Siteye sorularim

PabucumunNicki

NickiminPabucu
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2014
7.465
15.546
Bir haftadir banliydim o yuzden simdi yaziyorum banlanmamla alakali konu acmayi planlarken bu surecte cok seyler yasandi kk da.

Cok sey yazacagim hepsine cevap almak ve karismamasi adina numaralandiracagim K Kazen Mune herkesin cevaplari bilme hakki var hakki olmadigini dusunuyorsaniz bile lutfen tek tek cevaplarsaniz sevinirim.

1*Oncelikle son olaylarla degil kendi banlandigim "Rezil oldum" konusuyla alakali baslamak istiyorum ilk defa telefonumda gecmisi silerek benimle birlikte kimler banlandi diye baktim.Geyikten banlandim.Tabiki gordugum karsisinda sasirmadim konu sahibinin dahi yeri geldiginde espri yaptigi konuda 5 6 kisi aynalardan fantezilerden konusuyoruz ama bunlardan sadece farkettigim 3 kisi banlaniyoruz.O muhabbetin icinde X xDerinMavix ve S shot ta var fakat onlar banlanmamis.
Cogu zaman banlamalari kib lere gore yapiyorsunuz kabul vakit dar konular uzun ama birbirimizi alintiladigimiz ust uste mesajlar attigimiz bu konuda derin ve shot gozden nasil kaciyor merak iciresindeyim.
(Shot artik yok X xDerinMavix banlanmani istedigimden degil umarim beni anlamissindir)

2* Ilk basligi Toplasin olan ve daha sonra M M e g in yardimiyla Protesto olan geyik topiginde yasananlarla alakali herkes gibi yazacagim.Suan yazabilmemmin uyelik iptalimin olmamasinin sebebi o konu acildiginda banli olmamdi.Icimden bensiz girgira baslamislar alacaklari olsun dedim burdan selam hepinize(Bibi instagramdan bul beni dedin bakmiyorsun)

Daha once benim yada bibinin profilinde o konunun acilacagiyla alakali mesaji gorebilirsiniz eger yonetime karsi birsey olsaydi bu kadar alenen yazilmazdi.

Tamamen geyik amacli acilan konuda M M e g destek icin davet ediliyor ve tam destek mesajiyla geliyor neden mege uyelik iptali yapilmadi ?
Yada diger uyelere ?

O konunun en basinda amaci yaziyor tekrarlayan konulara prim vermemek banlanmamak kendini yormamak.Mune uzun suredir banlanmama cabasinda oldugumuzu cok iyi biliyor.Mune bunu trend yapmayip konuyu tiklanma sayisini dusurerek siteye yani kazene zarar olarak anladi ve kazene bu sekilde lanse etti.
Zaten bir sonraki amacimiz hamilelik topiklerine tiklanmayi azaltmak amacli cocuk dogurmayin protestosuydu.
Ucuncu amacimiz ise yemek yarismalariydi malum cok tiklanan biryer her yarisma konusunda ornegin pastalar konusunda tv lerde kremalarin gdo lu haberlerini yaptiracaktik katilim az olsun diye.
Cunku uyelik iptali yapilan kadinlar ve banli oldugum icin basiniza kalan ben zorla kk daydik Kazenin bu siteden para kazanmadigini bildigimiz halde site zarara ugramaliydi cunku deliydik biz cikip gidemezdik memnun olmadigimiz yerden.

3* "II) Forum katılımcıları yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun Forum'da mevcut olup olmadığını kontrol etmeliler. Bunun için Forum'un arama özelliği kullanılabilir. Aynı isimli veya aynı tartışmaları içeren konular açılamaz. Konuların aynı başlık altında tartışılması forumda düzeni sağlamak amaçlıdır."

Ayni tartismalari iceren konu acilamazsa neden peace defalarca aciyor.
Neden okb olan ve surekli resimdeki birisine benzetilmekten rahatsiz olan uyeyi yolladiniz peace ten farki neydi.

4* Bunlarin hicbirine cevap vermeyeceksiniz biliyorum ama sadece sunu cevaplayin yeter.

