Siteye sorularim

Topik içeriğinden zerre haberim yoktu ki benim..

aaaa ondan mı gitti name
Kazen inan herşey gırgırdı ya...zaten geyik topiği niyetine açıldığından eminim
Öyle olmasa bile varacağı yer geyikti ki zaten öyle de oldu ...
Yalnız sanırım seni rahatsız eden başka olaylar var galiba...anlatmak istermisin?

Olay o topik degilmismis Mune ve K Kazen konferanslar yapildi sikayetlerinizi neden ozelden bize yazmadiniz diye mesajlar attilar ama konu protesto degilmis.
Mune defalarca samimiydik neden bana belirtmediniz uyelerden rahatsizliginizi neden konu actiniz diye yazdi ama konu protesto degilmis.

Kesinlikle office ve name gırgır yaptığı icin gittiler. O kadar geyik döndü ki o konuda bende gelip bir iki yazacaktim. Topigin açılış amacını bilmiyordu bile çoğu kimse. Mune mesela arada gelir kantarin topuzu kacan topiklere cımbızını gosterip gider ya hani, bunu yapsa yeterdi, herkes çil yavrusu gibi dağılırdı.

Konu o degilmis ama kazen oyle diyor bugun isleri degistirdi cunku o konudan uyelik iptali yapilmasini kimse normal bulmadi

Kim niye yolladi ne anladi belli degil dun protestoydu bugun uyelerin onlar yuzunden gitmesiymis iki gundur kadinlar yok bugun biri uyelik iptali yaptirmis ona bagliyor kazen.

Kim niye yolladi ne anladi belli degil dun protestoydu bugun uyelerin onlar yuzunden gitmesiymis iki gundur kadinlar yok bugun biri uyelik iptali yaptirmis ona bagliyor kazen.

benim anlamadığım şu tüm yazışmaları okudum adminler bu üyelik iptali yaptırdığınız üyelerden rahatsız olan ve onlarla ilgili şikayetlerde bulunan üyeler neden dün yani onlar gittikten üç gün sonra bu şikayeti yapmış o üyeler zaten üyelik iptali yapılmamış mıydı bu biraz saçma gelmiyor mu kulağa? ayrıca iyi o zaman bende konumu sabote eden diğer bir üyeyi şikayet edeyim onun da üyelik iptali yapsınlar sen başkasını şikayet et öbürü başkasını.böyle mi işliyor bu sistem?

ben dert bölümündeki konularda gerçekten çeteleşmiş insanlar görüyorum ama bunlar bu gönderilen üyeler değil hatta bir ikisi banlı şu an biri zaten üyelik iptali yaptırdı eğer isterse kazan bey e isim bile verebilirim ancak söylediği bahanelerle gönderdiği üyeler bir çok kişi tarafından sevilen,yorumları beğeniler kişilerdi zaten bunu yazıyor insanlar.bu şunun gibi oldu siz bize tepki veriyorsunuz bu kadınları destekliyorsunuz ama bakın onlar çok kötü,yakışmıyor adminlere bu.güzel durmuyor.keşke canım istedi üyeliklerini aldım deseniz daha iyi olur.

bakın çelişkiler tutarsızlıklar var cevaplarda lütfen kızmayın ama öyle.önce basit bir geyik topiğini neredeyse paralel yapı diye lanse ettiniz :) sonra hayır onunla ilgisi yok özelden sorun anlatalım dediniz ki ben özelde de buraya yazılandan farklı bir şey okumadım siz böyle söyleyince insanlar acaba bu giden üyeler çok mu kötülerde baksanıza genele anlatamıyorlar özelden anlatıyorlar diye düşünecek ama alakası yok.sonra da bu kişilerden diğer üyeler rahatsız oluyor imajı vermeye çalışıyorsunuz ki bakın işte bu kısım en yanlış ve kötü olan.burada benden de rahatsız ola vardır mune hanımdan da sizden de ne yapalım üyelik iptali mi yapalım olur mu öyle şey.

benim derdim şu bugün onlara yapılan bu şey yarın bana veya başkasınada yapılır mı birisi pitikare ağır yorum yazıyor diye şikayet ederse veya beni geyik topiği için etiketlerse bende bariz geyik muhabbeti olduğu belli olan cümleler sarf edersem mesela öğle arasındayım şu an veya başka birşey dersem gider miyim pat diye,bunu bilmek istiyorum.

