- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
-
- Konu Sahibi PabucumunNicki
Yaz tabikide yazmamani gerektirecek bir durum yok.
Gerek esinle olsun gerek ev duzeni konun olsun herkesle birlikte bende sana yazdim duzen icin kutular sordun modelleriyle sana anlattim esinle olan iliskin icin defalarca yazdim once oneriler sundum sonra online tedavi icin destekledim evet okb degilsin baskasiyla kiyaslama sebebim oda senin gibi surekli ayni icerikte konular aciyordu ama siteden gonderildi suan sebebi ise ozelden kufur etmesiymis hastaligin ileri belirtiside bu ama onu savunmayacagim simdi anlatamam kimseye.
Zipzipa ornek veren muneydi.Senin icin simdiye kadar fake yada atilmali demedim en olumsuz yorumum benden sonrakiler yazmayin peace degismiyor gibi bir yorumdu.
Bahsettigim uye atildi peace te ayni tekrarda konu aciyor ne farklari var dedim sana ozel ayricalik var bunu kabul et lutfen.
Senden sonra ogrendik yazili olmayan ama degisen kurallari iki hafta gecince tekrar konu olmadigini.
Kazenin ve munenin senin icin verdivi cevaplarla son yapilan uyelik iptallerine yapilan aciklamalar kapisirEvet hatirliyorum yorumlarini her iki konumla ilgilide. Ozellikle ev duzeni konusunda cok yardimci olmustun.
Simdi bu sekilde karsilastirinca yazma geregi duydum...
Bana bir ayricalik yok, cidden yok- neden olsunki?
Uyeler sordular neden ban suresi kisaydi, neden konulari kapanmiyor , konu tekrari vs. bunlarin hepsine Kazen ve Mune cevap verdiler aslinda.. ortada bana ozel yapilmis hic bisey yok ..
Bu konulara yazmama kararı almıştım çünkü taraf tutuyor gibi görünmek istemiyorum,tekrar yazayım da bu mesajım burada dursun,samimi yazıyorum,giden arkadaşlarımın hepsine çok üzüldüm,keşke gitmeselerdi,keşke farklı bir ceza sistemi uygulansaydı bunda hemfikiriz değil mi,zaten bildiğim kadarıyla bazı arkadaşlar tamamen gönderilmedi banlandı.Ben de acaba benim algımda mı sorun var diye düşünmeye başlamıştım. Nerdeyse bunu referandumda hayır propagandası yapanların uçurulduğu olarak yorumlayacağım.
Haklısınız. Ancak belki onlar henüz göze batacak, bahane olacak birşey yapmamışlardır. Dedim ya zaten kesinlikle böyledir demiyorum. Ama açıklamalar mantığa oturmuyor. Siteye b.k çukuru diyeni de gördü bu gözler. Ama kimseye bu yaptırım uygulanmadı.Bu konulara yazmama kararı almıştım çünkü taraf tutuyor gibi görünmek istemiyorum,tekrar yazayım da bu mesajım burada dursun,samimi yazıyorum,giden arkadaşlarımın hepsine çok üzüldüm,keşke gitmeselerdi,keşke farklı bir ceza sistemi uygulansaydı bunda hemfikiriz değil mi,zaten bildiğim kadarıyla bazı arkadaşlar tamamen gönderilmedi banlandı.
Neyse konuya dönecek olursak,bu mesajı alıntılamamdaki sebep kesinlikle bu mesajınıza katılmamamdır.Çünkü eğer öyle olsaydı Kazen bilmiyor mu siyasette sert uslupların ve karşıt görüşlerin olduğunu,öyle olsa zaten kapanmış olan siyaset topiğini tekrar açmazdı,kaldı ki Saraylım abla,Hanım abla,gülay gülay da(aklıma ilk gelenler)orada hayırı kanıyla canıyla savunan üyeler,öyle olsa onları da gönderirdi.
Haklısınız. Ancak belki onlar henüz göze batacak, bahane olacak birşey yapmamışlardır. Dedim ya zaten kesinlikle böyledir demiyorum. Ama açıklamalar mantığa oturmuyor. Siteye b.k çukuru diyeni de gördü bu gözler. Ama kimseye bu yaptırım uygulanmadı.
Cevabını alamayacağız. Umutsuzca yine de buraya yazıyoruz işte konu unutulmasın.Bizde derdimizi anlatamiyoruz galiba arwen :)
Yada anlasilmak istenmiyoruz..
Bu bu, yada su su sebepten atildilarin
Altini dolduramiyoruz.
Ne uyeler gorduk konu sabote eden
Üye küstüren.
Neden kimse atilmadi da bu kizlar bu sebepler one surulerek
Suresiz uzaklastirildi..
Cevabını alamayacağız. Umutsuzca yine de buraya yazıyoruz işte konu unutulmasın.
Ben sadece o mesajınıza cevap yazdım yoksa kızların gönderilmesini asla istemiyorum.Haklısınız. Ancak belki onlar henüz göze batacak, bahane olacak birşey yapmamışlardır. Dedim ya zaten kesinlikle böyledir demiyorum. Ama açıklamalar mantığa oturmuyor. Siteye b.k çukuru diyeni de gördü bu gözler. Ama kimseye bu yaptırım uygulanmadı.
Aciklama olmadigi icin dogrusu aciklamalar mantikli bulunmadigi icin insanlar teoriler uretiyor hakli olarak yokda office nin ben buyuk oynuyorum sozu uyelik iptali sebebi olamaz degilmi.Ben sadece o mesajınıza cevap yazdım yoksa kızların gönderilmesini asla istemiyorum.
