Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay ne güzell öyle hocalardı varda tabiii onları sevgiyle anıyorum hala eminim ki senin zuzularında seni özlüyorlardır a.s
eşim tain istedi resimci eşim fizikçilerin atanması cok zor canım ya bizim bir arkadas sözleşmeliydi 86 puanla kadroya gecti
özellerin geliri daha güzel efnani istanbulda özel dersle falan bir şekilde idare edersin dediğin gibi atanma zor devletınde güzel yanı garantili olması kimse seni işten atamaz
kızlar ben geldim naber nasıl gidiyor
evet canım haklısında özel ders için çevre lazım aynı zamanda burda her türlü insan var pek güvenemiyorum açıkçası
hoşgeldin canım bi değişiklik yok yaa kimse hamiş olmadı yada oldu söylemedi bize aşk olsun onlara
artık haberleri pazartesi alırız heralde yarınpek geleceklerini sanmıyorumakannehir ayy çatlıyorum ya ben bunlardan önce haber verecem kaydirigubbakcemile3galiba
gnl nasılsın canım geldi dimi iyice kırmızılarrr
inşallah canım çünkü sende hakediyosun bu güzelliği
evet canım geldi ama şimdiden perşembeyi bekliyorum hemen başlıycam valla kaydirigubbakcemile3 durmak yok
canım hepimiz hakediyoruz olumunekankayizsmile inşallah daha fazla beklemeyiz de biran önce gelir bebişler
utanma kızz sıkıştır kocişidelikafadulden
inşallah canım inşallah bu ay senin ondan sonraki ay benim olur hep birlikte büyütürüz
bizim kocişlerde bizden artık korkucak sanırım normalde erkekler atlar artık biz başlıycaz galiba adamlar noluyo bizimkilere diyecekler valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
hakkaten bide kapıyı kitlerlermiş gelemesinler diyee
canım ondan sonrada ya durumu nasıl cinsiyeti ne isim ne olacak ne alıcak hangi doktora gidicez.....
oooooo bayağı işimiz var topik toptan hamiş kalalım hep birlikte bunları konuşalım inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: