Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

15 temmuz yeni adet tarihim güncellersen sevinirim.

kızlar benide listeye yazarmısınız 24 haziran beklenen tarih

ok canım eklerim senide hoş geldin aramıza

bu günde geçti benim adetim daha yok inşallah olumsuz değildir çok sabırsızlanıyorum

amaninnn vallah pek güzel haber

inşallah diğer ay canım

15 temmuz yeni adet tarihim güncellersen sevinirim.

ok canım yaparım

kızlar 1 saattir geçmişi okudum çatlicam valla bu ne yaaaaa 1 gün girmedim topik almış başını gitmiş delikafaduldendelikafadulden ayyyyy sıkıntı bastı valla oku oku bitmek bilmedi yeni gelen arkadaşlar hooooşşşgeldiniiiiizzzzzzzzzz diyorrruuuum

efnanimcim bide ben 9 temmuz benden önce 11 temmuz reyyann arkadaşımız var aşkolsun yani :1closedeyes:

Son düzenleme:
efnanimcim bide ben 9 temmuz benden önce 11 temmuz reyyann arkadaşımız var aşkolsun yani :1closedeyes:

hmmm kıskançlık yoook şaka şaka.. farketmemiştir canıım..
inşaallah adımızı o listeden aşağıdakilere indiririz de sıra kapışmasına gerek kalmaz

Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler verir inşallah
dileğinize bir an önce kavuşursunuz

arkadaşlar benim bugün aşırı derecede akıntım vardı açık beyz renkte kokusuz kaşıntı yok ama çok sinir bozucu 8 tane günlük ped değiştirdim yaaaaa neden olabilir bi fikriniz var mı kızlar 10 gün önce regl oldum ben acaba yumurtlama dönemim olabilir mi diyorum :uhm: yumurtlama dönemimi hesaplayamıyorum kızlar çünkü 8 gün gecikmişti regl oldum düzenim bozuldu yani :çok üzgünüm:

inşaallah adımızı o listeden aşağıdakilere indiririz de sıra kapışmasına gerek kalmaz

aşkolsun canım yaaa bende matrak geçtim zaten kaydirigubbakcemile3 inşallah hepimiz hamş listesinde oluruz dediğin gibi canım :Saruboceq::Saruboceq:

REYYAN Bİ DEDİN TAM DEDİN HİÇ NETTEN ÇIKMION DEDİN MİSAFİR ÜZTÜNE MİSARİR BİRİ GELMEDEN DİĞERİNİN HABERİ GELİYO VALLA AMA BAK BEN YENİ GÖNDERDİM VE GELDİM YİNEEE İŞTE BURDAYIMM

canım bendede kaşıntı yoktu ama doktor enfeksiyon teşhisi koydu devama ederse dr a git

aşkolsun canım yaaa bende matrak geçtim zaten kaydirigubbakcemile3 inşallah hepimiz hamş listesinde oluruz dediğin gibi canım :Saruboceq::Saruboceq:

hadi bakalım önemli olan hamiş listesindeki sıramız kim kaçıncı ilk dördü sattık beşten devam

iyi akşamlar kızlar bir bakım dedım ne yapıyorsunuz efnani eklemişsin canım tşk ederim
senın ilk adetın geldimi canım

bende zaten vardı enfeksiyon krem kullanmıştım 2 ay önce geçmişti bende acaba yumurtlama dönemimdemiyim ki diye heveslenmiştim bi an için :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…