iyi akşamlar kızlar bir bakım dedım ne yapıyorsunuz efnani eklemişsin canım tşk ederim
senın ilk adetın geldimi canım
ii işte nasıl olim yazdığım gibi sinir oldum akıntıyaaa delikafadulden canım listemiz çok güzel oldu vaallla ellerine sağlık :hulya:
bende zaten vardı enfeksiyon krem kullanmıştım 2 ay önce geçmişti bende acaba yumurtlama dönemimdemiyim ki diye heveslenmiştim bi an için :gitme:
olabilir o halde canım şuan nasılsın pekii
evet ben daha olmadım 32 gün oldu bekliyorum hala
iyim akıntım normal ateşimi öçltüm dün hep 35.5 35.8 falandı şimdi 36.4 acaba yumurtluyomuyum kız ben :kedi: kendimi tavuk gibi hissettim valla
sbr sen neredeydin canım uğramadın buraya
yok canım hiç ölçmedm ölçmeyide düşünmüyorum öyle şeyler stres yapıyor iyice aslınca benım su aralar cocuk falanda gelmıyor aklma cok yogunum bir sizle konuşunca aklıma geliyor
sbr 10 gün önce adetin bitti mi yoksa ilk günümüydü anlamadım
görümcemdeydim canım oturduk bütün gün lak lak çene çaldık valla kaydirigubbakcemile3 akşam 8 de geldim eve anca girebildim nete canım
ohhh bizde burda lak lak çene çaldık alkisalkisalkis
8 gün gecikmişti ya 9 unda adet oldum canım 12sinde bitti ilk günüydü 10 gün önce
evet canım okudum okuyana kadar 10 kilo ter attım burda kaydirigubbakcemile3 kaç sayfa olmuş oku oku bitmedi valla 1 gün girmedin mi böyle oluyo işte
ohhh ne güzel işte zaten düşünme henüz stres yapma inşallah tayininiz nereye çıktı canım??
canım o zaman sen yımırtlamış olabilirsin
adıyaman gölbasına canım sen ne ögretmenısın