Mune protesto konusuna geliyor bibinin banlanma sebebini kazene sorun diyor.Bu sirada konu yasaksa neden kapatmiyor yada neden uyeleri banlamiyor.
Daha sonra tekrar caninfistigi ni alintilayarak onu Kazeni yok saymakla itham ediyor gormemis olabilme ihtimali yokmu konudaki mesajini mune ?

Bibi haric hicbiriyle samimiyetim yok ama haksizlik karsisinda susamam banli olmasaydim bende onlarin arasinda olacaktim.Umarim farkina varip hatani anlarsin Kazen dalginligina ve telasina gelmistir bu durum.Herkes hata yapar zamaninda bibiyi banladiktan sonra alinyilayip "terbiyesizligin luzumu yok degilmi" diye alintilayip sonradan silmen gibi bu konudada hatani anlamani umuyorum.

Okuyanlara tesekkurler :)

"Yeni ilk üye olduğumda o kadar sevdim ki kk yı ne güzel herkes dostane samimi içten demiştim ama tanıdıkça yanılmışım.özellikle eski üyeler kk yı kendi oyun parkları gibi görüyorlar.her türlü oyunu oynuyorlar grupları olanlarsa birine bir şey deniyorsa onun haklılığını görmeden sırf destek için saldırıp ezmeye çalışıyor.buda yetmez gibi iftira karalama boyutuna getiriyorlar.insan tanımadığı biri hakkkında nasıl dolduruşa getirir başkalrını nasıl doldurur bu iftiradır bununda günahı allah katında büyüktür. hatta hiç çekinmeden topiğe yazıyorlar mesela XXXX insanları öyle bir doldururm ki kk yemek bölümüne giricek yüzün kalmaz demişti bana yaklaşık iki ay önce ve ben sıkıldım.dedikodulardan yalanlardan sıkıldım bana kötü dendi diye kötü olmuyorum allaha şükür ki rabbim biliyor beni onlar ve herkes beni kötü bilsinler ilahi adalete birakiyorum çok yanılmışım kk elbette iyiler var ama kk yı kendilerini patron ilan etmişler de var ezmeye çalşıanlar kendilerinde her türlü hakkı görenler var.saygısız bir ortam oldu bende bu ortamda olmak istemiyorum.kk üye olduğumda duyduğum sevinç kırgınlığa kızgınlığa döndü daha fazla durup sıkıntı etmek gereksiz insanlar için üzülmek istemiyorum. üyeliğimim iptalini istiyorum...teşekkürler"

Siz hala konuyu anlamamışsınız bu aşikar.... Size bir üyenin veda mesajı ile cevap veriyorum. Bu yeterli sanırım. Hatta bugün veda eden başka bir üyenin mesajını da aşağıda paylaşayım.

Size rica ediyorum her konumu sürekli sabote eden insanlara gereken cevabi verin.Ne zaman konu açsam sürekli alayci,eski konularımi isitip isitip ayni muhabbetleri yapan yorumlar var.Diher konuya sirf uzamasin diye cevap vermedim.Konuya verilen cevaplarin yarisi muhabbet ortami, sürekli alaya alma.Ben burada az da olsa mantikli insanlarin fikirlerink almak için yaziyorum,soruyorum.2013 den beri kullaniyorum eski hesabimi kapattirdim.Lütfen bu konuda gerekli yardimlarinizi bekliyorum.Tesekkurler simdiden.

Bu mesajı Bugün 17:37 de yazmıştı.

Sanırım bende bu profil oldukça birdaha dogru düzgün konu açıp fikir alamayacağım.Sürekli eski konularimla gündeme getirtilip konularim sabote edilecek.Ben 2013 yilindan beri gerçekten bu siteyi severek takip ediyordum.Bundan sonra bu şekilde olmayacak.Özür dilerim sizi kendi actigim konularla mesgul ederek.Tamamen hesabımı kapatmam en hayırlısı olacak.Simdiden teşekkür ederim.

