- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.021
-
- Konu Sahibi PabucumunNicki
Günlerdir düşündüğüm ve kafamı toparlayıp söyleyemediğim şey de bu idi..
Kadınlar gününde, zart gününde zort gününde
Kadınlarımız, güçlü kadınlarımız, siz varsanız biz varız
martavallarını boşuna dinliyoruz..
Görüntü olsun maksat.
Önce güçlü olana bileniyor herkes.
Buraya da mi geldinizbu konu yeterince prim yapmamış. kazen ve mune de burada cevap vermişler ama yine de memnun olmamış, bizi "yönetim yalakası, tetikçi, yanar döner, cahil, kıt zekalı" olarak niteleyen cengaver, herkese adalet için uğraşan zeynalar, kendi tarafının tırnak içinde yazdığım seviyesizliğini görmezden gelip, bir cümlemi veya cümlelerimi top gibi evirip çeviren, sadece kendisi gibileri savunan özde kadın hakları, sözde bencillik abidesi hatunlar, buraya da yazdım ki içimde kalmasın.
son sözüm de budur :)))))))))))))))))))))))))))
Eki Görüntüle 1976441
Ne alaka? Ciddi davranış bozukluğunuz var gibi duruyorsunuz burdan. Bir yardım alın. Bir de sataşma ne demek bi öğrenin.bu konu yeterince prim yapmamış. kazen ve mune de burada cevap vermişler ama yine de memnun olmamış, bizi "yönetim yalakası, tetikçi, yanar döner, cahil, kıt zekalı" olarak niteleyen cengaver, herkese adalet için uğraşan zeynalar, kendi tarafının tırnak içinde yazdığım seviyesizliğini görmezden gelip, bir cümlemi veya cümlelerimi top gibi evirip çeviren, sadece kendisi gibileri savunan özde kadın hakları, sözde bencillik abidesi hatunlar, buraya da yazdım ki içimde kalmasın.
son sözüm de budur :)))))))))))))))))))))))))))
Eki Görüntüle 1976441
hı hı öyle.Ne alaka? Ciddi davranış bozukluğunuz var gibi duruyorsunuz burdan. Bir yardım alın. Bir de sataşma ne demek bi öğrenin.
Bizim üslubumuzu bozmaya geldiniz de kendinizi tutamadığınızı görüyorum.hı hı öyle.
yorumlardan kişinin analizini yapabiliyoruz.
ben de yapıyorum bazen.
sen de sanırım "güçlünün yanındaki yalaka" olmalısın.
linç başlasın please :)))
hı hı öyle.
ben de yapıyorum bazen.
Açıkçası seni kaale alan pek yok. Mesajları okumuyorsun.(!) Ama yazıyorsun. Git kişilik sancılarını da çelişkilerini de ötede yaşa.he canlarım herkes size düşman, bilenmiş.
sizi tanımam etmem, nerede ne yazarsınız çoğunuzu bilmem bile.
siz kendinizi ne kadar da yüceltmişsiniz böyle.
gülerek eklediğim siyasi fotoğraf, sizinle dalga geçmek içindi. linç için elinize bir malzeme daha verdim.
eğleniyo muyuz genşler? :))))))))))
bu arada herkesi gözardı ettim, muhteşem sohbetlerinize dahil olmamak için.
kendiniz çalıp kendiniz oynayabilirsiniz çakma kahramanlar :)
hı hı öyle.
ben de yapıyorum bazen.
hı hı öyle.
ben de yapıyorum bazen.
he canlarım herkes size düşman, bilenmiş.
sizi tanımam etmem, nerede ne yazarsınız çoğunuzu bilmem bile.
siz kendinizi ne kadar da yüceltmişsiniz böyle.
gülerek eklediğim siyasi fotoğraf, sizinle dalga geçmek içindi. linç için elinize bir malzeme daha verdim.
eğleniyo muyuz genşler? :))))))))))
bu arada herkesi gözardı ettim, muhteşem sohbetlerinize dahil olmamak için.
kendiniz çalıp kendiniz oynayabilirsiniz çakma kahramanlar :)
yarım yarım okuyunca demek.Bence artık ayıp ediyorsunuz.
Dündür Aok ve sizin tartışmalarınızı okudum.
O ortaya argüman koyarak tartışırken sizin ne dediğinizi pek anlayamadım açıkçası.
Sanki bir o köşeden bir bu köşeden bir şeyleri tutuyorsunuz ama ortada bir argüman yok.
Yani birine esprili gönderme yapacaksanız bile bunun bir yöntemi yolu olmalı.
Her bulduğum aralıktan birine saldırayım tuhaf görünüyor dışarıdan.
yarım yarım okuyunca demek.
en başta yönetimin iddiaları abartılı geldi, üyelik iptali yerine uzun süreli ban olabilirdi yazdım ama kimse görmemiş. biri bizi editörlük kapmak için yalaka, diğeri ima yollu tetikçi, diğeri kıt akıllı, seviyesiz diye yaftalarken hiç kimse onlara napıyorsunuz demiyor aksine onaylıyor. ben söyleyip yüze vurunca "re re re rö rö rö" oluyor.
adalet hepimiz için miş miş.
az ötede oynayın.
seni de göz ardı ediyorum.
byee.
hı hı öyle.
ben de yapıyorum bazen.
Burdakilere cevap vermeyelim noop bitmiyor sonu yok.çirkin üslubunuzla diğer konuyu aşağı çekmek yetmemiş anlaşılan
Noopa cevap vermeyelim dedim ama sunu aciklamak istiyorum konuya prim yaptirmak gibi amacim yok konuyla alakali mesajinda yok amacin belli soylemedigimiz kelimeler uzerinden devam lutfen kusmak istediginiz kinleriniz icin yonetime adres sorun uygunsa orada devam edebilirsiniz yada profilim sizin icin musait buyrun orda yazin ama bu konuda konu disi yazmayin.bu konu yeterince prim yapmamış