özel mesajlarla uyarı yapıp ban verebilirdiniz bu sayılanlar onların gönderilmesinin bahanesi değil ki.

Bir bahane gerekiyormuş göndermelerine. Ben bunu anlıyorum.

ben de bişey anlamadım ama artık dert bölümüne yazarken çok düşünerek yazıyorum
Ben yazmıyorum. Tadı kaçtı :) elvan, canınfıstığı, office, bibibella özellikle yorumlarına dikkat ettiğim üyelerdi. Bize bu konu fazla uzatıldı deniyor da aslında mesele şahıs odaklı değil. Ben yakıştıramıyorum buraya bu olanları. Sanki bi khk da buraya gelmiş.

zaten çok aktif bir üye değilim siyasette takılıp sürekli ban yiyorum gerçi o banları hakediyorum orası ayrı.

ama evet sanki bir khk da burada esti geçti :)

Bunlara cevap yok cunku yaptiklarini aciklayamiyorlar protesto konusuydu sonra uyelerin sikayetleri oldu.Hasta olan bir uyeyi yolladiniz peace tedavi olmali ayni ne farklari var diyorum ama zipzipi yollamadik diyorlar.
Anlayacagin tabirler vardirya hani aynen onlar oluyor.

Evet garantin yok bir gazla gidebilirsin

Nameaver konusuna gelince sözde kendinizi frenliyorsunuz ya ! Öğle tatili diye değilmi ? Bu mesajın altını üstünü okusanız cevaplarınızı alırsınız.

dün bu mesajınızı gördüm ancak şimdi fırsat bulup konuyu okuyabildim.
altını üstünü okuduğumda üyelerden biri şu an hangi konularda görev yapıyorsunuz diye sormuş (ez cümle konu protesto olduğundan hangi bdv konusunu protesto edip yazmıyorsunuz demek istemiş)
namevar da şu an öğle tatili diyerek ki mesajın saatine de baktım 12,10. öğle tatilindeyim diyerek kendisine ithaf edilen görev kelimesine espirili bir cevap vermiş.

bu mesajda ne olduğunu inanın anlamadım..siz bu mesajdan siteden atılmayı gerektirecek nasıl bir anlam çıkardınız merak ediyorum..

Cevap ya siz okudugunuzu anlamiyorsunuz ya konuya yorum yazmiyorum bu konu kapandi yada sitenin rengi pembe diye bir cevap alabilirsin.Ornek bana yazilan cevaplar.

+1
Bende okudum okudum okudum ama yok nameaverin hiçbirşey yaptığına inanmıyorum

merhaba,

yazmayayim diyordum ama duramadim.

surekli olarak adimi geciriyorsun "tedavi olmali" diye yorum yapiyorsun. Ben psikologla gorusuyorum ve bu forumda yazmamami gerektirecek bir durumum yok , cok sukur gayet iyiyim, calisiyorum vs. Herkes gibi kendime gore sikintim sorunum var ve ondan dolayi Bir derdim var a yazdim. Sorunumun ayni olmasi benim burada yazmamam gerektigini gostermez.

OKB olan baska uyelelerle karsilastirmissin, benim takinti hastaligimda yok...

Yaz tabikide yazmamani gerektirecek bir durum yok.

Gerek esinle olsun gerek ev duzeni konun olsun herkesle birlikte bende sana yazdim duzen icin kutular sordun modelleriyle sana anlattim esinle olan iliskin icin defalarca yazdim once oneriler sundum sonra online tedavi icin destekledim evet okb degilsin baskasiyla kiyaslama sebebim oda senin gibi surekli ayni icerikte konular aciyordu ama siteden gonderildi suan sebebi ise ozelden kufur etmesiymis hastaligin ileri belirtiside bu ama onu savunmayacagim simdi anlatamam kimseye.
Zipzipa ornek veren muneydi.Senin icin simdiye kadar fake yada atilmali demedim en olumsuz yorumum benden sonrakiler yazmayin peace degismiyor gibi bir yorumdu.

Bahsettigim uye atildi peace te ayni tekrarda konu aciyor ne farklari var dedim sana ozel ayricalik var bunu kabul et lutfen.

Senden sonra ogrendik yazili olmayan ama degisen kurallari iki hafta gecince tekrar konu olmadigini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…