- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- Konu Sahibi PabucumunNicki
Yaz tabikide yazmamani gerektirecek bir durum yok.
Gerek esinle olsun gerek ev duzeni konun olsun herkesle birlikte bende sana yazdim duzen icin kutular sordun modelleriyle sana anlattim esinle olan iliskin icin defalarca yazdim once oneriler sundum sonra online tedavi icin destekledim evet okb degilsin baskasiyla kiyaslama sebebim oda senin gibi surekli ayni icerikte konular aciyordu ama siteden gonderildi suan sebebi ise ozelden kufur etmesiymis hastaligin ileri belirtiside bu ama onu savunmayacagim simdi anlatamam kimseye.
Zipzipa ornek veren muneydi.Senin icin simdiye kadar fake yada atilmali demedim en olumsuz yorumum benden sonrakiler yazmayin peace degismiyor gibi bir yorumdu.
Bahsettigim uye atildi peace te ayni tekrarda konu aciyor ne farklari var dedim sana ozel ayricalik var bunu kabul et lutfen.
Senden sonra ogrendik yazili olmayan ama degisen kurallari iki hafta gecince tekrar konu olmadigini.
Evet hatirliyorum yorumlarini her iki konumla ilgilide. Ozellikle ev duzeni konusunda cok yardimci olmustun.
Simdi bu sekilde karsilastirinca yazma geregi duydum...
Bana bir ayricalik yok, cidden yok- neden olsunki?
Uyeler sordular neden ban suresi kisaydi, neden konulari kapanmiyor , konu tekrari vs. bunlarin hepsine Kazen ve Mune cevap verdiler aslinda.. ortada bana ozel yapilmis hic bisey yok ..