz adına dua et allahım hayırlısyla kavustursun bebişine

Kızlar dÜn anıden cıkmak zorunda kaldım ÖzÜr dılerım Öle habersız gıttıĞım ıÇın buarada lıstede banada yer verdıĞınız ıÇın tsk bugun dayanamadım test yaptım negatıf Çıktı ama daha 6gun var regl dÖnemıme cok sabırsızım fakat bu gÖgÜs sızılarına dayanamıyorum bıde su vÜcut sıcaklıĞıyla ılgılı konuyu banada anlatırmısnız o nasıl oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…