Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

merhaba hanımlar
bende yeniyim siteyi çözmeye çalışıyorum :)çok karışık geldi valla

yaa siddette bazenn gzll olmazmıı ,,, düşünsenee tokatt atıoıo sonraa öpmeye başlıo zorla: sonraa eriyipp gidiosun kollarındaa tabikidee devamlıı dill bi - 2 kere Türkk Filmlerindekii gbii ah ahh ne gzl

kız manyakmısın sen ..:) güzel olurmu herşey filimlerdeki gibi olsa keşke kaydirigubbakcemile

ona gurur değil onur denilir gurur farklı onur farklı

merhaba hanımlar
bende yeniyim siteyi çözmeye çalışıyorum :)çok karışık geldi valla

H.g canım evett biraz karışık gelioo amaa sonraa çözüosuın

Olsunn Esmaa yaa bnn yinee isterim ..... Eşimm komalık yapıomuşş hala bnn hadi öpsene öpsenee diomusum haha :) nee komedii olur yaa.. Dedinn gibii Herşeyy filmm gibii olsaydıı oooo

iste iste ileride başına gelirse görürsün kaydirigubbakcemile

onurlu da sıfat olarak Onuru olan veya onurunu üstün tutan, şerefli, gururlu:
neyse tabii neyin ne olduğu önemli değil herkes farklı düşünüyor sonuçta herşeye gurur yapılmaması konusunda tafız bek socacesse adam alsın onu yerden yere vursun istiyor kaydirigubbakcemile3
çılgın akannehir

türk dil kurumunu boşver ,sen bana bak :)
ayrıca tükçede her kelime tdk daki anlamıyla kullanılmıyor maalesef
bunun mecaz-ı mürseli vaaaar ,teşbih-i beliği var .var da var ,sen teoride değil pratikte kullanılan anlamlarına bak

vayyy ben ne dersem o diyorsun ha ..:) aboo kız kocana allah yardım etsin kaydirigubbakcemile3

kızlar hangii dildenn konuşosunuz anlamıorum teşbih felann ..

yeniilerr nerdesinizz yaaa

burdayız socess ,asıl sen yoksun ..

karşında edebiyat dünyasının en asil insanı duruyor ,teşbih filan az gelir

laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…