Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ayyyy ya kızlar ne çabuk sayfalar çoğalıyo böyle ay,vallahiii oku oku bitmek bilmedi yavv,napinız böle....bak tımki şupheci hala cevap yazmamış.

hoşgeldin canım bende aynı şeyden dert yanıyordum az önce masalal danda cvp yok herhalde okudum ama göremedim oda bugün haber vericekti çünkü

ayyyy ya kızlar ne çabuk sayfalar çoğalıyo böyle ay,vallahiii oku oku bitmek bilmedi yavv,napinız böle....bak tımki şupheci hala cevap yazmamış.

hoş geldin canım evet bugün ki hain kaçaklara çok kızgınım bizi çatlattılar alsanaalsanasmile:mymeka:

canım ben fizik öğretmeniyim ama 4 aydır çalışmıyorum zaten dersanelerdeydim fen ve teknolojide verdim
senin mi tayin çıktı eşinin mi?

ay sana bişey söylesem inanırmısın ben sırf fizik dersinden nefret ettiğim için tm okudum lisede sayısalı seçmedim kaydirigubbakcemile3

hoşbullduk cnm,naber nasılsın,ben çook yorgunum vallahi,gözlerim çok ağrıyo yorgunluktan,sabah temizlik,öğlen arkadaşta mevlüt vardı,akşamda komşu kızının kınası vardı,az önce geldik vallahi,eşimde yok evde öyle oturuyorum işte bakınıyorum size ne var ne yok diye.

yaa niye böyle yapıolar ki sanki söyleseler nolur ki sanki yaptıysan yaptım de yapmadıysan yapmadım de çok mu zor ben valla iyice gıcık oldum haaa:jeyyar:

ay sana bişey söylesem inanırmısın ben sırf fizik dersinden nefret ettiğim için tm okudum lisede sayısalı seçmedim kaydirigubbakcemile3

ben çok seviom fiziği dereceyle bitirdim plaketim var ama gördünğün gibi bi işe yaramıyooo evde pinekliyorum özelde sürünüyorum

yaa niye böyle yapıolar ki sanki söyleseler nolur ki sanki yaptıysan yaptım de yapmadıysan yapmadım de çok mu zor ben valla iyice gıcık oldum haaa:jeyyar:

vereliniortak evet cnm haklısın bende anlamıyorum,acaba önce kendi içlerindemi yaşıyolar,sonra bildiricekler demekki arakadşım sıkma sen canını amannnn,ama bişe söylimmi şupheciyi hakkaten çok merak ediyorum....kaydirigubbakcemile3

ama bak benim öğrencilerim sayemde fiziği sevdiler ((daha doğrusu sevdi göründüler)))

ilaaa melisax sen de kafana takma delikafadulden

ben çok seviom fiziği dereceyle bitirdim plaketim var ama gördünğün gibi bi işe yaramıyooo evde pinekliyorum özelde sürünüyorum

ay gerçekten mi ne güzel tebrik ederim canım seni alkisalkisalkisalkisalkisalkis özel sektör canına okuyor zaten insanın devlete kapak atmak lazım bu devirde valla inşallah seninde herşey gönlüne göre olur olumunekankayizsmile

ama bak benim öğrencilerim sayemde fiziği sevdiler ((daha doğrusu sevdi göründüler)))

ben zaten öğretmendende kaynaklandıpını düşünüyorum canım bzm hoca odun gibiydi dersi gelir tahtaya yazar siler giderdi ne bi muhabbet ne bi sevecenlik sıcaklık hiç biri yoktu yani

ben zaten öğretmendende kaynaklandıpını düşünüyorum canım bzm hoca odun gibiydi dersi gelir tahtaya yazar siler giderdi ne bi muhabbet ne bi sevecenlik sıcaklık hiç biri yoktu yani

bu konuda çok haklısın valla benim dersler çok hoş geçerdi 5dakika ders 1o dakika muhabbet müdüremde çok memnundu bende n ama ankaradan istanbula taşınıca bırakmak zorunda kaldım zuzularımı

bu konuda çok haklısın valla benim dersler çok hoş geçerdi 5dakika ders 1o dakika muhabbet müdüremde çok memnundu bende n ama ankaradan istanbula taşınıca bırakmak zorunda kaldım zuzularımı

ay ne güzell öyle hocalardı varda tabiii onları sevgiyle anıyorum hala eminim ki senin zuzularında seni özlüyorlardır a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…