Bugün 18:18 1 saat bile dayanamadı....

Siz takıldınız kaldınız protesto başlığına konu protesto başlığı olsaydı orada herkes yasaklanırdı. İşte bunu anlamadığınız için evirip çevirip bir yol bulmaya çalışıyorsunuz.

Giden kadinlarin mesajlariylami bana cevap vereceksin kazen.Protesto konusu kendimizi frenlemek konularda olay cikarmamak ayni icerikli konulari acanlara prim vermemek amacliydi zaten.
Mesela bir numarali soruma cevap verebilirsin ama sunlarin hicbirine mantikli cevabiniz yok.Cevap veremeyeceginizi bilerek yazmistim gerci.

Protesto konusu kendimizi frenlemek konularda olay cikarmamak ayni icerikli konulari acanlara prim vermemek amacliydi zaten

bu kısımda zaten bugüne kadar ne yaptığınızı çok güzel özetlemişsiniz. Bir insan kendini bu kadar güzel ispiyonlayamazdı.

Bu konuda da son mesajımdır.

Son düzenleme:
bu kısımda zaten bugüne kadar ne yaptığınızı çok güzel özetlemişsiniz.

Bu konuda da son mesajımdır.
Frenlemek evet zaten konudada belli bunu didikleyip bulmak zor degil acikca ifade ediyoruz kendimizi.
Protesto konusuydu hani uyelik iptalleri 2 saate gorusuruz mesajina ne oldu.Name bir kere bile banlanmamis bir uye simdiye kadar hadi oburlerini gectim name demi dalga gecmis gectiyse neden simdiye kadar banlanmamis.

Ben herseyi cok iyi anliyorum ama siz kilif bulup aciklayamiyorsunuz.

2 saat sonra görüşeceğiz.... mesajı hastanede olduğum için eve gitmem 2 saati bulacağından rahat yazamadığımı ifade etmek içindi zaten diğer mesajımda da bunu ifade ettim. Oradan 2 saati alıp, başka yerden başka bir parçayı alıp ısıtıp ısıtıp koyuyorsunuz.

Nameaver konusuna gelince sözde kendinizi frenliyorsunuz ya ! Öğle tatili diye değilmi ? Bu mesajın altını üstünü okusanız cevaplarınızı alırsınız.

Herkese iyi akşamlar

Mune senin aciklaman yokmu okuyorsun.mesela beni banladin neden derini banlamadin yada shotu.

Bu arada profilden sana mesaj gonderen bibiye uzulmustun ama bunca yillik dostluklara seninde maske cikar demen uzdu.Konu protesto degilmis gerci meyin maskesiyse seninkide.

1*Oncelikle son olaylarla degil kendi banlandigim "Rezil oldum" konusuyla alakali baslamak istiyorum ilk defa telefonumda gecmisi silerek benimle birlikte kimler banlandi diye baktim.Geyikten banlandim.Tabiki gordugum karsisinda sasirmadim konu sahibinin dahi yeri geldiginde espri yaptigi konuda 5 6 kisi aynalardan fantezilerden konusuyoruz ama bunlardan sadece farkettigim 3 kisi banlaniyoruz.O muhabbetin icinde X xDerinMavix ve S shot ta var fakat onlar banlanmamis.
Cogu zaman banlamalari kib lere gore yapiyorsunuz kabul vakit dar konular uzun ama birbirimizi alintiladigimiz ust uste mesajlar attigimiz bu konuda derin ve shot gozden nasil kaciyor merak iciresindeyim.
(Shot artik yok X xDerinMavix banlanmani istedigimden degil umarim beni anlamissindir)

Cevap 1:
Siz o gün bir değil birkaç konu da kiblendiniz, buna "yumurta çatlatma yarışı" mesajınızda dahil, biz kiblere bakarız, kiblenen mesajların altında üstündeki yorumlara değil, hele de sınırlı vakitte tüm konuyu okuma imkanımız yoksa acaba başka kimler ne yazmış takip edemeyiz, bunu bize değil kibleyenlere sormalısınız.
Kib yapılmamışsa siz kib yaparsınız değerlendirilir.

