Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Began'ın dediklerinde ben bol keseden sallama görmedim. İfşa olmasın diye değiştirdiği kısımlar illa vardır. Niye bire bir bilgileri yazsın ki? Mesela çocukları daha büyüktür, sayısı ve cinsiyeti farklıdır. Boşandıysa daha önce boşanmıştır ya da daha dava yeni açmıştır, atandıysa daha önceden.

Size abartı gelen beğenilme kısmı da kısmen doğru olabilir çünkü benzer şeyi yaşayan tanıdıklarım/yaşadıklarım var. Şahidim. İçten içe arzu edilme ve beğenilmek isteme durumundan dolayı bazı durumları farklı da algılamış olabilir. Abartıyor olabilirsiniz deyip geçin. Makarnacı kocaymış, vajinaymış, bilmem neymiş... Bunlara ne gerek var? İlla bir dalga geçme, yafta yapıştırma. Yapıcı olarak da sanrılarınız ve sevgi açlığınız olabilir, psikolojik destek alın, erkek için acele etmeyin vs yazın.
Konu sahibi devamlı benzer konuyu açıp duruyorsa da görmezlikten gelin.

Forum başlık adının "Bir linçleyesim var" diye değiştirilmesini yönetimden talep edeceğim 🤣
5 yıl önce çocuklarının yaşını bir konusunda vermiş. O zamanlar saklayacak bir durum yok. Üstelik kocasının iyiliğini falan övüyormus

Ev Began'ın üstüneydi zaten, adamın evi vermem deme gibi bir durumu olamazdı.
Katip anlaşmalı mı boşandılar? Mümkün değil o zaman 200 bin gibi bir rakam. Avukatların belli tarifesi var. Onun altına inmiyorlar. Mal-mülk bölüşümü yoksa da belli rakamın üstünde talep etmezler. Binlerce avukat var. Nasıl iş yapsınlar?

Katip anlaşmalı mı boşandılar? Mümkün değil o zaman 200 bin gibi bir rakam. Avukatların belli tarifesi var. Onun altına inmiyorlar. Mal-mülk bölüşümü yoksa da belli rakamın üstünde talep etmezler. Binlerce avukat var. Nasıl iş yapsınlar?
Yok evvel çekişmeli olacaktı, kocası bi öyle bi böyle deyince avukat ehh bu ne dedi, Began bıraktı onu güya.

Benzer bir durum benim başıma geldi dedi ama. 🤷🏽‍♀️
Hee, evet. Kocamdan da boşandım, dupdulum şimdi. Yazdığımdan bunu mu çıkardınız?

ordinary ordinary kocasının yanında kaslarını göstermek için bir erkeğin soyunduğu tanıdığın var mı cidden 😵‍💫 :eek:
Anlattığı her şeyi biri yaşadı demedim. Kas olayını ilk defa duyuyorum. Beğenilme durumunu kastetmiştim. Kulaktan kulağa gibi niye denilenleri değiştire değiştire yayıyorsunuz ki?

Göbeğini açıp da kas göstermiş midir biri bilmiyorum ama olmadık anda gördüğü bara tutunup spor yapanı (özel adı varsa hatırlamıyorum) gördüm. Birine kur yaptığına yormuştuk kızlarla 🤣

Hee, evet. Kocamdan da boşandım, dupdulum şimdi. Yazdığımdan bunu mu çıkardınız?

Anlattığı her şeyi biri yaşadı demedim. Kas olayını ilk defa duyuyorum. Beğenilme durumunu kastetmiştim. Kulaktan kulağa gibi niye denilenleri değiştire değiştire yayıyorsunuz ki?

Göbeğini açıp da kas göstermiş midir biri bilmiyorum ama olmadık anda gördüğü bara tutunup spor yapanı (özel adı varsa hatırlamıyorum) gördüm. Birine kur yaptığına yormuştuk kızlarla 🤣
Benim yazdığımdan sizin boşanmış olmanızı düşüneceğimi nasıl çıkardınız ki? Beğenilme konusunda benzerlerini sizin ve çevrenizin başına geldiğini yazmışsınız. Kadının selam verdigi vermediği herkes ona hayrandi bir baska üyeye veridiginiz orneklerle uyusmayan Şeylerdi yani. Birine kur yaptigina yormussunuz bu tek başına diğer ornekleri hakli çıkarmaz.

5 yıl önce çocuklarının yaşını bir konusunda vermiş. O zamanlar saklayacak bir durum yok. Üstelik kocasının iyiliğini falan övüyormus
Örnek verdim sadece. Belki doğru değildir bazı sebeplerden dolayı gibi. Üye olduğundan beri farklıydı belki de. Önemi de var mı ki zaten. Çocuğum evlendi dememiş. Soyadı meselesi varmış. Belki doğrudur, arkadaşlarından, internetten veya çevresinden görmüş olabilir. Boşanmış ebeveyne sahip arkadaş varsa lafı geçmiştir. İlkokul çocuğundan annesinin boşandığından ve başka soyadı kullandığından bahsetmişti bana. İçerliyordu o çocuk mesela. Benzer duruma şahit olup öğrenmiş olabilir veya aile büyükleri çocukları şişirmiş veya yanlarında bahsetmiştir. Bu konuda yalandır belki, bilemem ama mümkün de. Ben o yüzden çekimserim.

Yeni darlama sorusunun kilidi açıldı. Aaa Sasy fake mi sorusundan sonra şimdi aa Began fake mi sorusu başladı. 😂😂
Asssdsgshsjdddff olayları kaçırınca Alsem 😂 beni bi aydınlatın.
e devlet şifresi nedir?
soyadı olayı nedir?
Konu gerçek mi fake mi?
Bihter neyi itiraf edecek Firdevs hanım, Behlül‘le ne ilgisi var?

