Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrrrrrrrr günaydın ve tüm babaların babalar günü kutlu olsun
kızlaaaaar günaydııııın. sabah testi yaptımmmmm çift çizgi çıktı. daha 2 gün var adetime. sizce doğru mudur inanmalı mıyım? 3 gün önce dr a gittiğimde dr mantar var dedi. acaba onun yüzünden fln mı çıktı çift çizgi. yaaa ben saçmalıyo muyum yoksa. ne diyeceğim bilemiyorum
cnm yaaaa elim ayağım birbirine dolandı ne yapacağımı bilemiyorum oturduğum yerden kalkamadım. gerçek mi rüyamı bu hep rüya görüyodum sabah kalkıp offf yine mi diyodum. ben yine uyanmak istemiorum umarım gerçektir. çok teşekkür ederim cnm güzel dileklerin için. çizginin biri tam diğeri çok az silik yani öyle büyüteçle bakıp görünecek gibi değil baya baya görünüyooo ayyyyçok heyecalıyım karnıma ağrılar giriyoooooooo
annemi aradım biraz önce çok şaşırdı ve bir o kadarda sevindi birazdan gitcem hem babamın babalar gününü kutlucam hemde güzel haberi ailenin geri kalanına da vericem. mutluluğumu paylaştığın ve desteğin için çok çok çok teşekkür ederim melisaxım canım benim. umarım en kısa zamanda seninde güzel haberini alır mutluluğumuzu ikiye katlarız:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3