Siteye sorularim

Günlerdir düşündüğüm ve kafamı toparlayıp söyleyemediğim şey de bu idi..

Bu kısmı bende alayım şuraya

bu konu yeterince prim yapmamış. kazen ve mune de burada cevap vermişler ama yine de memnun olmamış, bizi "yönetim yalakası, tetikçi, yanar döner, cahil, kıt zekalı" olarak niteleyen cengaver, herkese adalet için uğraşan zeynalar, kendi tarafının tırnak içinde yazdığım seviyesizliğini görmezden gelip, bir cümlemi veya cümlelerimi top gibi evirip çeviren, sadece kendisi gibileri savunan özde kadın hakları, sözde bencillik abidesi hatunlar, buraya da yazdım ki içimde kalmasın.

son sözüm de budur :)))))))))))))))))))))))))))

Buraya da mi geldiniz bu ne hirs?

Ne alaka? Ciddi davranış bozukluğunuz var gibi duruyorsunuz burdan. Bir yardım alın. Bir de sataşma ne demek bi öğrenin.

Ne alaka? Ciddi davranış bozukluğunuz var gibi duruyorsunuz burdan. Bir yardım alın. Bir de sataşma ne demek bi öğrenin.
hı hı öyle.
yorumlardan kişinin analizini yapabiliyoruz.
ben de yapıyorum bazen.
sen de sanırım "güçlünün yanındaki yalaka" olmalısın.

linç başlasın please :)))

hı hı öyle.
ben de yapıyorum bazen.

Bizim üslubumuzu bozmaya geldiniz de kendinizi tutamadığınızı görüyorum.

Güçlü dedikleriniz atıldı siteden benim elime ne geçecek? Sizin sevgileriniz fikirleriniz hep menfaat elde etmek üzerineyse beni de böyle yorumlamanız normal. Lafınızı size iade ediyorum.

hı hı öyle.
ben de yapıyorum bazen.

Sen ne yapmaya çalışıyorsun Grill, burası siyaset topiği mi ne alaka şimdi bu dediğin, şimdi anlaşıldı senin derdin, gidenlerin çoğu hayırcı idi de yüzlerine söyleyemediklerini arkalarından giydirirek mi yapıyorsun? Demek dünden beri hıncın bundanmış. Ne kadar komik bir hareket şu yaptığın. Git Eveti ni siyaset topiği var orada savun.

he canlarım herkes size düşman, bilenmiş.
sizi tanımam etmem, nerede ne yazarsınız çoğunuzu bilmem bile.

siz kendinizi ne kadar da yüceltmişsiniz böyle.

gülerek eklediğim siyasi fotoğraf, sizinle dalga geçmek içindi. linç için elinize bir malzeme daha verdim.

eğleniyo muyuz genşler? :))))))))))

bu arada herkesi gözardı ettim, muhteşem sohbetlerinize dahil olmamak için.

kendiniz çalıp kendiniz oynayabilirsiniz çakma kahramanlar :)

Açıkçası seni kaale alan pek yok. Mesajları okumuyorsun.(!) Ama yazıyorsun. Git kişilik sancılarını da çelişkilerini de ötede yaşa.

hı hı öyle.
ben de yapıyorum bazen.

ama burada şu durumda güçlü olan gönderilen üyeler değil

çok talihsiz bir açıklama olmuş senin adına,yapma bunu kendine neden hakaret ediyorsun

şu gidenlerle neler yaşadın da gitmeleri seni bu denli sevindirdi topiklere sığamayacak ona buna hatta kendine bile hakaret edecek insanları çete olup linç edecek seviyeye geldin anlatırsan ben dinleyebilirim seni

Geyik topuğuna okumaya çalıştım ara ara anlamadım pek.
Burada ise konu hayır cilara gelmiş. Yine anlamadım.
Kazen de hayır cilardan diye biliyorum. Neden bu yüzden yapılsın ki ? Anlamsız değil mi ?

Konu ne , ne neden yapıldı bilmiyorum ama mesele bu değil bence.

Diğer konuyu baştan okumalıyım sanırım.

Bence artık ayıp ediyorsunuz.

Dündür Aok ve sizin tartışmalarınızı okudum.

O ortaya argüman koyarak tartışırken sizin ne dediğinizi pek anlayamadım açıkçası.

Sanki bir o köşeden bir bu köşeden bir şeyleri tutuyorsunuz ama ortada bir argüman yok.

Yani birine esprili gönderme yapacaksanız bile bunun bir yöntemi yolu olmalı.

Her bulduğum aralıktan birine saldırayım tuhaf görünüyor dışarıdan.

yarım yarım okuyunca demek.
en başta yönetimin iddiaları abartılı geldi, üyelik iptali yerine uzun süreli ban olabilirdi yazdım ama kimse görmemiş. biri bizi editörlük kapmak için yalaka, diğeri ima yollu tetikçi, diğeri kıt akıllı, seviyesiz diye yaftalarken hiç kimse onlara napıyorsunuz demiyor aksine onaylıyor. ben söyleyip yüze vurunca "re re re rö rö rö" oluyor.

adalet hepimiz için miş miş.

az ötede oynayın.

seni de göz ardı ediyorum.
byee.

Edebilirsin.

Yalnız farkındaysan ben topicte bile değildim. 2-3 mesajım var o da insanları suçlamayın tadında yazdım, buna sen de dahildin çünkü ciddi anlamda sevindiğini ya da bu şekilde kin amaçlı yorum yaptığını düşünmemiştim ama artık argüman üzerinden değil, dalga geçmek üzerinden gitmeye başlamışsın.

Şu an sen yarım okuyup, yargısız infaz yaptın işte bunu kastetmiştim :))

bu konu yeterince prim yapmamış
Noopa cevap vermeyelim dedim ama sunu aciklamak istiyorum konuya prim yaptirmak gibi amacim yok konuyla alakali mesajinda yok amacin belli soylemedigimiz kelimeler uzerinden devam lutfen kusmak istediginiz kinleriniz icin yonetime adres sorun uygunsa orada devam edebilirsiniz yada profilim sizin icin musait buyrun orda yazin ama bu konuda konu disi yazmayin.

Kusura bakmayın diğer topik konuyu açan tarafından talep edildiği için kapanmıştı ama bunu imtiyaz kullanıp kapatıyorum çünkü olay artık farklı boyutlara taşınıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…