Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

eşim tain istedi resimci eşim fizikçilerin atanması cok zor canım ya bizim bir arkadas sözleşmeliydi 86 puanla kadroya gecti

ay ne güzell öyle hocalardı varda tabiii onları sevgiyle anıyorum hala eminim ki senin zuzularında seni özlüyorlardır a.s

valla önce kızardım yaramazlık yaptıklarında sonra tutamazdım kendimi nasıl korktun ama der der dalga geçip gülerdim
hala görüştüklerim var birisi sbsde tüm sorulardan 2 yanlış yapmış acayip mutlu oldum

eşim tain istedi resimci eşim fizikçilerin atanması cok zor canım ya bizim bir arkadas sözleşmeliydi 86 puanla kadroya gecti

evet malesef öyle canım ama benim atanma gibi bi derdim yok atanamayacağımı biiyorum ya ondan hiiççç kendimi sıkıntıya sokmuyorum

ben çıkıyorum kızlar yarın girebilirsem görüşürüz iyi geceler hepinize opuyorumnanaktan

özellerin geliri daha güzel efnani istanbulda özel dersle falan bir şekilde idare edersin dediğin gibi atanma zor devletınde güzel yanı garantili olması kimse seni işten atamaz

özellerin geliri daha güzel efnani istanbulda özel dersle falan bir şekilde idare edersin dediğin gibi atanma zor devletınde güzel yanı garantili olması kimse seni işten atamaz

evet canım haklısında özel ders için çevre lazım aynı zamanda burda her türlü insan var pek güvenemiyorum açıkçası

kızlar ben geldim naber nasıl gidiyor

hoşgeldin canım bi değişiklik yok yaa kimse hamiş olmadı yada oldu söylemedi bize aşk olsun onlara

artık haberleri pazartesi alırız heralde yarınpek geleceklerini sanmıyorumakannehir ayy çatlıyorum ya ben bunlardan önce haber verecem kaydirigubbakcemile3galiba

inşallah canım inşallah bu ay senin ondan sonraki ay benim olur hep birlikte büyütürüz

canım ondan sonrada ya durumu nasıl cinsiyeti ne isim ne olacak ne alıcaz hangi doktora gidicez.....
oooooo bayağı işimiz var topik toptan hamiş kalalım hep birlikte bunları konuşalım inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bizim kocişlerde bizden artık korkucak sanırım normalde erkekler atlar artık biz başlıycaz galiba adamlar noluyo bizimkilere diyecekler valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

hakkaten bide kapıyı kitlerlermiş gelemesinler diyee

inşallah canım biliosun ya ben 1 hafta hamiş olduğumu bilerek yaşadım o zaman hep doğum resimlerine bakardım bebek isimlerine bakardım

o zaman bebişimin adına ya elif yada efnan olsun diye karar vermiştim
ama bebişin düşüceğinide hissetmiştim kahverengi lekelerim vardı çünkü

bigün eşimle alış verişe çıktık bebek mağazası gördüm dedim eşime hadi girelim diye yok erken demişti Allahtan hiç bişi almamışım daha çok üzülürdüm

ama inan o bi haftanın tadını hayatım boyunca almamıştım ne kutsal bişi o anlatılmaz yaşanır diye işte o duyguya denir

tabii onu kaybettiğmde yaşadıklarımda çok zordu hayatımda hiç o kadar üzülmemiştim tam 3 gün ağladım ondan sonra ara sıra bebişim gitti diye hıçkırık gelirdi içimden ama şimdi iyiyim sayenizde ikinciye adapte olmuş durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…