2* Ilk basligi Toplasin olan ve daha sonra M M e g in yardimiyla Protesto olan geyik topiginde yasananlarla alakali herkes gibi yazacagim.Suan yazabilmemmin uyelik iptalimin olmamasinin sebebi o konu acildiginda banli olmamdi.Icimden bensiz girgira baslamislar alacaklari olsun dedim burdan selam hepinize(Bibi instagramdan bul beni dedin bakmiyorsun)

Cevap 2:
O topiğe bir göz atın yeniden, orada yazan birçok üyenin ne üyeliği İptal edildi ne uyarı aldı, belli kişiler hariç, demek ki geçerli bir sebep var.
Size sorunuzla alakalı bu kadar cevap veriyorum çünkü kalan kısımda ciddi anlamda olayı saptırmışsınız.

3* "II) Forum katılımcıları yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun Forum'da mevcut olup olmadığını kontrol etmeliler. Bunun için Forum'un arama özelliği kullanılabilir. Aynı isimli veya aynı tartışmaları içeren konular açılamaz. Konuların aynı başlık altında tartışılması forumda düzeni sağlamak amaçlıdır."

Cevap 3:
Forumumuz yönetimi gerek görüldüğü takdirde bu kurallarda değişiklik yapma hakkına sahiptir. Kurallar eklendiği anda yürürlüğe girer ve tüm üyelerin okuduğu varsayılır.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bdv-bolum-kurallari-lutfen-okuyunuz.737655/

ececansuece'den bahsediyorsunuz, ececansuece özelden küfür ettiği ve 5 üyelik birden açtığı için iptal edildi, size zipzip örneğini vereyim o zaman bende, zipzip'te okb hastasıydı, yaş sorardı, kızın hakkında 99 adet kib var, 99 el insaf, ama üyeliği açık, gidin profiline bakın Kazen'in mesajı vardır, küstürdüler diye, kızla dalga geçildi, alın şunu başımızdan denildi, bizi çıldırtıyor denildi, deli bu yakıştırması yapıldı, kibleyenlerde bellidir ama neden Üyeliği İptal edilmedi bir düşünün bakalım.

4* Bunlarin hicbirine cevap vermeyeceksiniz biliyorum ama sadece sunu cevaplayin yeter.

Mune protesto konusuna geliyor bibinin banlanma sebebini kazene sorun diyor.Bu sirada konu yasaksa neden kapatmiyor yada neden uyeleri banlamiyor.
Daha sonra tekrar caninfistigi ni alintilayarak onu Kazeni yok saymakla itham ediyor gormemis olabilme ihtimali yokmu konudaki mesajini mune ?

Cevap 4:
libBibido için etiketleme yapılmış ve onun üzerine gitmişim topiğe, itham mı etmişim itham etmiş mi? Yorumlar orada, benim hiçbir ithamım yoktur ama ortada bir itham ve Kazen hakkında bilip bilmeden yorum yapma durumu olduğu ortadadır şu mesajlar mesela:

Zeka ile alakası yok, sadece insanlar konuya hakim olmadığından çok basit bir işlem harikalar yaratılıyormuş gibi gösterilmesin yeter.

Konulardan üyelerden birtakım rahatsızlık varsa bunun yolu yöneticiyi hedef alan tavırlar sergilemekten geçmez, gidersiniz Kazen'e mesaj atarsınız olayın aslı astarını sorarsınız, aldığınız cevaplar uygun gelir veya gelmez o sizlerin bileceği iş.
Gidin topiği okuyun ben bugün hepsini okuma imkanı buldum, 53. sayfadayım size cevap vereceğim diye okumayı bıraktım, topik öyle bir hale getirilmiş ki kime saldıracağız, he saldırmayacak mıyız, bibinin intikamını alacak bir konu bulalım gibi yorumlar var, konu hakkında yapılan kiblerin hepsinde de üyeler aynen şunu yazmış üyeleri kışkırtmak amaçlı açılan konu, hadi biz yanlış anlıyoruz, kibleyenlerde mi yanlış anladı?

