Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

cnm umarım rabbim isteyen herkese şu 1 saat önceki yaşadığım hissi yaşattırır. hala elim ayağım birbirine dolanmış şekilde evin içinde bi o yana bi bu yana koşturuyorum. çizgi silik olduğu için emin olamıyorum yarın kan testi yaptırıcm o zaman kesin sonuçları peylaşırım mutlaka. ateş meselesi deyince ben birkaç gündür yazıorum benimki 37.4 die hamilelerin çoğundada gödrüğüm kadarıyla asgari36.9 den itibaren bi ölçümleri oluyo benim bugün 37.1 gösteriyodu en son

ates olarak ölçmedim ama vücut sıcaklığım cok yuksek hissediyorum birinin eli carpsa elime koluma yanıyorsun diyorlar bide dedğim gibi ben sabah uyandığım zamn gögüslerimdeki sızıyı daha çok hissediyorum gun içindede gecio aman beklemek cok insanın psikoloji bozuluo rabbim herkese su yasadığın sevnci yasatsın inşl

slm arkadaşlar bn daha yeniyim ocak ayından beri hamile kalmak istiyorum ama olmuyor doktora gittim rahim arkada o yüzden biraz geç hamile kalırsın dedi bende sizede danışmak sizlerle konuşmak istedim sizce ne yapmam lazım hepinizn inş rabbm isteğini verir selamlar.....HANNE..............

:teytey::teytey::teytey: ay canım çok sevindim allah sağ salim kucağına almak nasip etsin canım babasına en güzel babalar günü hediyesi bu olmuştur herhalde alkisalkisalkis hamileliğinin keyfini çıkar canım :sm_cool::sm_cool::dance:

canım süper ya çoook sevindim gerçekten bari biraz iyi haber duyalım ya
ne güzel doğrudur yarın git hemen kan aldır bizde dünden beri seni merak ediyoruz
benimde iki gün var ama sabah test yaptım 2.çizgiden eser bile yoktu oysa çok istiyordum hem babalar günü hem doğum günüm çıksaydı çok güzel süpriz olacaktı

ben de yaptım sabah negatif çıktı ben de kocişime babalar günü hediyesi vermek istiyodum ama olmadı :umursamaz: daha adetime yaklaşık 10 gün var erken yaptım sanırım ama zaman geçmiyor bekleyemiyorum mafoldumben

selaam ben geldiiim... şöyle geçmişe bir göz gezdirdimde şüphecii hamişmişsiiin tebrik ederim canıım darısı başımıza inş...

kızlar bu arada kırmızıları hala görmediiiim bişeyler var mı dersiniiizz... sabahta belim çok ağrıyodu ama bekleyeliim bakalıım...

efnancım nooldu gitti mi misafirlerkaydirigubbakcemile3

canımgitmişti dün akşam ama şuan yine misafir var evde kociş oturuyo ben netteyim ne ayyıp ama dimi

tebrikler canım hamiş listesine alıyorum seni

canım hoşşş geldin aramıza beklenen adet tarihini verde listemize ekleyelim beraber bekleyelim bebişlerimizi

evet canım erken yapmışsın hemde bayaa erken ümidini yitirme sen de adet tarihini bekleneni yazda ekleyim listemize

Son düzenleme:
neyse canım sende misafirlerinle ilgileniyorsun sanırım akşam yine uğrarıım.... kendine iyi baak

kızlar şüpheciden müjdeli haber geldi darısı hepinizin başına hadi bunu duyan halaya gelsin:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canım ümidini kesma daha 2 gün var hem benim bebişim 4 gün geçmişti hala idrarda görünmüyodu adet geciktikten sonra tekrar denersin

kızlar benim sağ kasığım ağrıyo ara sıra midm bulanıyo gibimde oluyo
ama ben korunuyorum şuan hamişte olamam
ilaç kullanıyorum enfeksiyon için acaba yan etki mi yapıyo
sidede öyle bişi oluyo muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…