Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

iyi akşamlar kızlar bir bakım dedım ne yapıyorsunuz efnani eklemişsin canım tşk ederim
senın ilk adetın geldimi canım

hoşgeldin canımm düşükten sonra ilk adetim bitti ikinci adetimi 27 sinde bekliyorum cannım sen olmadın dimi hala ama unutma düşükten sonra adet 40 güne kadar çıkabiliyomuş bana öyle demişlerdi

ii işte nasıl olim yazdığım gibi sinir oldum akıntıyaaa delikafadulden canım listemiz çok güzel oldu vaallla ellerine sağlık :hulya:

evet yaaa bide hamiş sayısını yükseltseydik daha çok daha çok

yok canım hiç ölçmedm ölçmeyide düşünmüyorum öyle şeyler stres yapıyor iyice aslınca benım su aralar cocuk falanda gelmıyor aklma cok yogunum bir sizle konuşunca aklıma geliyor

yok canım hiç ölçmedm ölçmeyide düşünmüyorum öyle şeyler stres yapıyor iyice aslınca benım su aralar cocuk falanda gelmıyor aklma cok yogunum bir sizle konuşunca aklıma geliyor

ohhh ne güzel işte zaten düşünme henüz stres yapma inşallah tayininiz nereye çıktı canım??

evet canım okudum okuyana kadar 10 kilo ter attım burda kaydirigubbakcemile3 kaç sayfa olmuş oku oku bitmedi valla 1 gün girmedin mi böyle oluyo işte

evet yaa bende 3 saat girmesm kaçırır oldum
ama çıkarken kızlara söylüyom yenileri bana söyleyin diye onlarda söylüyo evhan ve gnl

ayyyy ya kızlar ne çabuk sayfalar çoğalıyo böyle ay,vallahiii oku oku bitmek bilmedi yavv,napinız böle....bak tımki şupheci hala cevap yazmamış.

canım o zaman sen yımırtlamış olabilirsin

aaayyy öyle mi dersin canım tamam bu gece adamın üstünde kalırım artık yumurtluyorum diye :sm_cool: çalışmalara devam yani bu ayı hiç boş geçiresim yok canım çünkü temmuzda denize gidiyorum eşim gelmiyor yani bu ay oldu oldu olmadı ağustosa kaldı demektir :eek:

X