Bazi uyelerden kendilerini korumak iken amac olaylar nereye geldi ay pardon protesto konusu degildi uyelik iptali karistirmisim maskeler falan isin icine girince bilemedimCevap verilmesede olur artik aslinda :)
Cezalar sureli bana cevirip
Bu yanlis anlasilmaya son verilebilir :d
Beklentimiz bu yonde.
Bir kisim uyeleri korumak isterken
Diger kisima haksizlik yapilmasi gercekten adil degil.
Bu kizlar bunu haketmediler.
Yanlislari olsa bile kimin yok ki, kim yapmadi bugue kadar.
Hangimiz 4/4 luguz.
Yeri geliyor geyik yapiyoruz, yeri geliyor polemige karisiyoruZ
Yeri geliyor kiziyoruz, kizdiriyoruz..
Kusup gidiyoruz, sonra tekrar geliyoruZ..
Oluyor yani bunlar..
Açıklamalarda geçen arkadaşların suçuna delil sayılan cümleleri, ciddi ciddi kurup siteyi alaşağı etmek niyetiyle yazdıklarını düşünmek o kadınların akıllarına hakaret etmek olur.Aciklama olmadigi icin dogrusu aciklamalar mantikli bulunmadigi icin insanlar teoriler uretiyor hakli olarak yokda office nin ben buyuk oynuyorum sozu uyelik iptali sebebi olamaz degilmi.
O cumleyi bizler anlamamisiz o anlamda degilmis ne anlamda dersen bilmiyorum alasagi etmek tek anlamlidir.Açıklamalarda geçen arkadaşların suçuna delil sayılan cümleleri, ciddi ciddi kurup siteyi alaşağı etmek niyetiyle yazdıklarını düşünmek o kadınların akıllarına hakaret etmek olur.
Bazi uyelerden kendilerini korumak iken amac olaylar nereye geldi ay pardon protesto konusu degildi uyelik iptali karistirmisim maskeler falan isin icine girince bilemedim
Ornek gosterilen uyelik iptalinden bir tanesi kizlarin gitmesinden sonra olmus artik sozde huzur saglandi diyememis kimse.Protesto konusuyla ilgili yokmuş zaten yaşanılanların..
Bundan bağımsız düşünmeye çalışıyoruz yok yine olmuyor..
Kazen in son paylaştığı üyelik iptal istekleriyle de kızların bir ilgisi
olmadığı ortada.
Ki olsa bile
Ben şimdi sana sinirlensem,
konumu sabote ettin diye
mail atıp gidiyorum ben, zaten burası böyle de şöyle de lalala lololo yapsam
Dönüp seni atsalar buradan?
Olabilir mi böyle bir şey.. Giden ben, memnun olmayan ben
kızan ben, baş edemeyen yine ben..
Ama ceza sana kesilecek..
Hep güçlü olan tarafa mı keseceğiz cezayı.
Kadınlar gününde, zart gününde zort gününde
Kadınlarımız, güçlü kadınlarımız, siz varsanız biz varız
martavallarını boşuna dinliyoruz..
Görüntü olsun maksat.
Önce güçlü olana bileniyor herkes.
Günlerdir düşündüğüm ve kafamı toparlayıp söyleyemediğim şey de bu idi..Kadınlar gününde, zart gününde zort gününde
Kadınlarımız, güçlü kadınlarımız, siz varsanız biz varız
martavallarını boşuna dinliyoruz..
Görüntü olsun maksat.
Önce güçlü olana bileniyor herkes.
Ornek gosterilen uyelik iptalinden bir tanesi kizlarin gitmesinden sonra olmus artik sozde huzur saglandi diyememis kimse.
Memnun olmayan begenmeyen farkli dusuncelere alisik olmayan bunlar karsisinda beddua kufur eden uyeler burda ama beddua kufur agzindan cikmamis insanlar yok sebepsizce.
Burda bana kufur eden uyeye bile uyelik iptali yapilmadi talebim bile olmadi.Nickini bile aklimda tutmadim.
Bu insanlar ne begenmedigi cevap olunca beddua edenler nede kufur etmis insanlar haketmediler.
Guclu olana bilenmek gucluye daha cok guc verir susup kabullenmemizi beklemesin kimse.
Günlerdir düşündüğüm ve kafamı toparlayıp söyleyemediğim şey de bu idi..
Gormezden gel secenegi Insallah sizinde basiniza gelir yada kufur edenlere karsi bizim kullanmamiz istenildi.Ya şuan gidip BDV den 10 tane konu seç rastgele
6 sında alakasız yerlerden giriliyor zaten, konu sahiplerine göre..
Eski konular illa ki gündeme getiriliyor..
Bayan değil kadın, bir nokta bir virgül, bir birşey tepkileri yüzünden kapanan konular gördü bu gözler.
Din yasak, siyaset yasak bile isteye yazıp konuyu dağıtanlar
olmadık yollara sokanları napıcaz?
99 kere kib yapıp üyeleri siteden küstürenlere ne yapıldı mesela bugune kadar..
Hepsi atıldılar mı?
Bu görmezden gel seçeneği bir tek yorumcuları bağlayan bir unsur mu.
Siteyi terketmek isteyen üyelere, konu sahiplerine
yazık.. kızı küstürdüler diye üzülmek yerine
görmezden gel seçeneği önerilemiyor muydu?
Bize gayet sayfalarca yazmayın madem, prim vermeyin denildi ama...
Bir konu bu kadar yanlış değerlendirilemezdi sanırım..