Neden kapatmamışım, kapatsaydım durum değişecek miydi? Kendiniz yazmışsınız az evvel Kazen'e, olay çıkarmamak için kendinizi frenliyormuşsunuz, sizler sitenin Ali kıran baş keseni misiniz?
Ne demek olay çıkarmamak? İstemediğiniz üyeler için olay çıkarma niyetinde olun, istediğinizle gruplaşın, istediğiniz üyenin topiğinde geyik yapın, istediğiniz üyenin kocasıyla ilişki süresini merak edin, siz üyeyseniz diğerleri de üye, onlar kurallara uyarken bu kuralsızlığınız nedir?
Site sözleşmesi:

Forum kurallarına uymayan üyelerin foruma yazı yazması engellenecektir. Bu işlem ihtar verilmeden de yapılabilir.

• Forumumuz kendine özgü kuralları olan, sınırsız özgürlük vaat etmeyen, akla her gelenin söylenmesinin ve isteyenin dilediği gibi davranmasının söz konusu olmadığı bir ortamdır. Üyeler buraya kendi özgür iradeleriyle geldiklerine göre forum kurallarına uymak durumundadırlar. O yüzden bu çerçeve dahilinde hareket etmeyi kabul eden üyelerimize saygılarımızı, sevgilerimizi sunuyoruz. Aksini düşünenlere de elimizden yolunuz açık olsun demekten başka bir şey gelmemektedir. Forumumuz belirlenmiş olan kurallara uymayı reddeden kullanıcılara hizmet vermek zorunda değildir.
Bu kurallar bana uymaz diyebilirsiniz saygı duyarız.

Benim ismim niçin geçiyor burada anlamadım.
Beni bir arkadaş etiketledi,ben de kendimce gidip selamladım. Hepsi bu..
Sonra Bibi topik ismini nasıl değiştirip 'protesto' yapabiliriz diye sordu. Margarikotin,'benim yetkim dışında' dedi orada.Ben de bunun üzerine Nevteste'ye söyledim. O da ismi değiştirdi ve 'hayırlı olsun' dedi.
Bu,bu yani!
Vallahi şaşırdım ve üzüldüm..

Konuda sadece iki mesajim var neden banlanmam gerekiyor anlamadim???
O konuda gulenler arasinda sizde bende variz o konudaki bir mesajimdan ben banlandim.Kib lere gore banlanildigi biliyorum ama iki uc mesaj altindaki ustundeki mesajlari gormemezlige gelindigini dusunuyorum cunku kibler daha cok takilan kisilere yapiliyor sahsi degil yani sizin nick aklimda kaldigi icin yazdim.

Lutfen meg anlamamissin uzulecek bir durum yok burda megi banlayin durumuda degil olayi anlatmak icin senin ismin gecti.

Uyelik iptalleri protesto konusundan cikti diye biliyor herkes suan kazen o konuyla alakali degil diyor bende protesto konusuna destek verenlerde meg de var neden onu banlamadiniz dedim olay bu.

Konu dışı uyarısı almamışsınız, neden almamışsınız merak ediyor üye, kiblenmemişsiniz şimdi de kiblemeyenlere laf atılacak sanırım.
Mune ben kime ne laf attimda kiblemeyenlere aticam.Soru sordum gene isinize gelenleri cevapladiniz burda gunlerdir uyelik iptali sebepleri icin insanlar protesto konusunu dusunmuyormu kazende bu yuzden ama bu kadar uyenin itirazina konu baska muhabbetlere kaydiriliyor.

Bir kaç gündür takip ediyorum bu olayları anlamaya çalışıyorum, beni ilgilendirmiyor gidenleri tanımıyorum da ama yazamadan edemedim, elektrikler gidince bütün bağınızın kopacağı bir platform burası. Sizce de gereksiz uzatılmadı mı?
Şu aşşağıdaki mesajı yazıp giden arkadaşa da yazık olmuş. Üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…