Benim yazdığımdan sizin boşanmış olmanızı düşüneceğimi nasıl çıkardınız ki? Beğenilme konusunda benzerlerini sizin ve çevrenizin başına geldiğini yazmışsınız. Kadının selam verdigi vermediği herkes ona hayrandi bir baska üyeye veridiginiz orneklerle uyusmayan Şeylerdi yani. Birine kur yaptigina yormussunuz bu tek başına diğer ornekleri hakli çıkarmaz.
Siz de benim yazdığımdan karın kasının bana gösterildiğini nereden çıkardınız?
Aynı demedim, benzer dedim. Benzer dedim diye illa hepsine bire bir şahit oldum veya deneyimledim anlamına gelmiyor.

Başına gelmiş olabilir deyin, aşına gelmiş demeyin. Aynı şey değil.

Asssdsgshsjdddff olayları kaçırınca Alsem 😂 beni bi aydınlatın.
e devlet şifresi nedir?
soyadı olayı nedir?
Konu gerçek mi fake mi?
Bihter neyi itiraf edecek Firdevs hanım, Behlül‘le ne ilgisi var?
Acilin, e-devlet sifresi benim alanım.

Efenim konu icerisinde nicun butun adamlarin begana yurudugu konusunda beyin firtinasi yapılırken kendisi bu konularda yalan söylemediğini hatta dogru duzgun tanimadigi bir adamin kendisine e-devlet sifresini verdigini belirtti.

Lakin olayin oncesi sonrasi yok. Adam niye verdi nasil verdi muamma.
Neden verdi deyince de size yanit vermek zorunda degilim diye yukseldi.

Diger sorularinizi konusunda uzman arkadaslara birakiyorum.

işte benim anlamadığım şey de tüm konularını okumayan insanların begane inanmıyoruz diye bizi eleştirmesi. E okuyun da öyle eleştirin yahu? Konuları bile doğru düzgün bilmeyen en az bir kişi 10 sayfada bir gelip bizlere ayar vermeye çalışıyor 😀 sence şu söyledikleri mantıklı mı diye soruyoruz yok ya çok saçmaymış ben okumamıştım diyip gidiyor.

Söylediği o kadar çok çelişkili şey var ki şu an bunları anlatmak için hiç vaktimi ve enerjimi harcayasım yok. Boşandığına neden inanmadığını herkes sayfalarca nedenleriyle açıkladı zaten bu başlık altında. Bir sayfada söylediğini 3 sayfa sonra yalanlayan insana inanmak istiyorsan kendi bileceğin iş. Ancak bizi de bu konuda eleştirmeye hakkın yok. İnanmamak da bizim tercihimiz

Acilin, e-devlet sifresi benim alanım.

Efenim konu icerisinde nicun butun adamlarin begana yurudugu konusunda beyin firtinasi yapılırken kendisi bu konularda yalan söylemediğini hatta dogru duzgun tanimadigi bir adamin kendisine e-devlet sifresini verdigini belirtti.

Lakin olayin oncesi sonrasi yok. Adam niye verdi nasil verdi muamma.
Neden verdi deyince de size yanit vermek zorunda degilim diye yukseldi.

Diger sorularinizi konusunda uzman arkadaslara birakiyorum.
Allah razı olsun 😂

acaba çok güvenilir biriyim bakın, millet bana e devlet şifresi bile veriyor imajı mı çizmek istedi?

Kocan yanindayken yapmaz bunu bir erkek. Ayh of

Örnek verdim sadece. Belki doğru değildir bazı sebeplerden dolayı gibi. Üye olduğundan beri farklıydı belki de. Önemi de var mı ki zaten. Çocuğum evlendi dememiş. Soyadı meselesi varmış. Belki doğrudur, arkadaşlarından, internetten veya çevresinden görmüş olabilir. Boşanmış ebeveyne sahip arkadaş varsa lafı geçmiştir. İlkokul çocuğundan annesinin boşandığından ve başka soyadı kullandığından bahsetmişti bana. İçerliyordu o çocuk mesela. Benzer duruma şahit olup öğrenmiş olabilir veya aile büyükleri çocukları şişirmiş veya yanlarında bahsetmiştir. Bu konuda yalandır belki, bilemem ama mümkün de. Ben o yüzden çekimserim.
Bi örnek daha vereyim annesi Begana demiş ki evi satmayın ikiye bölün birlikte yaşayın boşandıktan sonra. Bu bile absürt de hadi dedi eşime mantıklı geldi dedi. Eşin bunu nerden öğrendi dedik önce olduğum şehre geldi ben söyledim yazdı. Sonra sen niye bunu eşine söyledin diyince annemle telefonda konuşuyorlar o söyledi annem eşimi benden çok sever bla bla yine saçmaladı. Çok yalan var ordi bu öyle bi tek beğenilme beğenilmeme meselesi değil.

Konunun başından sonuna kadar böyleyim

Eklentiler

• IMG_9191.jpeg
    IMG_9191.jpeg
    26,9 KB · Görüntüleme: 36
Bi örnek daha vereyim annesi Begana demiş ki evi satmayın ikiye bölün birlikte yaşayın boşandıktan sonra. Bu bile absürt de hadi dedi eşime mantıklı geldi dedi. Eşin bunu nerden öğrendi dedik önce olduğum şehre geldi ben söyledim yazdı. Sonra sen niye bunu eşine söyledin diyince annemle telefonda konuşuyorlar o söyledi annem eşimi benden çok sever bla bla yine saçmaladı. Çok yalan var ordi bu öyle bi tek beğenilme beğenilmeme meselesi değil.

Kardeşinin icralık borçlarını zorla ödettigi bosver ödemesin diye araya giren anne dimi
Kesin öyledir:KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X